ilonka 20 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 Heyka mam 20 lat i aż śmieszne że boję się że jestem w ciązy będąc dziewicą. W 11 dniu cyklu czyli teoretycznie dzień jeszcze niepłodny uprawiałam petting z moim chłopakiem do końca mieliśmy bieliznę i do niczego nie doszło. Nawet on zapewnia mnie że w 100% jest to nie możliwe ( nie wszedł we mnie i nie miał wytrysku)!! A ja i paranoikuję, że może jakoś bokiem albo jeszcze inaczej plemniki przeszły. Od roku miałam regularne miesiączki dlatego tak się boję. Ale ost. mam stresujący okres: sesja, problemy w domu. Muszę dodać, że będąc młodszą mialam anoreksję i nie mialam miesiączki 2 lata, potem mialam problemy z żołądkiem i też mi się zatrzymała no i w tamte wakacje też nie mialam ale już od roku było oki aż do teraz. Błagam napiszcie czy to możliwe żebym byla w ciąży?? Czuje się jakbym miała dostać: bolą mnie piersi i węzły chłonne a okresu jak nie było tak nie ma, czy to możliwe że jeszcze dostane po 7 dniach opóźnienia?Pomóżcie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plansza 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 nie jesteś w ciązy,,,bez przesady :) dostaniesz okres, spokojnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznana_istotka 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 Ilonko nie masz się co stresować :) Mi się już spóźnia ponad 2 tygodnie - byłam u ginekologa i przepisał mi tabletki na wywołanie - Luteinę. Ciąża Ci na 100% nie grozi! Poczekaj jeszcze troszkę, uspokój się (bo stres wpływa negatywnie i jeszcze bardziej opóźnia) i okres napewno się pojawi, jeżeli nie - wybierz się do ginekologa i poproś o tabletki na wywołanie. Nie masz się czego bać, tak czasami bywa, że z niewiadomych przyczyn spóźnia nam się okres długimi tygodniami i to wcale nie przez ciążę....ogranizm czasami lubi świrować ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Animozjeee Napisano Czerwiec 7, 2008 Czesc, mnie tez sie spoznia. Pol roku temu urodzilam dziecko...Pierwszy okres dostalam juz po 5 tygodniach (nie karmilam), nastepny po 40 dniach, nastepny wywolany pigulkami dostalam uczulenia wiec je odstawilam, nastepny po 35 dniach, a dzis mam 36 dzien cyklu, zabezpieczala,m sie gumkami, zadna nie pekla, czy mozliwe zebym byla w ciazy?:/ Jestem przerazona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach