Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona ruja

jak uspić kota?

Polecane posty

Gość zmeczona ruja

znacie jakies sposoby, zeby uspic kota? tzn nie chodzi mi o to, zeby go uspic tak na smierc, tylko dac mu moze cos takiego, zeby zasnal na jakis czas....zostalam sama z kotka wspollokatora, pech, ze zwierze ma teraz ruje i miauczy przerazliwie caly dzien, zamknac jej nigdzie nie moge, wszystkie drzwi otwiera, powoli dostaje juz swira!! spokoj jest tylko, kiedy spi..

Gość puść do niej kocura
przestanie płakać :)

Gość wypuśc ją
wyszaleje sie i za jakis czas wróci.:classic_cool:

Gość zmeczona ruja
Ze strachu aż dostaję rozwolnienia i mam problem moczenia nocnego , a poza tym kot mi liże cipkę

Gość Fuerte
Propnuję wypróbować różne sposoby na sobie :)

Gość zmeczona ruja
nie bede jej sterylizowac, bo to nie moj zwierz, zreszta teraz juz i tak za pozno... z kocurem to tez zly pomysl, bo zaciazy i bedzie problem z oddaniem kociakow nie oburzajcie sie tak (czegolnie ty, wulgarna sucz). widze, ze kotka sie meczy, wiec chce jej jakos nieinwazyjnie pomoc... myslalam o czyms w rodzaju kocimietki, ale nie wiem jak to dziala... po prostu najlepiej by blo jakby sobie pospala troche, bo wtedy przynajmniej nie odczuwa dyskomfortu, no nie?

Gość pan młotek
polecam się :)

Gość Fuerte
Dziewuszko pilnuj tylko zbyś Ty się przypadkiem nie rozmnożyła JUż szkoda mi tych malutkich głupolków:D

Gość zmeczona ruja
Fuerte, dzieki za rade, jednak bede wdzieczna jesli bedziesz sie trzymal tematu. nikt nic nie wie? nikt nie ma kotki?

ruja tego biednego kota jest już znana chyba w całej polsce :o czy mi sie wydaje czy już tu pare takich topików było?? moim zdaniem kot tęskni i szuka własnieciela ;)

Gość Fuerte
Ja jednak obstawałbym przy usypaniu Ciebie może kotek wtedy właśnie dobrze sie poczuje :)

Gość zmeczona ruja
byc moze byly takie topiki, ale na pewno nie moje. to nie jest kwestia tesknoty, kot szaleje bez wzgledu na to, czy wlasciciel jest, czy nie ma... to po prostu zwykla ruja - kot sie lasi, w ogole nie drapie ani nie gryzie, tarza sie po podlodze, wystawia tylek etc... no i miauczy, miauczy, miauczyyyyyy caly czas, chyba ze spi.

Gość kotce dałabym spokój
a później wysterylizowała współlokatora

Gość zmeczona ruja
hyh... kicia to wybitnie niewyuczlne zwierze, moze byc ciezko myslalam o tym, zeby wrzucic jej troche kocimietki do poduszki, ale nie wiem, czy to jej dodatkowo nie pobudzi..