Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anatol czyli facet

Bezsens NASZEJ KLASY!!!

Polecane posty

Gość anatol czyli facet

a dlaczego? 1. mam znajomych z klas wpisanych do moich znjomych, bo wyslali zaproszenia lub np. ludzi z osiedkla ktorych kojarze i gdy spotkamy sie gdzies przypadkiem oko w oko to nawet CZESC nie powiedza ani sie nie usmiechna, choc figuruja jako znajomi. ja wykazuje inicjatywe, patrze w ich strone, usmiecham sie a oni udaja, ze nie znaja :( wiec od dzisiaj usuwam wszystkich pseudo-znajomych, ktorzy udaja, ze mnie znaja a nawet pzrywitac sie nie chca!!!

zgadzam sie z toba :D ja dostalam zaproszenie do osoby, ktorej nie kojarze a jak w koncu sobie przypomnialam kto to no to stwierdzilam a niech tam:) zaakceptuje choc uczylam w szkole gdzie i ta dziewczyna sie uczyla ale nie ja konkretnie. ale dzis widze ja na ulicy a ta mi dzien dobry nie mowi :D no to juz widziala moja akceptacje :P :D

Gość oooo dokładnie
chciałam założyć podobny topik :-) wczoraj spotkałam na ulicy dość bliską koleżankę z lat szkolnych (mam 25 lat), która, mimo że przywitałam się pierwsza, uśmiechnęłam, ona udała, że mnie nie zna. Szła z jakąś koleżanką, a ja wyszłam tylko na idiotke, która macha ręką i się uśmiecha do obcej osoby. Tak się wkurzyłam, że wykasowałam ją ze swoich znajomych, bo po co jej taka znajoma, do której się nie przyznaje na ulicy? A dziś rano już miałam od niej ponowne zaproszenie!!!! no masakra normalnie!!!!!

Gość miskaaaaaaaaaaa
pieprzyc nasza klase... beznadziejny stronka :o

Gość anyż dlaczego ma nie przyjmowa
ć jeżeli zna kogoś. To później wychodzi np. przy spotkaniu na ulicy, gdy osoba nie mówi cześć-i tyle też tak miałam że diewczyna mnie zaprosiła (stara znajoma) a gdy ją spotkałam nie odpowiedziała cześć 🖐️

------> oooo dokładnie ja na Twoim miejscu, jakbym dostała ponownie takie zaproszenie bez żadnego wyjasnienia, to bym jej stosownie odpisała, co sobie może z tym niewykorzystanym zaproszeniem zrobić

Gość kikolokiujs
A ja juz wypisałąm si ę z tej kretynskiej strony Spotkało mnie wiele nieprzyjemnych rzeczy.SPRAWĄ zajął się juz prokurator

Gość dqwde
a ja bym jej napisała, po co chcesz mnie w znajomych, gdy mi nawet czesc na ulicy kulturalnie nie odpowiedziałas? chyba tylko dla szpanu, ile to masz znajomych..?

Gość oooo dokładnie
alberin----> masz rację, dziękuję, że odniosłas się do mojego wpisu. Chciałam właśnie coś jej napisać, ale tak grzecznie ale dosadnie, ale w końcu zrezygnowałam szkoda mi czasu na wymyślanie i siedzenie w tym, no chyba, że mi pomożecie ;-)

ja dostałam zaproszenia od chłopaka \"koleżanki\" z klasy. Widziałam go parę razy jak do niej przychodził do szkoły i w busie. nei zamieniałm ani razy jednego słowa. zdziwnie i brak zaakceptowania. po miesiącu znowu to samo :D jak razem z ta dziewczyna zdawałam maturę z polskiego, tez tam był i tak dziwnie na mnie patrzył :D kretyn który ma prawie 500 znajomych z których połowa to profile szczęścia itp :D

Gość to zdjecie jest przerobione
Dla mnie bezsens to facebook i temu podobne. Cały czas jakieś aplikacje, puszczanie oczek, flirtowanie, pisanie na profilu, wysyłanie łańcuszków. Aż dziwne, że tylu ludzi się w to bawi.

