Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka1906

Jak to jest z tym ddaleniem meza od siebie??

Polecane posty

Barbie po co wcinasz sie w temat skoro nie masz tu nic ciekawego do powiedzenia Moze powiesz mi w jakim zawodzie pracujesz skoro tak dobrze zarabiasz??Nie rozumie nic Cie w tym temacie nie interesuje bo jakbys nie zauwazyla to tu jest o oddaleniu meza od siebie po porodzie a nie o zdradach jesli chcesz wypisywac chamskie teksty wobec innych albo sie przechwalac to sobie daruj Bo zalatuje od Ciebie kompleksami a jesli nie kompleksami to pustka Jesli zas chcesz porozmawiac szczeze i komus doradzic to zostan tylko przestan w koncu ciagle mowic ze wszyscy faceci leca na blond lalunie nie zrobilas zadnych testow wiec nie mozesz to wiedziec na 100% jesli bedziesz miala to poparte dowodami to wtedy mozemy podyskutowac

Barbie- a ty juz miałaś nas nie odwiedzać. Czarnulka- jak tam reszta dnia minela?? Mi sie ciasto nie udało....

Ja troche popralam recznie i kregoslob mi pekal :/Potem bylismy na spacerze z P i na wielkich zakupach bo jutro mecz POLSKA-Niemcy wiec robimy grila kolo domku i kilka znajomych wpada teraz on oglada jakies mecze a ja tu slecze Wiesz jak czytam jakies kometarze durnowatych ludzi na pewnych topikach to az mi slabo:/

A jakie ciasto robilas??Ja za bardzo za ciastami nie przepadam moj P raczej tez nie ale ostatnio uprosil mnie zebym mu sernik zrobila bylam w szoku bo on nigdy ciast nie lubil :0

Ja to dopiero przyszłam i o dziwo sobota to taki dzień że każdy chodzi na wielkie zakupy bo i my na nich byliśmy.

Ja też nie lubie ciast mój mąż też nie ale...miałam z koleżanką pomysł na tarte z masa budyniowa , na tym truskawki i galaretka, ale nie wyszło. Nawet blache do ciasta kupiłam bo nie miałam. Nigdy nie robie ciast, ale mam czasem odchyłyi wpadam na \"mądry pomysł\" A w sumie laska jaka płeć u twego bejbe i jak go nazwiesz

Nio ja podobno mam miec kawalera na polowkowym tak wyszlo potem gdy robilam w 28 tyg usg bobas sie obrucil tylkiem wiec ginekolog nie potrafil powiedziec hehe Ja mam zamiar nazwac go dawidek lub szymon jesli bylaby dziewczynka to wiktoria lub nicola a co u twojej pociechy:D

Mój ma 2 latka i jest świetnym chłopakiem. Własnie zrobił postęp i od niedawna robi na kibelek. Wiesz przypomniało mi sie coś. Jak na dziń matki narysował z tata laurkę i dał mi kwiatki i powiedział \"mamo- kocham cie\" wiesz to była chwila na która czeka sie niesamowicie. I to najpiękniejsze chwile w życiu

Boze ale Ci zazdroszcze moj sie jeszcze nie urodzil ale powiem Ci ze na juz mi prezet zrobil poniewaz na dzien kobiet poczulam pierwsze jego ruchy:D:D

Gość Najpiekniejsza 2332323
O boze, BArbi ma 100% raji, jak was facet juz zaspermuje to ma pewnosc , ze jestescie jego. A on to dalej moze robic co chce , a wy brzuchate kto was zechce. A ty Juli piszesz ze taka piekna jestes, wez dziewczyno jak pasztet wygladasz. Piekna to ja jestem a twoj faet to by mi stopy lizal jakbym mu kazala. Bo jezdze mercem, wa garazu mam bmw i pracuje jako modelka. WYrywam takich wlasnie co zoni maja zaplodnione i nie chca ich dupczyc I na nich sie tak wzbogacilam . I to nie jest prowokacja , chce wam tylko cos uswiadomicz Zycie jest okrutne , mama mi tak powtarzala jak tata j zdradzal. Ze nie warto dac sie zaspermowac i zrobic z siebie sluzacej. tylko wykorzystywac gnojkow, ktorzy zamiast mozgiem mysla penisem i to w 98%. Tacy juz sa faceci. Dorosniecie przejryzcie na oczy.

