Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieszany

Chyba oślepiona dziewczyna z miłości albo boi się samotności

Polecane posty

Gość zmieszany

Moja koleżanka jest bardzo atrakcyjną dziewczyną której moim zdaniem niczego nie brakuje.Ma chłopaka z którym jes już 5-6 lat i od początku ją zdradza,a ona nic z tym nie robi tylko dalej z nim jest.Nie jedna osoba jej o tym mówiła i nawet jej starzy go nie lubią.Co zrobić żeby zostawiła tego skurwiela?Jeśli jest na to dobra rada to nawet znajomi pomogą.Najgorsze jeszcze jest w tym to,że podoba mi się ona i wdze w niej dobrą kandydatke na żone i nie raz jej o tym mówiłem.Mam z nią zjebisty kontakt i dogadujemy się ale nikt jej nie może wbić w tą głowe,że on przyprawia jej rogi!!!

Gość zmieszany
Na samą myśl o niej ogarnia mnie podniecenie , nie chcę się na nią rzucić czy zgwałcić :( .

Gość zmieszany
podszywaczu takich problemów jak hamulce to nie mam

Gość zmieszany
bujam fredem na boki.

Gość taka ona..
slepo zakochana

Gość xxc
jeśli ten jej skoorviel nie jest bogaty, to na pewno ma wielką pałe- dlatego ona nie chce go opuścić. Innego wytłumaczenia nie widze.

I co chcesz zrobic? Odbic ją. Skoro z nim jest, to widocznie pasuje jej taki uklad. Sa kobiety, ktore nie widza problemu w zdradzie, ponizaniu, biciu, itd. Ten typ tak ma i koniec.

Gość zmieszany
no to dużej pomocy nie otrzymałem.Odbić nie mam zamiaru tylko wiem,że dziewczyna będzie tego żałować w przyszłości i chciałbym żeby tego unikneła.