----- > oooo dokładnie moge Ci pomóc wymyślić jakąś wersję odpowiedzi, ale może lepiej dac sobie już z nią spokój? ale jak Ci przyśle zaproszenie po raz trzeci - to już nie odpuszczaj ;) ja tez znam przypadki, które można zakwalifikowac jako zwykłe zbieranie pokemonów, np. osoby, które miały ze sobą bardzo nikłą styczność na jedynej wspólnej imprezie sprzed paru miesięcy piły piwo w tym samym pokoju, żeby chociaż z jednej butelki :D ale gdzie tam...mają siebie w znajomych - i wieeele podobnych

Gość aguulla
ja nie wiem co wy widzicie w tej stronie fajnego, wg. mnie to zwykla licytacja kto ma wiecej znajomych (a za 5 zł na allegro mozna sobie kupic takich5:) serio). ludzie dziela sie na 3 kategorie: pierwsza - normalni, druga-ekshibiscionisci czyli osoby majace pelno zdjęc swoich, swoich dzieci (raj dla pedofilów), wspolmalzonkow, a takze zdjecia z ostatnich wakacji no bo przeciez trzeba sie pochwalic na co to nas nie stac itp. Trzecia grupa ludzi to osoby bez gustu czyli takie ktore umieszczaja swoje fotki z czerwonymi oczami na zdjęciu i ogromnym balaganem w tle tak jakby w pokoju mieszkalo stado swin. ale to tylko moje subiektywne zdanie o nk.

Gość nie niektorzy tylko wiekszosc
dla mnie nk to lipa i wstyd nie mam i nie mialem tam konta

Gość Toffifik_35
ja dostaje dużo zaproszeń od osob których nie znam:( to jest chore

Gość nie niektorzy tylko wiekszosc
ludzie chca sie jakos dowartosciowac im wiecej znajomych tym wiekszy "prestiż" :O

Gość chewifuhk
dziwia mnie ludzie ktorzy maja po 300-500 znajomych, a polowa z nich to ludzie z ktorymi nawet nigdy nie pogadali na powazny temat dlatego tez ja mam....niecale 20 znajomych i dobrze mi z tym

Gość Olga-ola
Na poczatku podobala mi sie stronka. Obecnie stala sie zbyt komercyjna i wiesniacka. Nie rozumiem po co te przylepki typu Super Brat, Super Mama czy inne. Wg mnie to kompletnma klapa naszej klasy co automatycznie obniza jej poziom. Zastanawiam sie nad wypisaniem. Mysle ze w ciagu najblizszych dwoch lat wiekszosc sie z niej wypisze. Z drugiej strony, mam nadzieje ze powstanie portal ktory bedzie dawal mozliwosc dodawania najblizszych znajomych i udostepniania im swoich zdjęc. Np. mam przyjaciolki porozrzucane po calym swiecie, zadko sie kontaktujemy, zadko piszemy bo nie ma na to czasu zeby kazdemu pisac z osobna maila. Fajna by byla stronka, ktora dawalaby mozliwosc zamieszczania newsow dla najblizszych znajomych i dodatkowo wklejania zdjec. Ale jak mowie: grono osob zamkniete: 5-6 przyjaciol. CO jeszcze... Tez mialam nie raz sytuacje ze ktos dodal mnie do znajomych a na ulicy odwracal glowe ze niby ze nie widzi mnie. Nie wiem co z tym fantem zrobic.. CHyba zaczne usuwac takich ludzi z mojej listy, bo to zupelnie bezsensu.

Gość ja usunelam konto z nk
Codziennie dostawałam zaproszenia od osób których na oczy nie widziałam, tak samo od "znajomych" którzy nawet cześć nie powiedzą a nawet od tych z którymi nigdy się nie lubiłam :-o Chcą mieć jak najwięcej znajomych i wysyłają zaproszenia do osób których nie znają :-o