Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaczątko87

co oznacza jak się śni

Polecane posty

Gość TYLKO NA CHOROBę- WIERZ MI.

Ogólnie się mówi, że to oznacza chorobę albo śmierć... Ale ja w to nie wierzę. Mam taki sen dość często, jest naprawdę straszny... Najgorszy, jaki miałam chyba, w dodatku powtarzający się... I strasznie realistyczny, rano jak się budzę, to mam uczucie, jakby mi się wszystkie zęby ruszaly... Znalazłam kiedyś tłumaczenie tego snu, że jest to oznaka przemęczenia, spadku sił witalnych, osłabienia organizmu, może być w znaczeniu fizycznym jak i psychicznym. I to by się zgadzało, przynajmniej umnie.

aha no u mnie w sumie też .mam sesje jestem strasznie zmęczona ale właśnie myślałam że to może znaczy że nie zdam czegoś albo zawale hm śniło mi się że zęby mi się wykruszały i wpadały i został co drugi;-)

Gość Co drugi egzamin zdasz -tak to

Gość kurkon
JAKBY NIE ZęBY TO bY byłA DUPA Z Gęby

nie chce sie przerazac. Mi jak sie snia wypadajace zeby to zawsze ktos umiera. Im wiecej nocy sie sni, tym wazniejsza osoba ktora umrze. Raz mi sie snilo - umarla daleka znajoma. Potem mialam taki sen non stop przez miesiac - umarla siostra babci (bardzo mi bliska) Potem mi sie snilo, ze prawie mi zeby wypadly, ale we snie jakos udalo mi sie je 'utrzymac" w dziaslach to - tesciowa miala zawal. :(

O matko, boję się. Mi się niedawno śniło, że się wyjebałam i mi wszystkie ze szczeny wypadły. ale ja w to nie chcę wierzyć 🖐️

Ale jest nadzieja, musisz tylko iść na pielgrzymkę i wpłacić 20 tys zł na radio maryja, to nic ci nie będzie!!!

Karamba bamba Ty to lepiej żebyś w ogóle nie spała! Bo wszystkich wykończysz :)

Gość a ....ona27
a co oznacza jak mi sie snila moja malutka coreczka ktora byla topielcem i chiala mnie pocalowac :( okropny sen???

ale mi sie to snilo pierwszy raz 6 lat temu, kolejny 3 lata temu, a ostatnio z tesciowa to miesiac temu. wiec to nie jest tak, ze non stop ktos umiera :-O

ja nie twierdze,ze u kazdego tak dziala, ze jak ma taki sen to ktos umiera przeciez. po prostu u mnie tak to dziala niestety :(

Gość karola96
mojej mamie ostatnio śniły się zęby to mój wuja umarł później znowu się śniły i drugi wuja umarł i znowu się śniły moja prababcia umarła i znowu się śniły sąsiadka wuja umarła znaliśmy ją bardzo dobrze :(

również często zdarza mi się taki sen :O Za każdym razem jest to bardzo realistyczne. Jestem prawie w stanie płaczu, bo się zastanawiam jak z domu bez zębów wyjdę :D Raz jak się obudziłam to miałam wrażenie, że naprawdę zęby mi się ruszają.