Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anatol czyli facet

Kobity w ciazy! Jak wy sie ubieracie!!!???

Polecane posty

Gość anatol czyli facet

widzialem dzis dwie kobity w ciazy: jedna miala odkryty brzuch do polowy :( druga siedziala w autobusie w strone innych pasazerow, miala sukienke mini i rozkraczone nogi, az majty bylo widac :( jestem zniesmaczony!

To faktycznie zbyt smaczne byc nie moglo No ale po pierwsze to pytanie raczej nie jest skierowane do wszystkich kobitek w ciazy .poniewaz wiekszos ubiera sie gustownie i odpowiednio A po 2 jak sie widzi kobiete w sukience rozkrozkroczona tak ze az wszystko widac to moze sie robic nie smacznie ale to nie tyczy sie tylko kobiet w ciazy ale wszystkich kobiet:)Jak chce sie ubrac mini to powinno przybrac sie odpowiednia postawe siedzaca hehe

Gość JA SIĘ UBIERAM INACZEJ
Brzuch mam zakryty, nóg nie rozkraczam :P

ja chodze tylko w spodniach, bo mam spore obrzeki ale z tym rozkraczaniem nog to cos jest. mnie w kosciele zawsze sie rozjezdzaja na boki, w innych miejscach jakos nie ale to przez to, ze sa dziwne lawki i niewygodnie mi normalnie siedziec :( w kazdym badz razie tak czy siak nie powinna rozkraczac nog :) absolutnie!

Mozna je rokraczac ale w domku gdy w koncu mamy tyle swobody ile tylko dusza zapragnie a tak apropo dramat z ta opuchlizna i tymi upalami uff:(

Gość zgadzam się z autorem
niektóry kobiety w ciąży ubierają się tak jaby lustra w domu nie miały...gołe brzychy na wierzchu albo staaasznie obcisłe ciuchy...a niektóre to tak ładnie wyglądają że aż miło się patrzy...u mnie w bloku taka mieszka..zawsze fajnie ubrana...spodnie z jeansu lub lniane do tego tuniczna i wygląda bardzo ładnie.

Hehe ja tez przez cala ciaze w tuniczkach chodze :)A tak apropo w sklepie adidasa mozna kupic super dresik a raczej spodenki dresowe One nie sa takie jak zwykly dres tylko raczej takie jak nosil alladyn sa genialne ladne i nawet moge powiedziec eleganckie:D A w szczegulnosci bardzo wygodne:DPolecam:dSorki za tak dziwny opis ale nie umie tego inaczej opisac haha

Gość piekneone
KOBITY moze i rozkraczają nogi w autobusach,i odsłaniają brzuchy,ale większosc KOBIET nosi sie gustownie i ślicznie,wiem co mówie,mam apetyczna zonę w 7 miesiącu:)

Gość kenta
KOBITY napewno ubierają się ochydnie! ale KOBIETY napewno już nie...

Gość zauważyłam że nie tylko
kobity w ciaży rozkraczają się w mini i niekoniecznie nastoletnie siksy, ale takie babki 25-30 lat tez, więc nie ma co kategoryzowac, bo jest to i tak ohydne

Gość taktaktak..
a ja mam śliczne jasne lniane spodnie, do tego piękna tunike ecri, baletki i wiem, że dobrze i gustownie wyglądam mimo 8msc ciąży :) panowie i panie miło się uśmiechają jak ich mijam więc pewnie nie czują się zniesmaczeni ;) więc pewnie nie wszystkie kobiety w ciąży wyglądają niesmacznie, ale zgadzam się nie podobają mnie się panienki w ciąży z odkrytymi brzuchami lub w mini, że pośladki widać :P

Ja przez cala ciaze rozkraczalam nogi tylko przed swoim ginem a brzucha nie odslanialam bo zima byla:-o ;)

No i jak widac z wypowiedzi wiekszosc kobiet w ciazy ubiera sie tak jak nalezy czyli schludnie i gustownie:)Tak apropos jeszcze nigdy nie spotkalam mamy z brzuchem na wierzchu czy w miniowie powaga:)

czarnulka1906 - ja widzialam nie raz ale ochydniej wygladaja matki 3 tyg.po porodzie ktore chodza z odkrytymi brzuchami gdzie smalec im splywa do kolan a rozstepy na kilometr widac!OKROPNIE TO WYGLADA!:-o

No zalezy jak kto do tego podchodzi ja swojego tuszczyku bym nie odkryla bo wydaje mi sie to nie estetyczne No ale kazdy ma prawo do tego by czuc sie pieknie i jesli tylko dobrze po porodzie sie czuje ze swoim cialem to niech pokazuje oczywiscie z umiarem Bo nie chodzi mi tu o odkrywanie dupska tylko o ubranie mini Wogole ja przed ciaza bylam drobna osobka i jestem ciekawa czy po ciazy wroce do dawnej wagi bo teraz juz 8 miesiac a ja 15 kg w przod szok:O