Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulaaaa

KTORA Z TYCH SUKNI NAJLEPSZA NA CIAZE??4 MIESIAC I SLUB!

Polecane posty

Gość kaśśka
moim zdaniem ta pierwsza :))

Gość kasiulaaaa
TZN CHODZI MI O ZAMASKOWANIE BRZUCHA........W KTOREJ BEDZIE MNIEJSZY??????????MIAL KTOS Z WAS MOZE SLUB W CIAZY????????

Gość a w którym będziesz miesiącu
podczas slubu?

Gość kasiulaaaa
W CZWARTYM I WLASNIE MAM PROBLEM

Najlepsze wyjście to wybrać się do salonu i przymierzyć dany model.Bo takie gdybanie która jest najlepsza by nie było widać brzucha nic nie da. Zresztą po co masz ukrywać ciąże ???? stało sie i już. Sama dobrze wiesz że to co na wieszaku ładnie wygląda ale nie koniecznie na nas :)

Gość karolinazbzemnagłowie
kurwiła się a teraz wielki lament bo nie ma sunki, żeby włożyć na gruby brzuchol!!!! zdzira jedna!!!!!!!!!!!!!! i do ołtarza się pchasz?????

do wypowiedzi wyzej... kim Ty jestes karolinko zeby oceniac innych ludzi co?? kazdemu moze sie przytrafic \"wpadka\" ale nalezy sie cieszyc ze chca stworzyc dziecku kochajaca rodzine.. A po drugie to dziecko wcale nie musi byc nieplanowane.. wiec lepiej pohamuj swoj wulgarny jezyk i zastanow sie nad soba, bo zal mi takich ludzi jak Ty... Z ciebie pewnie tez swietoszka nie jest.. wiec lepiej zastanow sie nad soba...

Gość skarbie a ty
w 4 miesiącu to wogóle masz jakiś brzuszek? ja miałam dopiero w 6 miesiącu maleńki brzuszek, więc może wcale nie jest potrzebna aż tak suknia ciążowa a wystarczy coś z regulowanym gorsetem i spódnicą, pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość 3 miesiąc
do wypowiedzi powyżej : prosze Cię , gdyby autorka nie miała brzuszka to nie miałaby też problemu pewnie ... to że Tobie brzuch zaczął osnąc w 6 miesiącu to tylko pogratulowac , bo np. ja w końcówce 3 miesiąca mam już brzuszek i jakbym miała założyć suknie ze swojego ślubu to byłoby widac ...