Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

Materac na zamówienie

Polecane posty

Gdzie w necie moge zamówic materacyk? Potrzebuje materacyk o nietypowych wymiarach. Nie mam pojecia gdzie mogę taki dostać :( Może ktoś wie? Moze są jakies sklepy które robią materace na zamóienie a potem wysylają?

Gość zielone jabluszkoo
sprawdzna allegro u sprzedawcy o nicku bazyl004 moze on ma a jak nie to sobie wytniesz

potrzebuje 55 na 105... durne wymiary :-/ jak to sobie wytne?? ja bym chciala kokosowy albo gryka a nie pianka.

Gość zielone jabluszkoo
tylko, ze on sprzedaje materce z pianki a nie sprezynowe

pianki nie chce ta moja kolyska na w środku takie dziury i musi byc kokos albo gryka zeby trzymalo. Pianke mialam to mi wpadala mala do srodka.

Gość zielone jabluszkoo
to jakas miekka pianka byla chyba :o

Tu jest materac zbliżony wymiarami. Możesz też spróbować do tego producenta, to rzeczywiście niewymiarowy materacyk, i ciężko będzie taki znaleść :)

bede musialą w poniedzalek zadzwonic i zpaytac... ten 40 cm bedzie za maly 15 cm roznicy to sporo...

A w drugą stronę, 65 to też za dużo. Zadzwoń. Bo tak jak patrzyłam, to raczej takich niewymiarowych materacy nie będziesz. Piankę jeszcze przytniesz, ale gryka kokos, to nie. Najlepiej popytać :)

Mój wujek produkuje materacyki. Nam robił na wymiar taki mniejszy. Ale nie wiem jaka cena ani nic bo my mieliśmy w prezencie

ech sama juz nie wiem co zrobic... mania dostala kolyske wiklinowa jak byla malutka i tamta kolyska ma takie dziurska w dnie i dziadzius jej dorobil z dykty taką podklądke pod materac z dziureczkami nawierconymi... ale materac spelasnial... wyjeslismy dykte i zatkalismy dziury kocem. dalismy nowy materac ( za duzy z lozeczka podwiniety) i tez zaczal plesniec... nie wiem czy teraz nie wywale 80 zl na materac a on spesnieje... od czego on tak plesnieje? czy ta wiklina mogla byc mokra polakirowana?

Nie mam zielonego pojęcia, ale jeśli któryś z kolei materac zapleśniał, to chyba szkoda wyrzucać pieniędzy na nowy materac, lepiej nowe łóżeczko. Bo tak to może się okazać, że będziesz zmieniać materace :)

okok niczym ona bylą juz taka gotowa pomalowana czymsik... zasiusiana nie byla bo mala w niej krotko spala i zawsze mialą podklad pod materacem... kurde sama nie wiem...

hmm, to nie mam pojęcia. Możliwe, ze była zapleśniała już zanim ją dostałaś, np zawilgotniała gdzieś, a była niedokładnie zaimpregnowana.

a czy jak ona sobie stala przez ponad pol roku to istnieje mozliwosc ze wyschla? kurna nie mam poprostu jak tego sprawdzic.. wczesniej dzialo sie tak ze jak dziecko spalo to po nocy materac byl mokry od spodu w tym miejscu gdzie lezalo dziecko tak na calej dlugosci... dziwnie tak... to nie bylo na 100% przesikane tylko takie jakby odparzone... sama nie wiem jak to nazwac.

Hej myślę że to probem z cyrkulacją powietrza, pewnie ta podkładka swoje zrobiła, niestety wiklina lubi przewiew i na nią mogą być tylko lekkie materacyki piankowe

zekana ale poźniej wyjelismy ta podklądke i tylko lezal koc i materac piankowy i zno spleśnialo... w sumie dwa materace poszly sie... :-x a z 2 strony szkoda mi bo takie fajne to lozeczko i jeszcze dziadkowie tak sie starali zeby prawnusia miala... :(:(:(

No to rzeczywiście ja też nie wiem, bo tak się stało z moim fotelem, ale to przez ten podkład pod poduszkę. Może spróbuj je czymś zabezpieczyć, teraz jest dużo środków do mebli wiklinowych i są bezpieczne dla dzieci