Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka kuleczka 21

Dlaczego kobieca dziewczyna nie moze miec wymagan co do faceta

Polecane posty

nie raz slyszalam tu na kafe, ze jak dziewczyna jest kobieco zbudowana to nie ma prawa miec wymagan. jakim cudem ?? czy taka dziewczyna jest jakas gorsza ? moim zdaniem jest nawet lepsza od anorektyczek. tamte moga miec wymagania a my nie ? ja jakos mam i dobrze na tym wychodze bo trzeba sie szanowac i wole byc sama niz mialabym byc z jakims ciumciakiem :-o

Gość Dobry wieczór Pusia
milo cie znów czytać! :classic_cool:

Gość crejzilup
popieram Cie i przylanczam sie do ciebie! kobieca-znaczy lepsza,ale zalezy o jakiej kobiecosci tez mowisz? chodzi ci o kobiete z bioderkami i wcieciem w talii,nawet w w wiekszym rozmiarze,ale z zachowanymi proporcjami?czy poprostu o gruba,z wylewajacymi sie walkami tluszczu?

jaka znowu pusia ? o czym ty mowisz ? a wracajac do tematu to facet musi byc zadbanhy no i zaradny ;-) nie jestem desperatka by leciec na jakiegos leszcza barowego na dodatek nie umiejacego zarobic na rodzine i dom :-o

Gość jarek miałes oglądać mecz
kastracie:classic_cool:

Gość jarek miałes oglądać mecz
a co do autorki- może poszukaj "męskiego" mężczyzny? Tzn. z nadwagą i tez będziecie szczęśliwi. A że chcesz zaradnego- nie dziwota. Ktoś na te kilogramy wałówki musi tyrać:O

Gość popieram tego co wygral zycie
i po co teksty w stylu"kobieca"? jaka kobieca ?! cghyba tłusta kobiec to jest szczupła,ładna dziewczyna-170 wzrostu i 55kg!

Gość popieram tego co wygral zycie
ale spoko bo jak mawiaja"kazda potfora znajdzie swego amatora" i cos mi sie wydaje że mimo ze ja mam wszystko na miejscu to ty predzej znajdziesz tego właściwego cokolwiek to znaczy...

Gość pusia napisz co dzisiaj
zjadlas :classic_cool:

Gość ssskakaa
Kurwa tłuste krowy nie maja prawa wymagac od nikogo nic !!! Zacznij od siebie wymagac tłusty schabiszonie a nie wymagasz od faceta. Od siebie nie wymagasz a od faceta chcesz WOLNE ŻARTY krowo

Gość kobietka nimfa
Bpże jaka szpetną żonę ma ten polski bokser;) ten nowy;) Myślę, że teraz jak ma styczność z tymi ładnymi to sam widzi co ma. Nie dziwię się że żoncia tak na każdy mecz z nim jedzie, pilnuje go a pieprzy coś o bliskości itp. Boi się fanek po meczu;)

Gość do ssskakaa
a od ciebie można by wymagać choć ciut wyczucia prowokacji. :classic_cool:

Gość ssskakaa
prowokacja prowokacją ale pełno tu takich spaślakow co sie uważaja za "kobiece"

Gość ssskakaa
jarek

Gość O no i Jacuś1982
sie pojawił!:o:classic_cool:

Gość kurcze nie rozumiem o co
wam chodzi:O Każdy może wymagać do innych, czego tylko chce. I każdy wymaga, przecież nie wiążemy, nie przyjaźnimy się z dowolną osoba, ale z osobami, które są dla nas ciekawe, fajne, bliskie itd. Ale taka wzajemność działa w dwie strony. Każdy może sobie wymagać, czego tylko sobie życzy, ale to nie znaczy, że osoba, która te wymagania spełnia, będzie miała ochotę na znajomość z osobą wymagającą:O Proste i logiczne. Dlaczego się irytujecie, że gruba dziewczyna ma wymagania?:) Przecież to jest jej problem. Skoro i tak nie chcecie z taka być, dlaczego tak reagujecie na wieść, że ma wysokie wymagania?

Gość milena z dupiszewa
bo nie ma prawa wymagać czegokolwiek od faceta wolowa dupicka i jeszcze rozgłaszać to na kafe

Ale dlaczego?:O Przecież ona nie ma tych wymagań w takim sensie, ze gnębi psychicznie jednego faceta, zeby się zmienił, tylko tak ogólnie, co do swojego wybranka. To zmniejsza jej szansę na faceta, a nie Twoje:D Nie rozumiem, co was boli:O

Gość ja tez mam kobiece ksztalty
i uwazam to za atut, dlatego mam prawo miec wieksze wymagania nic anorektyczki

i uwazam to za atut, dlatego mam prawo miec wieksze wymagania niz anorektyczki

kobiece ksztalty to na pewno nie obrzydliwy plaski brzuch, to na pewno nie brak piersi, to na pewno nie oblesne wciecie w talii i na pewno nie wystajace kosci policzkowe a okragla buzia ;-) kazda szanujaca sie dziewczyna musi miec wymagania facet ma byc i chojny i majetny i zaradny a do tego przystojny ;-)

Gość milena z dupiszewa
Jakie anorektyczki góro mięsa? Normalne dziewczyny a nie zapuszczone spasłe świniaki jak Ty i wcale nie jesteście kobiece tylko tłuste i nie czarujcie sie, że mozecie miec wieksze wymagania. miec mozecie, ale na faceta fajnego szans nie macie :P

Gość no a jaaaaaak
:classic_cool:

moj facet musi byc wysoki, dobrze zbudowany, no i bogaty, zeby mogl wyzywic rodzine w przyszlosci. To niewiele, a ode mnie moze dostac bardzo duzo w zamian

Ja mam 170cm wzrostu, ważę 53kg, od lat uprawia sport, nie jestem anorektyczką i nie uwazam, żeby ktoś, kto nie dba o swoje ciało, tzn. nie uprawia żadnej aktywności fizycznej był ode mnie lepszy. Poniewaz zajmuję się sportem, wiem jak ważna jest dyscyplina, a kiedy patrze na osoby zapuszczone, tłuste, myślę, że one dyscypliny i silnej woli nie mają.

nie wierzę, że dla kogoś płaski brzuch i wcięcie w talii może byc oblesne...ale pocieszać się można w każdy sposób :D

sama jestes górą miesa, zazdrosnico jedna :o kazdy normalny facet woli kobiete, u ktorej jest za co zlapac, niz chuda szkapy, ale teraz nie ma normalnych facetow :o

Gość kobietka nimfa
A ja znam masę takich kobiecych pań. one dawno mają męzów:) A jak oni z nimi idą to za innymi nie patrzą..:) To jest miłość! Np jedna z nich to babka z polskiego:) zawsze była pulchna, a mąż z bródką, przystojny...szczupły wpatrzony w nią:) ostatnio ich mijałam..ona ma 42 lata wygląda na 34 i szli za rączke:) ona nadal pulchna:) aż miło popatrzeć, roześmiani, za rączke, wpatrzeni..:)