Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oonnnnkakakaaaa

Tabletki CELLASENE ,moje dziecko zjadło dwie-prosze o RADE!!!!!!!

Polecane posty

Gość oonnnnkakakaaaa

moj syn po kryjomu zjadl 2 tabletki cellasene ,moje na cellulit, czy cos moze mu się stac/??? prosze o rade, co mam teraz robic? ?

Gość oonnnnkakakaaaa
ale prosze,przeczytaj skład,są to naturalne tabletki,tak pisze...wiec nie wiem czy cos sie moze stac czy nie,,, ktos sie zna?prosze o rade Skład Olej z ogórecznika, Lipovascolen™ (suche wyciągi z morszczynu pęcherzykowatego, nostrzyka żółtego, miłorzębu japońskiego, wąkrotki azjatyckiej, bioflawonoidy z nasion winogron), oleje rybne, olej sojowy, emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna sojowa oraz składniki kapsułki: żelatyna wieprzowa, glicerol, barwniki- dwutlenek tytanu, tlenki żelaza, chlorofilin kompleksy miedziowe. Jedna kapsułka dostarcza: Energia 5,38 kcal (22,27 kJ) Białko 0,156 g Węglowodany 0,165 g Tłuszcz 0,473 g w tym: - fosfolipidy 0,025 g - nasycone kwasy tłuszczowe 0,068 g - jednonienasycone kwasy tłuszczowe 0,080 g - wielonienasycone kwasy tłuszczowe 0,249 g w tym: - EPA 0,032 g - DHA 0,022 g - Kwas gamma-linolenowy 0,043 g Bioflavonoidy 0,085 g Jod nie więcej niż 240 µg (160% dziennego zalecanego spożycia)

Gość oonnnnkakakaaaa
ufffffff...dzieki,, Boże,jestem w stresie jak nie wiem co, syn ma 3lata, zrobil to tak niespostrzezenie,..

Gość oonnnnkakakaaaa

Najlepiej leki kłaśc bardzo wysoko gdzie dziecięca rączka nie dosięgnie.Z maluchami nigdy nic nie wiadomo.

Gość oonnnnkakakaaaa
mialam w torebce, torebka w kuchni, mały sie bawil w pokoju, jak bylam w wc, polecial do kuchni ,otworzyl torebke, przychodze do pokoju,a tam brakuje 2 tabletek, mowil,ze zjadł. do teraz żołądek mam scisniety i stres. Mowicie,ze nic mu nie bedzie>? Princepolo, Twoj syn jest z tej daty i rocznika co moj, 2005,8.8

o kurde ale jestem niezła :P pomyliłam miesiące w mojej stopce :P{ mój to jest z września wrrrrrrrrrr

Gość ttyyyyy