Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikusia2

smutno mi odejsc

Polecane posty

od dziecinstwa mieszkalam tylko z mama niedawno wyszlam za maz i mielismy mieszkac u mnie jednak maz nie potrafi znalezc wspolnego jezyka z mama wszystkiego sie czepia wszystko mu przeszkadza musimy sie wyprowadzic bo nie mozna juz tego wytrzymac tylko przykro mi opuszczac dom zostawiac sama mame kto jej pomoze gdy zachoruje, zasłabnie?kocham meza jednak matka to matka dlaczego musze wybierac miedzy dwiema najblizszymi mi osobami

Gość alojza
Malzenstwo musi mieszkac oddzielnie. To ze sie wyprowadzasz nie znaczy ze tracisz kontakt z mama. bedziesz ja odwiedzac. Ja rozumiem twego meza bo mieszkam z mezem pod tesciami. ten sam budynek, osobny apartament ale tez sie z nia kloce bo sie wtraca mimo dobrych zamiarow. i czasem tak marze by sie wyprowadzic stad zamieszkac z mezem oddzielnie.

Gość entuzjastka prac domowych
nie wyobrazam sobie zeby mlode malzenstwo mieszkalo z rodzicami lub tesciami. to predzej czy pozniej konczy sie konfliktem. nie po to bierze sie slub, zeby dalej siedziec u rodzicow.

Dzieki wam dziwuszki za wasze wypowiedzi ciesze sie ze moge sie podzielic z kims mym problemem czasem takie slowo otuchy wiele znaczy.