Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzam się

problemy z neostradą

Polecane posty

Gość wkurzam się

czy też tak macie, że nagle się rozłącza i za cholerę przez np.pół godziny się nie połączy? błąd 680, że niby źle podłączana linia tel, co jest bzdurą, bo dzieje się nagle, gdy nikt nie dotyka kabli i przechodzi też nagle, czyli to nie problem u mnie, ale u nich. i szlag człowieka trafia, że płaci tyle kasy, a nie może korzystać, kiedy chce, też ktoś tak ma? da się to jakoś rozwiązać?

ja mialam cos takiego dawno temu, jak mialam jeszcze neo 128 kb/s i system chyba inny. potem mialam xp i 512tke i smigalo jak ta lala. na 1 mb/s co mam teraz to tez nie narzekam. ale wtedy, jak mialam 128 to rozlaczalo co rusz:O:O nie wiem co na to poradzic. ja sie z tym meczylam do czasu rozwiazania umowy:/

Gość wkurzam się
ja tez mam 512, co robić? to jest koszmar, jak czasem włączam kompa i nie da się połączyć, bo niby tel. źle podłączony.

Gość bettafff
ja tak miałam zadzwoń do nich na techniczne to ci poradzą

Gość wkurzam się
a czy te telefony sa bezplatne?

Gość wkurzam się
a Tobie coś poradzili? bo kiedys dawno, dawno pamiętam, że tez miałaam coś nie tak, i to, co kazali zrobić, nic nie pomogło i problem został nie rozwiązany, więc internetu częsciej nie ma niż jest, a kasę się płaci:o

no nareszcie , ktos napisał, coś o neostradzie. Nosiłem się z zamiarem zmiany windowsa, bo mi się nie chce łączyć ciągle , jak pierwszy raz włączę, nie znajduje czegoś tam i dopiero po resecie zaskoczy. Płacę na czas, więc chyba coś muszą mieć z serwerem nie tak jak trzeba

Gość wkurzam się
i nikt nie pomoże, nie doradzi? ja płacę niby za stałe łącze, a okazuje się, że częściej nie mam netu niż mam... mnie też kiedyś restart pomagał, czasem inastalaxja od nowa neostrady, a teraz bywa, ze nic, pół dnia nie ma netu, prawa dioda miga bez powodu.

Gość podnoszeeeee