Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

PROMOCJE W SKLEPACH

Polecane posty

ja tez kupilam kilka rampersów w biedronce ale sa spoko ;) moze dlatego, ze ja ich tylko do karmienia małej używam? :D:D za to mój w mega promocji :O w jakimś wypasionym sklepie w wawie kupił małej bodziaki po 45 zł szt - i wsie napy sie rozpinają :P nie ma to, jak chłop cos kupi :O

Gość fdydydt
podnosze

Gość woda woda woda
pampersy w tesco, paka 43 zł + chusteczki 72 szt. gratis

Gość podnoszeeeeeeeeee
UPPPPP dzielcie się mamy informacjami.

wczoraj w biedronce sa kurtki niemowlece po 20 zł fajne ja zakupiłam i małemu przypadła do gustu

Gość bvnhbn
w biedronce sa tez pieluszki bella happy rozmiar 4 =56 szt za 25,99 dostepne wszystkie rozmiary

w Lidlu fajne skarpetki dla chłopaków 6,99 za 2 pary od rozmiaru 23 wzwyż i zestawy, takie mini jezdnie z garażem i windą oraz samochodzikiem w 4 wersjach: budowa, remiza strażacka, garaż i cośtam jeszcze, za 16,99 kupiłam remizę i nawet solidne, mały bawił się tym cały wieczór i powiedział, że chce jeszcze budowę ;)

Gość fdgjhdsgfj
mocie moze linka do strony z gazetka lidlowska?

w realu byly body disney plus skarpety z podeszwą skrorzaną za 9,99 zł kamizelki ocieplane- śliczne ( dla dziewczynki) za 19,99 zł wózek dla lalki - parasolka (ale naprawde solidna bo mania juz nieraz do niej wlazla) za 12,99zl

real: dzis i nie wiem jak dlugo, ale dzis na pewno: pampersy, wszytskie rozmiary w jumbopakach po 41 zlotych

i jeszcze ale to chyba stala promocja: herbatki bobovity 50 % gratis (2 w opakowaniu za jakies 15 zl)

uuuuup uuup :D w tesco giga pack pampersów np rozm. 3 ( 100szt) za 43 zeta czy 43.99 i chusteczki pampersa 4-pak jakos tani ale ne inpamietam dokladnie.. :O

Nie promocja, ale konkurs- przy zakupie produktów Nestle, Gerber i Bobo Frut za min 50 zł można wygrać sporo fajnych rzeczy (bony, ubrania, zabawki). Trzeba tylko wysłac do nich paragon i kupon

Gość xania
Ale w tym konkursie nestle podobno jest też duża główna nagroda. Podobno można wygrać sporo pieniążków. Ja właśnie dzisiaj udaję się na zakupy, żeby paragon do kuponu dołączyć.

Gość haleczka1980
super ta promocja nestle - u nas sporo idzie ich produktów, więc może sie nam trafi jakaś nagroda.

Gość Anialisa
W Biedronce jest obecnie promocja na Huggies Super Flex - 29,99 zł za pakę obojętnie jakiego rozmiaru.

Kochane Mamcie! powstał portal specjalnie dla rodziców mojmalec.pl ogromnie polecam bo można wrzucać fotki naszych pociech za darmo bez limitu, dodawać ogłoszenia i najfajniejsze - stworzyć pamiętnik naszych skarbów:) zalogujcie się i chwalcie się swoimi szczęściami!:)

Gość kedari
Gdyby ktorąś mamuseńkę lub przyszlą mamusinkę interesikowało to: w biedroneczce sa na promocyjce kocyczki i obleczki na podusie z mieciuśkiego materialu. Mam taką dla Mani i teraz kupilam malemu. Naprawdę moge polecić bo po pranku nic sie nie niszczy a kocyczek jest mieciusieńki i milutki (i wogóle srupusi) w realu sa "wyprawki" po niecale 20 złtusia - body, niedrapki, czapeczka, sliniaczek, buciki szmaciane. Również mogę polecić gdyż mialam dla Mani i wiem ze świetnie się pierze i nie niszczy. jeśli spotkacie coś fajnego w sklepie w jakiejś promocyjnej cenie albo poprostu godne polecenia to wpiszcie tutaj moze się komuś przyda. Dobra więcej mi sie przerabiać tego durnego tektu nie chce ale weź sie kobieto zastanów nad tym kwileniem, rzygać się chce. Wychowałam dwójkę dzieci, prauję z małymi dziećmi i jak słyszę takie mamuńcie to...weź kobieto mów i pisz normalnie, zwłaszcza, że tu zwracasz się do dorosłych.

Gość jakaka mapapaka
Anialisa a jaka paczka tych huggies?