Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja moja moja moja

moja wymarzona suknia!!! tylko co na plecy?????

Polecane posty

Gość moja moja moja moja

http://www.foreverbridals.com/gownpix.asp?Style=48265 potrzebuje coś do tej sukni, co zakryje plecy i dekolt, może być nawet z zamej koronki, a najlepiej coś ze stójką tylko ja nie mam pojęcia co by pasowało. jak możecie to pomóżcie mi znaleźć coś odpowiedniego acha...szal odpada w przedbiegach

Gość hm hmmmmmmmm
moze jakies bolerko?

Gość uk girl
suknia bardzo ladna ,po co ci zakrywac plecy,tak wyglada sie cool

Gość moja moja moja moja
nie jestem przekonana do bolerka, ale kto wie, to zależy od tego jakie by było... a dysponujesz może jakimiś fotkami?

Gość moja moja moja moja
potrzebuje czegoś po 1. dlatego, że głupio się będę taka naga czuć w kościele, a po 2. w ogóle się będę czuć nieswojo taka wygolona hehe nigdy nie chodzę tak rozebrana a z sukni nie chcę rezygnowac tylko dlatego

Gość uk girl
dosc dobre rozwiazanie,nie wiem po co kupilas taka suknie skoro nie czujesz sie w niej za dobrze.

Gość moja moja moja moja
nie kupiłam jeszcze, ale kupię. w sukni czuje sie bardzo dobrze a na plecy na pierwsze godziny wesela i ślub chcę coś założyć na plecy. potrzebuję też Waszej rady czy do tego wziąć welon? jak tak, to jaki? i może pomożecie mi wybrać biżuterię???

Gość uk girl
mozna wiedziec ile zaplacisz za suknie,sama bede miala niedlugo kupowac i chcialabym sie zorietowac w cenach a twoja jest naprawde bardzo ladna

Sądzę iz to bolerko z koronki jak najbardziej pasuje do Twojej sukienki. A co do welonu to wzielabym taki do posladkówk gdzieś i prosty:)

Gość moja moja moja moja
w salonie, w którym ją mierzyłam kosztowała 2500 tysiąca. To bardzo dużo. Ale mam ciocię krawcową, szyje różne sukienki i suknie ślubne też i powiedziała, że może mi uszyć i że szyta wyjdzie taniej, więc może też zorientuj się u krawcowej?

Gość uk girl
ja suknie bede zamawiac w grudniu wiec napewno sie jeszcze zorietuje co i jak i najwazniejsze jakie mi sie podobaja,bo jest mase pieknych i roznych suknien

Oj nie przesadzaj z tym dekoltem :) jaka goła :) przecież nie idzie wycięcie do pośladków :D Moje zdanie jest takie że jak na siebie coś założysz to popsuje cały urok tej sukni,która jest naprawdę śliczna.

Gość ja pierdykam
kobita powyzej ma racje - zepsujesz caly efekt, jesli cos zarzucisz na te suknie! nie rob tego! w kosciele faktycznie troche glupio byc tak rozebrana, ale ja zalatwilabym te sprawe pieknym dopasowanym welonem, ktory przykrylby ramiona ;-)

Gość HAHAHAHAHAHA
CHYBA SIE UBAWIE ZE SMIECHU..........JAKA KLAMCZUCHA TU SIEDZI...........SUKNIA KOSZTUJE 2500 W SALONIE I DOBRZE SIE W NIEJ CZUJE ?????????????????HAHAHA NIE DO WIARY.........A MOZE ZOBACZYSZ POD TEMAT NIZEJ PT.KTORA Z TYCH SUKNI NAJLEPSZA NA CIAZE??4 MIESIAC I SLUB! BO TO JA WCZORAJ ZAMIESCILAM TAM TA SUKNIE I NIESTETY ALE ONA KOSZTUJE 260 DOLAROW CZYLI JAKIES 550ZL W POLSCE......BO JA MIESZKAM W CHICAGO.JUZ NIE CHODZI O TO TYLKO PO CO TAK KLAMIESZ JAK JEJ NAWET NA ZYWO NIE WIDZIALAS......

Wracając do pytania :) Ja też mam suknie bez ramiączek i z jednolitego materiału... wyjścia widzę takie: albo jak nie masz welonu, używasz szala z materiału jak suknia, jeśli masz welon, to może wystarczy (i ja tak robię) \"zarzucić na buzię\" i masz zakryte co trzeba :). Jeśli będzie taki do pasa, to spokojnie ramiona ci zasłoni również :) albo bolerko, ale moim skromnym zdaniem lepsze by było z materiału jak suknia jest uszyta...bo koronki nie ma na sukni i nie wiem czy to będzie pasowało... a do pani z Chicago... Może jakiś salon sprowadził te suknie do nas i sprzedaje za taka cenę jak autorka topiku pisze..niekoniecznie musi bajerować forumowiczki, bo niby po co.. ;p

Wracając do pytania :) Ja też mam suknie bez ramiączek i z jednolitego materiału... wyjścia widzę takie: albo jak nie masz welonu, używasz szala z materiału jak suknia, jeśli masz welon, to może wystarczy (i ja tak robię) "zarzucić na buzię" i masz zakryte co trzeba :). Jeśli będzie taki do pasa, to spokojnie ramiona ci zasłoni również :) albo bolerko, ale moim skromnym zdaniem lepsze by było z materiału jak suknia jest uszyta...bo koronki nie ma na sukni i nie wiem czy to będzie pasowało... a do pani z Chicago... Może jakiś salon sprowadził te suknie do nas i sprzedaje za taka cenę jak autorka topiku pisze..niekoniecznie musi bajerować forumowiczki, bo niby po co.. ;p

Gość moja moja moja moja
do nerwowej Pani co krzyczy---> czy Pani mysli, że taka suknie jest tylko w Chicago???? hehe otóż przymierzałam tę suknię w naszej Polsce heh. Proszę sobie wyobrazić, że my tu w Polsce tez mamy salony suknien ślubnych i lodówki i pełne półki w sklepach :-) a jesli Pani chce to panie z "mojego" salonu zamówią Pani nawet suknię z Japonii :-) A Pani topiku o tym nie czytałam przepraszam bardzo, a powinnam?... ehhh dziewczyny, czyli mówicie , że zepsuje efekt, tak? hmm szkoda :-( słuchajcie a jakby znaleźć takie bolerko jak suknia, gładkie, ale ze stójką, tak żeby z tyłu było wyżej...tak elegancko...czy nie?

Gość maje
ta suknia na górze wygląda jakby sie w gopisie było. I zdecydownie nie bolerkom

Gość Viss
Jesli już coś wogóle to chyba tylko bolerko. Osobiście wydaje mi się, ze ta suknia to i tak jest zabudowana w porównaniu do ogromnej ilośc dużo bardziej odkrytych. Ale jak masz się czuć źle, odczuwać jakiś dyskomfort to faktycznie proste najwyzklejsze nawet bolerko i będzie dobrze:)