Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to jest w życiu...

Jestem dziewica i nie mam faceta, moja koleżnka była prostututką i ma.

Polecane posty

Nie rozumiesz, bo jak 90% społeczeństwa, nie jesteś w stanie przeczytać więcej niż tytuł i wybrane 3 zdanie z tekstu:O

Gość uiuyyu
O, jaka mila dziewczyna 🖐️ Nie dziwne, ze jestes sama, kto by chcial taka wredna zolze wypowiadajaca sie w chamski sposob.

Nie wiem:) Jak już pisałam, nie poszukuję faceta, więc nie bardzo mnie to interesuje:) Poza tym napisałam już jakieś 4 razy w tym topiku, dlaczego go założyłam, a jak ktoś 6 raz zadaje takie samo pytanie, to wnioski nasuwają się same.

Gość poczekaj na fajnego
Do autorki topiku Brawo! Nie idź z byle zażyganym łachudrą do łóżka. Nie będziesz tego dobrze wspominać. Ja czekałam do 26 lat z pozbyciem się dziewictwa i trafiłam na fajnego miłego chłopaka. Bylismy w związku 8 lat. Nie idź do łóżka z byle kim jak twooja koleżanka. Ona boi się biedy i samotności więc godzi się na mężczyzn, którzy nią gardzą. Ona tak naprawdę nienawidzi mężczyzn bo musiała się godzić na wykorzystywanie siebie przez nich dla pieniędzy. Szkoda mi jej. Mężczyzna który ją pokocha będzie przegrany. Będzie jej nienawidził, że oddawała się na pieniądze. A ona mu o tym nigdy nie powie. Ciesz się autorko topiku, ze masz ten komfort, że możesz pójść do łóżka z kim zechcesz. To ty sobie wybierzesz swojego kochanka. Twoją koleżankę mieli obleśni prostacy z pieniędzmi, których ty byś nię brzydziła. Nie zazdrość jej tego "powodzenia". Chłopak twojej koleżanki dostanie wstrętu do niej, jeśli się o tym dowie, a jeśli o tym wie to ma ją tylko dlatego, że go jądra swędząa inna taka wspaniała dziewczyna jak ty , nie chciałaby na niego nawet spojrzeć.

No tez nie bardzo o to mi chodziło;) Ale cóż:D Idę oglądać mecz;)

Gość autorka zwyczajnie widzi
wine w facetach, a nie w sobie. I sobie postanowila zostac stara panna.