Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ncdhjhj

Juz nie wiem jak sie mam zachowywac!!

Polecane posty

Gość ncdhjhj

Ciagle to samo. jestem niedostepna, nie pokazuje od razu uczuc - facet obrazony i zrywa znajomosc, twierdzac,ze nie ejstem nim zazinteresowana. . Staram sie byc troche milsza, czasami napisze, zadzwonie - tez zle, bo za bardzo sie staram i facet sie wycofuje!! O co chodzi tutaj?!! naprawde mam juz DOSC!!!:O

Gość znajdz lepszego
smutna prawda, ktorej czesto nie potrafimy przyjac do wiadomosci, jest taka, ze jak facetowi NAPRAWDE zalezy, to moze ruszyc niebo i ziemie, zeby uszczesliwic ukochana. Wiem po sobie - moj byly traktowal wszystkie swoje dziewczyny podobnie - po jakims czasie wycofywal sie, motal, w koncu zrywal. Az trafil na jedna, w ktorej zawsze skrycie sie podkochiwal - zmienil sie nie do poznania, wywrocil do gory nogami cale swoje zycie, na dziesiec kilometrow widac, jaki w niej zakochany :)

Gość ncdhjhj
Wszyscy mi mowia,ze tyo moja wina, bo jestem za bardzo niedostepna, ale kiedy stalam sie bardziej przyjazna to tez niczego nie zmienia!! Moze po prostu oczekuje od faceta zbyt wiele?:O

Gość babytin
Mala, wiesz tez taka jestem do facetów-nieufna i zamknieta w sobie. Nie wiem jak by Ci pomoc. Mi naprzykład pomoglo to ze facet byl do mnie zrozumialy. wyjasnilam mu ze jestem taka. I taka niech mnie pokocha