Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 eduardaaaa

niedocukrzenie hipoglikemia - 14 mg

Polecane posty

Go艣膰 eduardaaaa

Witam wszystkich. Chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 czy jest mo偶liwy spadek cukru do 14 mg% tylko jednorazowo. Ja tego nie pami臋tam bo by艂am nieprzytomna ale pono膰 taki wynik wyszed艂 ratownikom z pogotowia kt贸re zosta艂o wezwane. Podano mi glukoz臋 i cukier skoczy艂 do 140 mg%.Po przewiezieniu mnie do szpitala poziom by艂 ca艂y czas w normie. Mia艂am wykonane badania i wszyskie wyniki mam dobre. Lekarz kt贸ry mnie prowadzi艂 powiedzia艂 偶e to jest niemozliwe by poziom cukru spad艂 tylko jednorazowo i to a偶 tak bardzo. Stwierdzi艂 偶e musia艂a zaistnie膰 pomy艂ka w oznaczeniuTylko skad ta utrata przytomno艣ci?Czy kto艣 mia艂 kiedy艣 co艣 podobnego? Zaznaczam 偶e nigdy nie chorowa艂am na cukrzyc臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie musia艂as chorowac
na cukrzyce,poprostu zaistnia艂y jakies zaburzenia,moze niedo偶ywienie,g艂od贸wka???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eduardaaaa
W艂a艣nie chodzi o to ze ca艂y dzie艅 wyglda艂 tak jak zawsze, je艣c jad艂am normalnie a nawet wi臋cej bo by艂am na urodzinach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eduardaaaa
No w艂a艣nie jest tak jak piszesz. Porobili badania a 偶e wyniki wysz艂y dobre to stwierdzili b艂膮d w oznaczeniu i spraw臋 olali.Ale tak na pewno nie by艂o. W domu cukier badali mi dwa razy bo sami niedowierzali 偶e mo偶e by膰 taki niski i dwa razy wyszed艂 ten sam wynik - 14. Dopiero po podaniu glukozy podni贸s艂 si臋 do 140.A sk膮艣 ta utrata przytomno艣ci musia艂a by膰.Boj臋 si臋 tego 偶e takie co艣 mo偶e si臋 znowu powt贸rzy膰 je偶eli co艣 jest nie tak a oni tego nie wykryli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natalew
witam, jak sie okazuje mozliwe jest zeby cukier tak mocno spadl, bo ja dzis tez taki mam, oprucz zawrotow i tego ze czuje sie jak we snie nic sie nie dzieje. no ale ja zawsze mialam niski poiom, norma to 75

Udost臋pnij ten post