Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfdbfxdgb

Prezent urodzinowy dla ciężarnej!! Poradzcie!!

Polecane posty

Gość bfdbfxdgb

Hej. Co kobieta w ciąży chcialaby otrzymać w prezencie? Zależy mi na wypowiedziach kobiet w ciazy bo to one wiedza najlepiej co np. przynioslo by im ulge albo pomogla przetrwac ten okres:) piszcie bo chce sprezentować coś przydatnego pozdrawiam

Gość wyłącz wyłącz
prezent urodzinowy to prezent urodzinowy:) taki dla kobiety,nie dla ciężarnej.Dla ciężarnej dasz jak zaprosi cie na impreze przed rozwiązaniem np .teraz to normalny prezent dla normalnej kobiety-perfumy,kosmetyki itp

Gość wyłącz wyłącz
ja bym nie chciała na urodziny dostać prezentu typowego dla ciężarnej.I broń boże nie jakieś majtasony wielgaśkie:D

Gość 1111111111111
tez uważam,że powinnas dać jej "normalny" prezent,za jakiś czas przestanie byc w ciąży i co wtedy? prezent będzie jej już niepotrzebny?

Gość wyłącz wyłącz
wiem!!!!!!!!!! kup w aptece jakieś kosmetyki dla ciężarnych jak już koniecznie chcesz taki ciążowy prezent:) krem ,balsam.Będzie dobrze.Tylko przygotuj sie na wydatek:) nie masz pojęcia jakie takie ciążowe rzeczy są drogie:o

a ja pamietam dostalam w ciazy na urodziny miedzy innymi dwie fajne ciazowe bluzki i bardzo bylam zadowolona bo byly z rozpinanym przodem, takie tuniczki i jeszcze 2 miesiace po porodzie nosilam po domu trafiony jak rzadko

faktycznie- kremy do pielegnacji skory ciezarnych tez byly przeze mnie mile widziane

Gość bfdbfxdgb
ok dzieki!:) szczerze mówiąc to myślałam o majtasach hyhyhy dobrze ze was zapytałam :) dzieki wielkie jeszcze raz!!

Gość wyłącz wyłącz
tylko nie majtasy i nie wielkie staniki dla karmiących:D kosmetyk zawsze na miejscu:) tylko w miarę dobry,najlepiej z apteki----dla kobiet w ciąży,bo nie wszystkie kosmetyki sie nadają

moze napisze czego bym NIE chciala :D Nie chcialabym poradnika pt "jak byc dobra mamą" "jak zostac mamą idealną" "jak poznac własne dziecko" itd... zadnych poradników!! a co bym chciala? chcialabym album ciązy :D Ale niestety nie mialam urodzin i nie dostalam a szkoda bo to coś fajnego :)

myślę że najlepiej nie dawać staników,gatek :) Jeśli ma być to prezent z nutą przeznaczony dla kobiety ciężarnej to może jakąś zabawną koszulkę nocną czy też dobry kosmetyk do pielęgnacji ciała. Ja w każdym razie nie chciałabym dostać żadnej książki gdyż moze to być xx książka do kolekcji ,a po co???? zazwyczaj kobieta która stara sie o dziecko już wcześniej przeczytała co nie co i już przeczytała niejedną książkę.

Każda kobieta lubi ładne ubrania szczególnie wtedy kiedy jest w ciąży i czuje się mniej pewnie! Są dwie firmy które szyją takie ekstra komplety dla kobiet w ciąży i kramiących.HOTmilk i Cake lingerie, sama korzystam z ich produktów, jakość 100 na 100, a styl 150 na 100!Zresztą zobaczcie same w www.lovemum.pl

Gość prawde powiem
martii-puknij sie w leb

Gość hdrst
ja bym chciała np. krem vichy z kosmetyczką, jakiś fajny tusz z sephory, krem p/rozstępom Mustela, jakieś fajne kosmetyki np. balsam czy płyn prysznic z linii sephora

Gość KaliaDalia
Właśnie chciałam zacząc nowy temat a tu proszę. Podczepię się w związku z tym do starego. Moja przyjaciółka ma niedługo urodzinki i chciałabym jej zrobić miły prezent. Myślałam raczej o prezencie do kwoty 60 zł. Macie może jakieś nowe pomysły?? Proszę, pomóżcie!!!! Pozdrowionka

Gość KaliaDalia
Jakieś propozycje??

jak bylam w ciazy to milo bylo gdy dostalam krem przeciw rozstepom i lancuszek z zawieszka "mama"

Gość KaliaDalia
A co sądzicie o bonie upominkowym np na pedicure albo manicure?? Albo jakąś maseczkę??

Gość KaliaDalia
też o tym myślałam, tylko czy to nie bedzie jej pozniej zagracało mieszkania?? Poza tym maluch urosnie i pewnie odda jakiejs innej mamie.

Pisałam już na jakimś innym forum, że super pomysłem na prezent dla kobiety w ciąży jest bon prezentowy na jakieś zajęcia. Taki prezent jest i praktyczny (bo przyszła mama może dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy) i taki, którego ona sama sobie może nie kupić bo pożałuje kasy. A na takich warsztatach ma okazję poznać inne przyszłe mamuśki, wyrwać się z domu i ciekawie spędzić czas. takie zajęcia są m.in. tutaj http://tojamama.pl/index/9/

Gość stylomania
Moja przyjaciółka, która niedawno urodziła, uwielbiała chodzić na różne relaksująca-upiększające zabiegi. Dlatego też myślę , że voucher do jakiegoś spa jak na przykład Głęboczek będzie całkiem dobrym rozwiązaniem :)

Gość donata_kolska
Ja kupiłam mojej znajomej sweterek ciążowy http://www.beautybelly.pl/ Ale ja wiedziałam ze ona chciała taki prezent. I rzeczywiscie sie sprawdził ;))) Moze warto jest zapytać .

Gość Gulia2
Najlepiej wybrać prezent praktyczny. Ja osobiście postawiłam na poduszkę do karmienia chyba była firmy poofi. Kupiona w sklepie internetowym kinderland24 nie była wcale droga a wiem, że spełniła swoją rolę w 100%. Sama wolałabym dostać coś co faktycznie wykorzystam...

Gość gość
żadnych poduszek itp- ona jest kobietą i tak ją trzeba traktować a nie bo w ciąży to już nic dla niej tylko pod kątem dziecka. Ja cieszyłam się z książek bo wreszcie miałam czas czytać:)

Gość gość
Daj na luz post nad tobą to tylko spam reklamowy.

Gość gość
wiem ale mimo wszystko- sama jestem w ciąży i jest mi miło jak dostaję normalne prezenty a nie już pod kontem dziecka bo się przyda potem itd