Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ofe rma

Przyznaje że dziewczyny naprawdę nie mają łatwo

Polecane posty

Gość hmmmm więc
jak na moje oko, ta kobieta mu się stanowczo nie podoba, gdyby była ładna fizycznie inaczej by się zachowywał to raz, dwa- kobieta nie ma szacunku do samej siebie że sie klei do gościa, który nie jest nią zainteresowany. Sorry za pytanie, ile Wy macie lat, tzn Ty, ten kolega i ta kobieta?

Gość nie do końca
heheh ładne laski nie muszą sie starać i nadstawiać:)

Gość ofe rma
uwieżcie mi, jest ładna. dlatego uważam faceta za geja. siedzimy sobie w knajpie i laska coś do niego mówi, odwrócona twarzą w jego kierunku. siedzą obok siebie. ja patrzę na nią, choć ona ma mnie w d, ten drugi kumpel też. bo jest naprawdę ładna dziewczyną i aż przyjemnie oko zawiesić. a ten cholerny gej patrzy na mnie!!!!!! i on naprawdę nie jest specjalnie atrakcyjny i dziewczyny bynajmniej na niego nie "lecą" trochę go znam to wiem. wiec bynajmniej nie jest "znudzony powodzeniem" czy coś takiego. i nikogo nie ma.

Gość sorry mimo wzrostu
no to w takim razie ten facet jest ciotą !!

Gość ofe rma
no więc dlatego mówię że atrakcyjne dziewczyny też łatwo nie mają. wydawało mi się że wystarczy takiej skinąć żeby facet za nią biegał a jednak jak kto ma pecha to jakiś gej się zawsze trafi co nie chce biegać :D

Gość ofe rma
"Może jest prawiczkiem i byle komu nie daje" a co ma do tego bycie prawiczkiem? ja jestem a jak ładna dziewczyna do mnie mówi to nie patrzę w tym czasie na kolegę. a jakby mnie chciała zaprosić na piwo to nie pytałbym się kumpla z pracy czy się dołączyć nie chce. bo jestem prawiczkiem a nie gejem :D

jak to są znajomości z pracy to nie ma się co dziwić... bez jaj spotykać się z kimś z kim się pracuje :O a potem zmieniać pracę bo będzie :O bez sensu czyli co? wystarczy, że do ofermy odezwie się ładna dziewczyna która mu osobiście nie będzie się podobać/działać/to coś/feromony/ciągnąć do niej/czy jak to tam zwać to będzie już za nią leciał i będzie z tego powodu skrajnie szczęśliwy? :P \"do mnie mówi to nie patrzę w tym czasie na kolegę. a jakby mnie chciała zaprosić na piwo to nie pytałbym się kumpla z pracy czy się dołączyć nie chce.\" a jak byś chciał ją spławić? jakiś głupi ten problem :O

Gość ofe rma
"czyli co? wystarczy, że do ofermy odezwie się ładna dziewczyna która mu osobiście nie będzie się podobać/" no właśnie. bo ładna dziewczyna to taka która się nie podoba. oj chłopie już takie głupoty wygadujesz że mała bania.

Gość rwere
Rany, ona moze podobac sie Tobie, mozesz ja nawet uwazac za miss swiata, a jemu sie ona nie podoba. Zagadka rozwiazana :classic_cool: Albo jest wrecz odwrotnie, jemu tak bardzo sie ona podoba, ze jego to peszy, nawet samo patrzenie na nia.

Gość Mikuś ś
moim zdaniem ona nie jest piękna, a to ze tobie sie podoba nie oznacza ze jemu też, po drugie wydaje mi się ze ten "gej" już ma na oku kogoś innego. Ile wy macie lat????

Gość ofe rma
"moim zdaniem ona nie jest piękna" no tak, widzieć to jej wprawdzie nie widziałeś ale oczywiście "wiesz lepiej". trzeba przyznać że brak zdecydowanych poglądów na wszystko to nie jest twoja cecha. :D