Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasandraaa25lat

Jestem smutna odrzuca mnie z powodu różnicy wieku

Polecane posty

Gość Kasandraaa25lat

Poznalismy sie 2 lata temu przyjaznimy sie zaczeło nam na sobie zalezec a mi to szczególnie ale dzieli nas duzo róznica wieku o pokolenie nie umiem sie pogodzic z tym bo kocham bardzo tego czlowieka a on mówiac mi ze znajde kogos lepszego ze ona za pare lat umrze to mnie załamuje ciagle płacze tego człowieka cenie szanuje wspaniale sie czuje w jego towarzystwie i nie chce z niego rezygnowac

Gość Facetimie tomasz

Gość kobietka nimfa
kocham bardzo tego czlowieka a on mówiac mi ze znajde kogos lepszego ze ona za pare lat umrze to mnie załamuje -- z tego co ja widzę.. to on się miga... Już nie ma co wymyśleć by tylko trzymać cię w zawieszeniu:O

Gość kassandra25lat
tak czy inaczej ja to strasznie przezywam a on ciagle ta rane otwiera nie da mi o sobie zapomniec mnie i mojej rodzinie mnie jest ciezko

Gość onaaaksdkksksk
ile on ma lat>???

Gość kassandra25lat
po 40 stce

Gość kobietka nimfa
dziwne tobie kit wciska a sam się z gowniarami umawia.. one nieraz mają mniej niz 17 lat..:O

mialam to samo on 17 lat starszy i w pewnym momencie a bylo to 2, 5 roku temu zaczal mi mowic ze nie chce mnie unieszczesliwic ze jestem za mloda ze teraz roznicy wieku nie widac a kiedys bede zalowac tego wszystkiego jak on bedzie sie starzec ja mu ciagle powtarzalam ze starzejemy sie razem i roznica wieku zawsze bedzie taka sama....potrzeba cierpliwosci ale walcz i nie ustepuj ...MY od 2 lat jestesmy razem i ciesze sie ze wtedy nie dalam za wygrana :D

Gość kobietka nimfa
archeolacate to nic miłego słyszec takie słowa z ust faceta którego się kocha:) jak cos to on powinien walczyc nie autorka

Gość kobietka nimfa
w tym wypadku jest egoistą..liczy sie tylko jego zdanie. Nie bierze pod uwage jej uczuc, ze ona kocha. ja mysle, ze on nie kocha. Miga sie tak. taka wymowka.

moze i nic milego ale wiedzialam ze mnie kocha i wlasnie dlatego probowal mnie ochronic przed widokiem jak on sie bedzie starzec a ja bede "rozkwitac " a teraz dobrze nam ze soba kochamy sie nie da sie uciec przed tym ilekolwiek mialoby sie lat :D

ciezki temat ja mimo wszystko mysle ze nie jest egoista w sumie druga strona medalu jest wlasnie taka ze sie znudzil i to taka wymowka...u mnie bylo troche inaczej bo ja wiedzialam ile bolu mu sprawiaja te slowa w moja strone :D ale jest okej