Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kokieteria

DLACZEGO masturbacja w czasie stosunku???!!!!

Polecane posty

Na samym początku chciałam zaznaczyć, że nie mam wielkiego doświadczenia w sprawach seksu (mimo moich 20 paru lat), stąd moje pytanie i PROŚBA O POMOC. Nie potrafię zrozumieć zachowania mojego nowego partnera: kiedy się kochamy i wydawałoby się że wszystko jest cudownie, on po jakimś czasie zaczyna sam się masturbować. Wygląda to tak jakby miał problemy z wtryskiem i bo nigdy go do tej pory nie miał gdy był we mnie. Za pierwszym razem czułam się niesamowicie zażenowana i byłam pewna że to moja wina, więc go o to zapytałam. Oczywiście odpowiedział mi, że wszystko jest ze mną w porządku, ale ja nadal mam wątpliwości. CZY TO NORMALNE? PANOWIE wypowiedzcie się proszę. Dodam tylko na zakończenie, że mój mężczyzna jest sporo ode mnie starszy.

może dlatego że jest starszy od ciebie ma problem z wytryskiem, a może też tak być za często się masturbował i nie potrafi skończyć w kobiecie tylko musi sobie sam pomóc.

Gość irys 56
Podczas lizania cipy mojej żonny ja również bawię się swoim małym, żona bardzo się podnieca,wiedządz i czując że się masturbuję.i odwrotnie ,kiedy żona zajmuje się lodem też się wspomaga bawieniem cipy. Jest to naprawdę wspaniałym uzupelnieniem milosnych uniesień.

zdecydowanie nie jest to normalne (a norma jest baaaaardzo szeroka) jak Ci zalezy na facecie to sama mu pomóż ręką

Gość irys 56
Może nie jest normą , ale jest pewną alternatywa w łózku .

ludzie ale nie u faceta !!!! rozumiem kiedy kobieta sobie pomaga ręcznie jak jest posuwana analnie ale to dlatego że bozia ją obdarzyła wieloma miejscami podatnymi na intensywną stumulację a facet jak się brandzluje samotnie to co kobieta z tego ma ? zażenowanie

Gość ajaktotaktol
moim zdaniem facet ma problem.......ale nie ty, nie chce nic sugerowac ale czy zaspokaja cie? bo jesli nie to masz prosty wybor :)

Gość moim gejowskim zdaniem
pipy sa obleśne i smierdzą.