Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka1906

Nastoletnie mamy czas na smiech i lzy

Polecane posty

mialam 16 lat jak urodzilam synka po wielu klotniach w domu moja mama po nie dluzszym czasie tez mi zaproponowala zeby to ona byla jego matka prawnym opiekunem........NIE NIE NIE! Nie zgodzilam sie i nie zaluje tego jakbym mogla byc siostra dla swojego syna ja bym niemogla tak nigdy nawet nie patrzac na wiek musisz sie powaznie zastanowic jestes mloda ale potem mozesz tego zalowac :( ja bym zalowala gdybym wczesniej sie zgodzila

Gość klara88dziuśka
31 grudnia koncze 20... niby bede 20 sto latka , ale dowiedzialam sie jakos nastolatka, poza tym temat wydaje mi sie dotyczy ogolnie bardzo mlodziutkich mam. nie wiem co robic :(

glowa do gory :) ja z poczatku tez nie wiedzialam co robic a zobacz ja mialam 16 lat jak urodzilam zwykla malolata musialam przerwac szkole z poczatku zalamalam sie na szczescie chlopak mnie nie zostawil minely 3 lata jestem z nim do dzisiaj mimo ze mama chciala \"odebrac\" mi bartka dzisiaj spelnia sie jako babcia i widze ze jest szczesliwa ja tez jestem koncze szkole chlopak pracuje dajemy rade nie wiem jak jest u ciebie ale jak chcesz dziecka i jestes silna to napewno dasz rade nie ma co sie zalamywac

Gość Sandra15
Ja nie daje sobie rady tu szkoła ostatnia klasa gimnazjum pote do pracy i nawet niemam dla małych czasu. Moja mama sama mnie wychowuje teraz jest na macieżyńskim moja siostra zuciła szkołą i nie chodzi do pracy. Nadodare nie jestem z moim chłopakiem bo twierdził że jestem dziwką ale to mały szczegół. Wiem już teraz że nie zapewie moim córkom wszystkiego i mam wrażenie że to są moje siostry. Poprostu nie czuje do nich matczynej miłości. Niewiem co mam robić

Gość klara88dziuśka
ja mam chlopaka od 2 lat. byl ze mna na usg. cieszyl sie. on pracuje. ale ja studiuje i wogole nie wiem jak to bedzie... dziecko jest juz spore. nie mialam zadnych objawow ciazy! Nawet okres mialam po zaplodnieniu, dopiero w grudniu nie mialam. Poszlam tylko sprawdzic, ale bylam pewna , bo zadnych objawow no i tabletki przeciez biore. Chcialam zeby mi lekarz przepisal nastepne opakowanie, a tu sie okazalo , ze juz nie mam potrzeby brania tabletek.... ;|

sandra 15-nie wiem co ci poradzic ja tez bylam mloda z tym ze ja mialam tego chlopaka przy sobie nie wiem ja sie nie zgodzlam wtedy zeby mama byla na zawsze z moim synem sama nie dawalam rady z poczatku duzo razy dostalam ksywke \"puszczalskiej dziwki\" nawet nie wiesz jak to mnie ranilo ale teraz jestem dojrzalsza mam gdzies takich ludzi konczysz gimnazjum a nie mozesz miec nauczania indywidualnego w domu zeby skonczyc gimnazjum ale nauczyciele by przyjezdzali do domu bo wiesz moja szwagierka tez urodzila corke konczy gimnazjum trzecia klase nie chodzie do szkoly tylko nauczyciele do niej przyjezdzaja wydaje mi sie ze jest jej duzo latwiej :)

klara88dziuska- ja juz od poczatku czulam ta ciaze :) caly czas bolalo mnie podbrzusze i jajniki mysle ze jak masz oparcie to dasz sobie rade moj tez pracuje zle nie zarabia ja koncze szkole wieczorowa takze piatek sobota niedziela mam zajete wieczory bo sie ucze dajemy jakos rade chociaz tez czasami mam takie momenty ze jest ciazko zwiazac koniec z koncem :(

hej hej!! ja bylam u babci na wsi z małym :) Wrocilismy wczoraj dopiero..aż nie chcialo sie wracam. jak tam po swietach / po sylwestrze :P ? w sylwestra mialam meżusia przy sobie, niestety pozniej musiala wracac i tyle go widziałam :D

