Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka1906

Jak to jest z tym ddaleniem meza od siebie??

Polecane posty

Aha - barbie właśnie ona nie wygląda w połowie jak ty nie obrażaj tu nikogo że może tak wyglądac jak ty.

To cie rozczaruje nie jestem zawistna baba bo moim zdaniem lepiej jest patrzec na pieknych ludzi niz na mniej urodziwych no ale wiesz kazdy ma swoje zdanie Ja nie twierdze ze jestes malo inteligenta bo wygladasz jak barbie ale z tego co widze smiem tierdzic ze mezczyzni Cie nie szanuja a z Twoic wypowiedzi mozna wnioskowac ze nie jestes siebie pewna wiec wszystko na opak:D

piszesz że barbie chciałaby byc każda i że kazdy facet na taka poleci w takim razie dlaczego faceci na żony wybierają zupełnie inny materiał niż ten jaki ty reprezentujesz ? Wisz dlaczego dlatego ze takie puste laski barbie to może miec każdy a one owszem zdaja egzamin ale na jedna noc a nie na całe życie. Nie ma regóły ze facet zdradzi czy nie zdradzi - ogladałam ostatnio program o zdradach i wiecie co byłam w szoku. Facet zdradzał swoją kobietę taka puszystą z kobietą jeszcze grubszą przynajmniej o 50 kg i starsza o 10 lat. Jak widac nie kazdy leci na silikon, nienaturalna opalenizne i farbowane blond.

Czarnulka- skończmy ta rozmowę z Barbie bo i tak od nas nie ma piękniejszych-każdy to wie

Gość JESTEM JAK BARBE
dobra zmykam,,,ale np DODA JEST SLICZNA I LASKA KAZDY FACET NA NIA POLECI..... a popatrzcie np na pudelku jak pisza laski o niej ze jest brzydka,paskudna...zazdrosnice tak jak wy pasztety

Gość JESTEM JAK BARBE
no własnie pisze ze faceci wybieraja szare myszy a ZDRADZAJA Z BARBEE

Jestem jak barbie Doda jest sliczna a widzialas ja bez makijazu Moj mezczyzna na dode napewno by nie polecial i nie mowil tego mi tylko swoim kumpla ktorzy podzielaja jego zdanie On jak widzi to mu nie dobrze no ale dobra nie ciagne tematu bo przeciez ty uwarzasz ze i tak masz racje hehe

Szare myszy a kto Ci powiedzial ze ktos tu jest szara mysza Bo ja siebie za taka nie uwazam Tez super wygladam w mini w kozaczkach i w bluzce z dekoltem hahah jak juz zaczynamy naryzowac to wszyscy razem haha

barbie a fajnie jest być workiem na sperme dla facetów ktorzy nastepnego dnia nawet nie bedą pamiętali twojego imienia? No wybacz ale juz wole być szarą myszką niz pospolitym ruchadłem na ktore za 5 lat nikt nie popatrzy :(

Gość JESTEM JAK BARBE
a przychwalaj sobie,,,mezczyzni sie boja takich kobiet jak DODA,a naprawde marza by miec taka laske u swego boku i zeby mu koledzy zazdroscili.Wybrał ciebie szara mysz i co ma teraz powiedziec musi przychwalac sobie i tobie ,,a klegom opowiadac brednie,,bo moze sie ciebie wstydzi,,

Jak już pisałam prysznic nawet jej nie pomoże. Ale będzie dziewczyna siedliskiem chorób wenerycznym. A skoro tak o narcyzach mowa- wiecie co chowajcie sie wszystkie to ja jestem bóstwem :) :) ;)

Gość JESTEM JAK BARBE
nie nikt mnie nie rucha ,ja sama wybieram i przebieram facetów na 1 noc i to ja nie pamiętam ich imion,Mam dom autko duzo kasy i po huja mi facet.Jezdze sobie na wczasy z kolezanka,Nigdy nie chce mieć takiego stworzenia przy sobie

a myslisz ze facet nie wstydzi sie pustej babki ktora oficjalnie wszem i w obec powtarza jak to robi loda czy ze zezarła by gówno ? No prosze cie weż ty sie zastanów i idz już z tą swoja kultową Dodzią robic lody na centralnym. Oczywiście fajnie jest miec płaski brzuch, jędrne cycki ale do tego trzeba miec rozum i umieć siebie szanować a nie puszczac sie na lewo i prawo z żonatymi mężczyznami i jeszcze sie tym chwalić?

Juli bostwem dla barbi jestes szara mysza ja ty i inne ktore odbiegaja od sterotypu pudernicy w tlenionych wlosach No ale coz poczac widocznie taki nasz los hahah Barbi ciekawa jestem czy jestes taka piekna jak wypisujesz czy tez taka chcialabys byc bo z tego co widze kompleksy nad toba wisza i to dosc spore:)

Gość JESTEM JAK BARBE
dobra naprawde ide już ** zeszliśmy z tematu a mowa była o oddalaniu sie meza jak pamietam,Pisałam tylko że jesli jest zanik współzycia to chyba coś to oznacza,,a zony usprawiedliwiają to zmęczeniem i czymś tam.Otórz pisałam żeby miec sie na baczności bo taka sytuacja może byc wynikiem zdrady,Ok ide papaa

Jeździsz na wczasy?? Wczasy heheh ja to jeżdże na wycieczki, prywatnie za granice, a wczasy to se pod gruszą mogę zrobić. Mówisz że to ty sobie wybierasz mena na jedną noc- i co nie robi to z ciebie k**wy?? I tylko ci sie tak wydaje że to ty decydujesz.