Najpiekniejsza - ale sobie pochlebilas. :P z tym lizaniem butow to zalezy od faceta. jeden bedzie Ci buty lizal innemu bedzie nawet moczu szkoda by Cie obsikac. I to tez nie prowokacja, prawde pisze. Wbrew pozorom nie kazdy facet mysli dolna czescia ciala. co do oddalenia meza to nas dziecko zblizylo. moj maz sie pierwszy rwie by wszystko robic przy malym. jesli chodzi o sprawy intymne to jest o niebo lepiej niz przed ciaza. przed ciaza sie psulo i to on nie mial potrzeby za czesto. po ciazy zaczepia mnie bardzo czesto :) co do obaw to kazda z nas chyba je ma. ale jednak to przychodzi samo. nigdy zajmowalam sie malymi dziecmi, nie przebieralam, nie zmienialam pieluszki, nie karmilam. balam sie strasznie czy bede umiala nawet trzymac takie malenstwo. odkad dali mi go na rece wiedzialam ze dam rade :) powodzenia :)

To ten twoj maz to zwykly Pantofel jest, a jak u Ciebie pod pantoflem siedzi to moj mocz bylby dla niego nektarem hehehehehehehehehehe

Sorry, nie chcialam urazic. Tak sie tylko podroczyc z Wami.

Najpiekniejsza a ja mysle ze Ty to 2 barbi a moze nawet jestescie ta sama osoba:) Szkoda slow bo nawet z takimi niema o sie w dyskusje dziewczeta wdawac:)

Do tego zal mi Cie naprawde bo skoro Twoja mama tak Ci wpajala to widac ze raczej za bardzo Cie nie chciala,Ok sory przesadzilam ,ale skoro nie masznic ciekawego do powiedzenia na temat to poporstu zjezdzaj laleczko

Dziewczyny szkoda ze was nie ma Dzis dowiedzialam sie ze moj kolega umarl i jestem w szoku Moj P w to tez nie wierzy To byl chlopak z jego wsi i gdy dziewczyna go zostawila zapil sie na smierc:( Teraz takie rzeczy inaczej odbieram ,jak pomysle ze my teraz mamy male maluchy lub je nosimy w brzuchu cieszymy sie z kazdego ich fikolka pozytywnej oceny w szkole z tego jak pierwszy raz powiedza mama a kiedys musimy patrzec na cierpienie naszych dzieci to az mi slabo nie wiem czemu mam taka myslenice ale jestem przerazona :(:(:(:(:((:

Kluska serowa mam nadzieje ze u mnie tez bedzie dobrze Ja jestem przerazona ale to chyba dla tego ze zbliza sie porod jeszcze tydzien temu bylam pewna ze jak kazdy daje sobie rade to ja tez ,ale teraz zastanawiam sie czy jednak na pewno Pzedtem nie moglam sie doczekac porodu bo chcialam zobaczyc dzidzusia a teraz jest w sumie tak samo tylko do tego dolaczyla sie mysl ze to bedzie czas wielkich zmian z ktorymi sie jeszcze nie zetknelam i ze sobie nie poradze No bo skad bede wiedziec czy dziecko placze bo jest glodne czy cos mu sie dzieje jeszcze te bezdechy dramat:(Wiem pewnie to przez to ze coraz mnie czasu zostalo do porodu

Co do tej opieki nad dzieckiem to Kluseczka powiem Ci cos Ja juz kapalam male dzieci ,przebieralam i nosilam na rekach a wszystko przez to ze mam 3 braci starszych odemnie:)Wtedy nie czulam obaw ale teraz gdy pomysle ze bede musiala kapac albo nosic swojego bobasa to jestem przerazona hehe nawet nie wiem od czego to moze zalezec

Mój mąz by nie chciał nawet nasrać na ciebie. Pokaż sie to podyskutujemy o twojej urodzie. A pozatym nie bmw w garażu czyni kogoś pięknym. Chcesz pogadac jakie ja mam auta?? Dla mnie twoje BmW to wieś dla lanserów. Chyba nie wiesz jakie samochody są teraz w cenie i czym jest luksus