Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ofe rma

Przyznaje że dziewczyny naprawdę nie mają łatwo

Polecane posty

Gość ofe rma

Pracuje ze mną jedna dziewczyna, śliczna. Drobna brunetka z kobieco zaokrąglonymi pewnymi częściami ciała. ;) Pracuje tez facet który jej się ewidentnie podoba. Ale to chyba jakiś kurwa gej. Tak go tu nazwijmy. Wczoraj, piątkowy wieczór, laska proponuje mu że "może pójdziemy na piwo"? A gej na to do mnie czy ja też chce iść. No nie mogę, laska na niego tak napalona że chętnie by mu pod biurkiem zrobiła loda a ten mi wyjście na piwo proponuje!!!!! Jedźmy dalej. Mówię że nie bo nie miałem ochoty jak głupi siedzieć kiedy ona będzie do niego robiła słodkie oczy ale gej nie ustępuje. Kiedy w końcu zaczyna gadać że jak "nikt" nie chce iść to może w przyszłym tygodniu to się godzę. No żeby nie siedzieć sam zabieramy jeszcze jednego kolegę. W czasie wieczoru dziewczyna oczywiście geja zagaduje, siada strategicznie blisko niego, przysuwa się, nawet mówi "przysuń się do mnie bo mi zimno" :D ja patrzę co gej robi a ten się na mnie patrzy!!!!! No po prostu osłabił mnie. Ale najlepsze to i tak było na koniec. Rozjeżdżamy się, ja w jedną stronę pozostali jedną taksówką w przeciwną. Gejowi nie było trochę po drodze ale dziewczyna go przekonała że właściwie od niej to już ma bliziutko i "nie opłaca" mu się brać taksówki samemu, he he. Ten trzeci facet który z nami był miał wysiąść wcześniej, po drodze. No i czego ja się dzisiaj dowiaduję? Ano gej zamiast jechać z laską to wysiadł z tym moim kumplem i pojechał sobie do domu. Także zgadzam się ze dziewczynie też nie jest lekko, nawet jak jest ładna i niegłupia to zawsze trafi się gej. Dodam jeszcze że gej wcale nie jakiś przystojny i chyba jedna nie gej tylko kretyn.

Gość Beatrycze..
nie gej tylko wstydliwy ale niewykluczone że pedałcio :) ile macie lat? wy , czyli Ty, gej i dziewczyna?

Gość fru
A pomyslales, ze temu "gejowi" nie podoba sie ta laska i nie ma na nią ochoty?

Gość sułtan...
A co to ma wspolnego z tematem? To, ze akurat trafila na goscia, ktorego nie moze zdobyc, nie oznacza, kobiety nie maja latwo. Skoro jest ladna, to z pewnoscia ma powodzenie.

Gość ofe rma
no nawidoczniej mu się nie podoba, dlatego nazwałem go gejem bo ona jest naprawdę bardzo ładna. bo innego wytłumaczenia to ja nie mam dla faceta który jest sam i klei się do niego fajna (i to nie tylko fizycznie) dziewczyna a ten woli iść ze mną na piwo. kogo on szuka, marylin monroe? chyba raczej clarka gable'a. wg tego co mówi to on jest hetero ale ja coraz mniej w to wierzę.

ofe rma ...dla jednych ładna dla innych może byc brzydka więc pewnie mu się nie podoba i tyle

oferma a może on jest jest taki cholernie nieśmiały, a to że ona tak się na niego napaliła tą nieśmiałość jeszcze potęguje?

Gość a ja myśleże on
jest gejem :)

Gość czxcc
albo jest bardzo niesmialy, albo ona jemu sie nie podoba. Ale najprosciej powiedziec, ze jest gejem :o

Gość czxcc
o, to tez :D

Gość małgosia tralala
ja sądzę, że ten facet po prostu nie lubi jak laska się klei do niego, wolałby ją sam zdobyć, a nie że ona mu się narzuca niezależnie od tego "jak jest zaokrąglona"...no chyba że wy faceci łapiecie się wszytskiego co tylko się do was "klei" ?

Gość czxcc
ogolnie mowiac, jesli facet jest niesmialy, to na pewno nie bedzie wolal sam kobiety zdobyc, bedzie wolal, zeby to kobieta przejela inicjatywe.

trudno mi powiedziec bo żadna się do mnie nie keiła ale też myślę co za dużo to nie zdrowo więc jak ona jest taka upierdliwa to kolesiowi się niedziwię

Gość małgosia tralala
delikatne sygnały rozumiem, ale namawianie kolesia żeby jechał taksówką w kierunku, ktory mu nie odpowiada tylko po to, żeby mogli się bzyknąć, przegiecie...szanujące się kobiety nie postepują w ten sposób

Gość małgosia tralala
której częsci mojej wypowiedzi nie zrozumiałeś? nawiązywalam cały czas do sytuacji przedstawionej przez założyciela topiku

Gość małgosia tralala
nie bedę uczestniczyc w dyskusji, w której ludzie sie pode mnie podszywaja...on nikogo nie podwozil, oni jechali taksówka...

Gość Słodka_Narcyza
Jezu no jak koleś jest gejem to niby jak ma lecieć na babkę, nawet bardzo fajną? To dokładnie tak, jakbyś się dziwił, czemu facet/dziewczyna hetero nie chce umówić się z osobą tej samej płci :/

Imho laska wyglada na dajke, a facet nie jest taka osoba zainteresowany.

możliwości, które mi przyszły do głowy : 1. gej 2. facet, który już kogoś ma i woli się na wszelki wypadek trzyamć od innych kobiet na olbrzymią odleglość 3. dziewczyna mu się nie podoba (nie to jest ładne, co jest ładne itd.) 4. idiota 5. już sama nie wiem :P

a czy przypadkiem autorowi tematu, przez jego lata nie osiadania dziewczyny z powodu własnej brzydoty, nie skrzywiło się spojrzenie na "ładna" i "podoba"? ciekawe, że sposób x osób może się komuś podobać 1 i to nie koniecznie najładniejsza :P