Gość JESTEM JAK BARBE
do przybywam z daleka.babo ja mam studia!!!!!!kumasz i super płatną prace,,,kumasz i nie dosyc ze jestem BARBEE TO JESZCZE MADRą KOBIETA KUMASZ!!!

Barbie nie to co ty wypisujesz to jakies brednie Piszesz ze masz dom kase auto i jestes piekna ale powiedz szczeze po co nam to mowisz bo niewiem ??Kompleksy to ty masz dziewczyno na 100 jesli sie mysle to sory ale watpie w to ze sie myle

Gość JESTEM JAK BARBE
A WCZASY TO BYłY W PRZENOSNI ,JEZDZE WSZEDZIE GDZIE SIE DA MAM 8 TYS MIESIęCZNIE I MOGE SOBIE NA WSZYSTKO POZWOLIC

Barbie a miej sobie nikt Ci tego nie zaluje tylko zacznij sie wypowiadac dosyc rozsadniej i konkretniej bo narazie to jest to pieprzenie w podniebienie I nawet Ci te studia nie pomagaja bo piszesz dyrnote jakbys miala IQ ponizej normy

słabo ty te 8 tyś masz. Ja wraz z mężem mamy więcej więc te 8 tyś to se pupcie podetrzyj. A jak nie pamiętasz imion partnerów to do lekarza sie zgłoś po tabletki na pamięć.

Gość JESTEM JAK BARBE
PISZE TO BO DENERWUJE MNIE WASZE PODEJSCIE DO łADNYCH LASEK....ZE JES SIE łADNA TO MUSI SIE BYć GłUPIą NIE?IDE BO SZKODA PISAC

Gość JESTEM JAK BARBE
NO TO TY MASZ Z MęZEM 8A JA MAM SAMA8 CHYBA JEST RóZNICA NIE...LEKCJE MATEMATYKI MOGE CI UDZIELIć BO JESTEM MATEMATYCZKA

Łahahahhahahha. Matematyczką jesteś a gdzie pracujesz w burdelu na kasie??

Z fartem barbie ja nie podchodze ddo kobiet ladnych czy pieknych z takim podejsciem o ktorym ty mowisz Kiedys tez mialam kompleksy jak kazdy z nas ale teraz nimch wyroslam i wiem ze jestem piekna kobieta uswiadomili mi to wszyscy faceci ktorych spotkalam a nie uwazam sie za osobe tepa czy glupia Ja wnioskuje z Twoich wpisow ze albo jestes zakapleksiona i tu chcesz wszystkim udowodnic ze jest inaczej albo jestes taka pusta sory ale tak i tylko tak to mozna odebrac Bo wcielas sie w nasza rozmowe cghwalac sie ze to ty masz facetow na jedna noc i nie pamietasz ich imion Myslisz ze tak sie zachowuje kobieta szanujaca sie A pozaytm przechwalasz sie tu swoim majatkiem ciesze sie ze CI sie ulozylo ale pieniadze nie sa najwazniejsze bo ja bardzo sie ciesze ze mam wspanialego mezczyzne na ktorym moge sie wspomoc wyplakac sie mu na ramie i kazdy inaczej odbiera szczescie A ty wszystkich mierzysz swoja miarka uwierz nie ktorzy faceci moze beda Cie podziwiac fizycznie ale poprostu ich nie bedziesz pociagac Oceniasz innych jako szare myszki a widzialas te wszystkie kobiety bo tak jak powtarzam watpie ze jakbys nie ktore zobaczyla to bys odwarzyla sie powiedziec ze sa takie szare bo twoj facet z ktorym wlanie sypiasz napewno tez by na nie polecial poniewaz przy Tobie trzyma go tylko Twoj tylek a nie milosc ktora Cie obdarzyl

hej barbie - nikt nie pisze że ładna kobieta jest kobietą głupią. Ja w 9 mc ciąży ważyłam 55 kg, zawsze byłam ładnie ubrana i dużą wagę przywiążuje do swojego wyglądu, ale nie robie tego po to by obcy faceci oglądali sie za mną na ulicy tylko po to by dobrze sie czuc. Jestem zadbana i młodsza od ciebie:P jestem tez naturalna i wszystko co posiadam każde moje walory jak i wady są prawdziwe. Widzisz różnica miedzy nami jest taka że prawdziwy mężczyzna ceni sobie estetyke i owszem ale naturalność jest na 1 miejscu. Nie jest sztuką chodzenie na solarium czy pudrowanie sie pół dnia. Sztuką jest wyglądać ładnie zawsze a nie tylko po dwu godzinnej wizycie przed lustrem. Ja czy rano czy w nocy wygladam tak samo. A ciebie pewnie niejeden facet rano sie przestraszył - ale nie sęk w tym by ci ubliżac a w tym by takie "produkty" bo barbie to produkt w końcu zaczęły myślec racjonalnie. Nie kwestjonuję twoje wyglądu czy też zarobków choc te drugie wątpliwe w dzisiejszych czasach a kwestjonuje twój sposob jaki piszesz i wyrażasz emocje. łatwo można cie sprowokowac co swiadczy o niskiej samoocenie i braku dystansu. Wiesz to tylko forum i tu możesz napisac wszystko - i tylko tak możesz podnieść sie na duchu.