Hej zacznijmy od tego że, witam wszystkie nowe i stare uczestniczki naszego topiku:) U mnie spoko:) Mały tylko przez 3 dni miał gorączkę i go wysypało. Kurde na szczęście mu już przeszła ta gorączka. Teraz zabardzo nie mam czasu pisac ale jeszcze napiszę:D Papa:*

Wreszcie napisałyście! :P Czarnula to trzydniówka :) nie ma co się martwić. Mój jeszcze tego nie miał brr. Ja w Sylwka byłam na Rynku z mężem i znajomymi parami :) A święta super, tylko szkoda, że tak krótko... Chociaż i tak byl dlugi weekend, nawet 2 razy pod rząd, więc luzz. Co tam?

A to luzzzz .No ale on i tak jest wysypany, ma na coś alergię ,tylko jeszcze nie doszliśmy na co:( Heh ja też miałam iśc z mężem na rynek ,ale wybraliśmy się do mojej rodzinki w Sułkowie . Było fajnie .Była moja bratowa ,mój brat ,2 brat i kuzyn no i oczywiście moi rodzice i ciocia .Heh w sumie taka posiadówa rodzinna, ale sympatycznie było . A co najważniejsze miałam przy sobie Dawida więc byłam spokojna :)

A widzisz, trzeba było ;) Kowalska super dała popis :D To wyeliminujcie wszystko z jego jadłospisu i wprowadzajcie od nowa wszystko. I jak tylko zacznie się coś dziać to natychmiast odstawcie.

Dzięki za link:) No właśnie słyszałam że fajnie było, Dawid jest jeszcze taki malutki ,że wolałam go miec koło siebie . Co tam u was dziewczyny słychac. Ja umieram bo dziś wyrwałam zęba heh:(

Oj, mi zaproponowano wycięcie chirurgiczne zębów ósemek, bo ze dwa rosną mi pod dziąsłem, ale są na tyle duże, że już mi raczej nie wyjdą. Zrezygnowałam, bo bałabym się, ja to się tak cykam jak mam iść do dentysty, że szok. Ostatnio byłam na piaskowaniu, bałam się jak idiotka, ale nic nie bolało, wręcz przeciwnie, pod koniec smyrało. :D To ile już ma Twój mały, Czarnula?

No 4 stycznia skończył 5 miesięcy . Znów zaczęły mu wychodzić zęby. Teraz już widać prześwity , tylko dziwne jest to ,że te prześwity są i na górze i na dole . Hooooo jakbyś tylko wiedziała jak ja się boję dentysty . Mówię Ci normalnie śmiech na sali. Kiedyś jak byłam to odrazu uprzedziłam dentystę ,że mogę zemdleć . On mi kazał podnosić rękę do góry jak zaboli.Skończyło się tak ,że jedną małą dziurkę robił mi prawie godzinę bo ciągle podnosiłam tą rękę . A co najlepsze nie z bólu tylko ze strachu hihi:) Buziaki

Co tam dziewczyny?? Czemu nic nie piszecie . Ja jutro idę na 1 laser ale się boję . Jaki jest link do topiku Misheeeli bo miałam wymieniany dysk i inne rzeczy i nic mi nie zostało na kompie.

Heh no dentyści straszny zawód. Trzeba mieć do niego zamiłowanie. A fee. Czarna od razu dawaj relacje po laserze :D Ciekawa jestem jak tam :) 5 miesięcy, kurczę, leci leci :D Mój yyy dwa dni temu skończył 13 miechów :-o co miesiąc obchodziliśmy, a tu zaczęło się co roku :D

no to ja sie dopisuje :P w grudniu skonczylam 18 lat,w ciaze zaszlam mając jeszcze 17,obecnie gonic mnie bedzie 15tydzien.W przeciwienstwie do czarnulki my planowalismy,ale jezeli chodzi o naszą sytuacje to jestem w identycznej :D Już się nie mozemy docekac kiedy dziecko przyjdzie na swiat,bede rodzila w szpitalu gdzie pracuje moja mama wiec pelen lóóóóz :D

