Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

Dziewczyny przepraszam bardzo ,ale jak to robicie swoim facetom

Polecane posty

Chodzi mi o seks oralny i tak zwany handjob np w samochodzie to wtedy do konca go doprowadzacie? czy jednak wstrzymujecie sie i dalej do domku,albo moze gdzies w pracy. Wiadomo jest teraz goraca i chyba dosyc szybko faceta konczycie.??

Wiem wiem sobota jest,ale moze ktoras odpowie? Jesli nie po prosze moderator o skasowanie topicu,zeby nie smiecic.

Gość moim gejowskim zdaniem
masz rację.

a po co mam przerywac pieszczoty w owym samochodzi i i dokonczyc dalej w domu? - bezsensu ODRAZU :) w domu to mozna jeszcze raz ;) i co to w ogole za pytanie zalozyciela watku?

Gość babytin
jak sie zaczyna to czeka sie do konca:P

Dziewcyna jaguara powiedziala po co mam przerywac pieszczoty w owym samochodzi i i dokonczyc dalej w domu? - bezsensu ODRAZU w domu to mozna jeszcze raz i co to w ogole za pytanie zalozyciela watku? Uuups chyba dostalem po glowie sorry juz mi sie we lbie gotuje wszystko przez pkp za duza pociagami jezdze. Nie no dziewczyno jaguara tak chcialem spytac no cholercia nie mozna??

a czy mi sie wydaje, czy ten watek zalozyla dziewczyna? :) bo nie wie czy zrobic facetowi do konca laske np. w samochodzie, czy tak wypada itp czy ma go rozbudzic i w domu dokonczyc? eeehhhs.. :)

Gość Samanta18
ogolnie to dupom 🌻

Do końca! Jak ja bym chciała tego spróbować!!! Niestety ani samochodu, ani prawa jazdy facet nie ma :P Chyba, że dziewczyna ma opory przed połykaniem, wtedy chyba lepiej nie kończyć... :P

Gość tak jak umiem a więc...
do buzi i chrup, chrup, chrup