Optymistycznie no tak jest .Ja już szykuję się na laser:(Nie wiem jak to przeżyję .Mikrodermabrazje przeżyłam chociaż bardzo bolała i wyglądałam po niej jak jeden wielki strup ale laser jest mocniejszy .Ja się jednak zdecydowałam na 150 cm kwadratowych a jest to tak mała powierzchnia że ręce załamuję Szkoda tylko że kosztuje 1000 zł Za 6 miechów zrobię sobie drugie tyle bo niestety mi jeszcze zostanie.Oj Boże jak ja bym chciała odrazu zrobić cały brzuch no ale mnie nie stac

150cm czy 15? :> Coś duży masz ten brzuch :P Przeżyjesz i będziesz szczęśliwa :) nie będziesz miała kompleksów :D Ja teraz przeżywam podobny stres i ból (chociaż o zupełnie inne miejsce chodzi, więc i ból nieporównywalny), ale pocierpimy i będziemy piękniejsze :) Powiedz mi, a działa to jakoś na skórę? Oprócz złuszczania itp, skóra ma szansę się zrobić normalna, ujędrnia?

150 cm 2 to jest dużooooo??? Heh no co Ty.To jest dokładnie 16 cm na 16 cm Brzuszek mam już mały znaczy mały dokładnie to z ta resztką skóry to mam 75 cm w obwodzie jeżeli licząc razem z bioderkami tzn z tymi boczkami.No dziś byłam na 1 laserze masakra!!Znaczy nie to ,że tak boli tylko taki strasznie nie przyjemne uczucie wbijania wrzących igiełek ,ale da się przeżyć:DMam nadzieję ,że efekty będą.No Fraxel czy też mosaic ujędrnia skórę i trochę jej nadmiar zciąga odmładza itd.Kurde tak sobie myślę że chciałabym mieć ten brzuszek taki jak kiedyś .10 cm mniej i ]było by super:D

Eh nie doczytałam \"kwadratowych\" :D :P Chodziło mi, że 15x15, a nie 150 :P Ja też zastanawiam się nad laserem i jak kiedyś będziemy w lepszej sytuacji to się pewnie wybiorę. Ja przeżywam ból zębów, naczy nadwrażliwe są, bo wybielam. A dopiero jestem na początku. Kupiłam sobie pastę Elmex i po jednym dniu jest super, a wcześniej to normalnie strach w oczach miałam jak zbliżała się godzina wybielania grrr. Teraz nie jest tak źle. To jest nieporównywalny ból, wiadomo, ale też nieprzyjemny, bo wg mnie ból zębów to najgorsze co może być :) Fajnie, że Cię jednak nie bolało. Na pewno lepsze od tatuowania się. Chociaż może porównywalne... Mam nadzieję, że się kiedyś przekonam :D

Wiesz źle to jednak określiłam .Bolało ,ale tak inaczej.Jak już wcześniej pisałam to jest takie uczucie jakby ktoś Ci milion rozgrzanych do czerwoności igiełek w Ciebie wbijał.Ale Ci dobrze też bym chciała wybieli zęby,ale tego chyba bardziej bym się bała niż lasera . :D

A jak długo trwa taki seansik? Długo wbija te igiełki? I po jednej czy np. laser się rozszczepia i za jednym zamachem bierze jakiś połać skóry? Czy tak po milimetrze? Czemu bała? Zęby bolą, bo są nadwrażliwe, ale ujdzie. :) Tym bardziej jak się kupi dobrą pastę przeciwko nadwrażliwości.

To dokładnie wygląda tak ze ona jeździ Ci tym laserem po całej powierzchni którą opłaciłaś ,robiąc kilka tysięcy dziurek.Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć.Wpisz sobie w google laser Mosaic .No ja mam ząbki nadwrażliwe.Zostałam sama w domu:( Mama wzięła Dawida na pole bo chciała z nim iśc do swojej byłej pracy .Mąż pojechał z tatą podpisać umowę o pracę Znaczy tak ,on już nie pracuje tam gdzie pracował tylko już założyli tą firmę budowlaną i będą robić dom jego kuzynowi hehe.A ja siedzę sama w przyszłym roku wybieram się na studia dziennikarskie .Teraz planuję kupi Sitę aby się podszkoli w językach Ale muszę trochę odłożyć bo narazie przez te moje zabiegi nawet nie zaopatrzyłam się w żadne ciuszki Żal mi kasy