Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerazona zyciem i ciaza

Tableti Yasmin mnie zawiodly, znalazlam wlosa lonowego w pochwie.

Polecane posty

Gość co za paranoja
kondolencje dla tego narzyczonego?to ty dziewica jestes?a jak gwalcil cie noca to krewki nie bylo??

Gość btw kobietki
słuchajcie moje głupiutkie Matki Polki autorka topiku ma teraz ubaw z was po pachy że się tak nabrać dałyście i wypisujecie swoje mądrości.... i jeszcze raz czy tak ciężko zrozumieć ze życie kobiety nie kręci się wokół dziecka? ok wpdłyście/zaplanowałyście macie cieszycie sie ale na sile ie wpychajcie tego szczęścia komuś ://// mam 22 lata i dziecko w tym wieku dla mnie też było by tragedią takie dziwne?

aaa to skoro po ślubie to nie wpuszczaj chłopa do łózka, bo widzisz..teraz grzeszysz myślami..a to jeszcze większy grzech niż czyny, ponad to brak zaufania do swojego przyszłego męża..kolejny grzech, dziecko bez ślubu..tym to przegięłaś.

btw kobietki ...ojej my też sie przy tym dobrze bawimy:) a wyobraź sobie ze moze faktycznie gdzies jest taka fajowa laseczka z takim podjesciem jak zbijajaca sie autorka topiku i wybraz sobie ze moze kiedys to przeczyta i dzieki niej sie dowie jaki to ma pusty mózg.

Gość co za paranoja
zycie kobiety powinno sie krecic wokol dziecka jestesmy do tego stworzone,nie ma nic piekniejszego niz usmiech wlasnej dzidzi..to tylko ta pierdolona cywilizacja robi z kobiet big busnes women a potem po 3ostce ojej nie moge zajsc albo nie donosilam

kobiety nie wiecie co tracicie.ja straciłam piersza ciąże w 6 tyg w wieku 21 lat i nie życze nikomu co to za ból.teraz mam synka zaszłam w 3 miesięce po poronieniu i świata poza nim nie widze.oczywiście spełniam sie zawodowo i dziecko w niczym nie przeszkadza.dziecko to cud jakim obdarował nas bóg.

Gość co za paranoja
a takich pustych dziw jest pelno

Gość co za paranoja
ja lezalam w szpitalu 4 razy mialam stracic ciaze.Niunia moja urodzila sie z 6 punktami dla nikogo w zyciu tak nie walczylam,i bede walczyc do ostatniej kropli krwi,ojciec dziecka odszedl,ale dziecko bedzie zawsze,zawsze bedzie kochac...

Gość PROWOKACJA..
Matko, jak Wy głupie jesteście :O To się wprost w głowie nie mieści :O

Gość btw kobietki
prowokacja - cicho bo cie zaraz zjedzą :) a tak to może się szydełkowaniem zajęły hehe

Gość btw kobietki
a tak wogóle jeszcze raz to napisze: jeśli dziecko jest planowane to trzeba dorosnąć do tej decyzji , chyba to się poprostu czuje że to już tn moment. U Was już nadszedł macie dzieci są waszym szczęściem ok to jest piękne ale dlaczego wszystkich uszczęśliwiać na siłe....? właśnie to mnie najbardziej drażni bo właśnie zachowujecie się jak takie "matki polki" a co do tematu - nieźle się uśmiałam niezła wyobrania autorko :)

słuchaj mnie btm kobietki po pierwsze to nie szydełkuje,o ile pamietasz to nie te czasy chyba ze jestes z epoki kamienia łupanego. a po drugie nikt cie nie zmusza do dzieci nie chcesz to nie miej twoja sprawa i nie jestem zadna matka polka. widze ze wcale daleko madrościa nie odmiegasz od autorki topiku albo jestes nia a podszywasz sie pod kogo innego.

Gość PROWOKACJA..
Głupie, bo odpowiadacie na tak ewidentną prowokację, a jej autorka/autor polewa z Was w kułak. Jak trzeba być głupim, żeby się nie połapać? Jeszcze, że to kafeteria, więc można się spodziewać głupich żartów. Nie mam nic przeciwko macierzyństwu, ale niektórym siedzenie z nosem w pieluchach, chyba szkodzi na mózg.

Gość PROWOKACJA..
Koteczku, bidulko umysłowa, w epoce kamienia łupanego na pewno nie szydełkowano ;)

Gość co za paranoja
ja np matka Polka nie jestem pracuje w Angli na 2 etaty robie kursy a na dziecko zawsze znajde czas w kuchni siedzi czesciej moj luby bo gary go odprezaja..nawet guziki przyszywa i zadna ciota nie jest..a te co najbardziej nie chca dziecka najszybciej wpadaja z trojka..

Gość co za paranoja
i kompletnie wali mnie czy ta intrygantka zmysla historie czy nie forum sluzy do omawiania problemow a nie do pisania bajek a jak ktos lubi dowcipy to do Maratonu Usmiechu a nie na forum.

Gość co za paranoja
to sie zabawila,he

Gość młoda i piękna 19d
paranoja a to twoje dziecko to nie czarnawe czasem ? ta na dwa etaty w dzien na zmywaku a w nocy kible myjesz? znam takie a ten facet to faktycznie ciota jakas musi byc pewnie ci niedlugo kolejne dziecko strzeli zeby miec swoje . jak tak charujesz to kto sie dzieckiem zajmuje

Gość PARANOJA..
Paranoja, z całym szacunkiem, ale takie kity to my, a nie nam ;) 2 etaty, kursy i dziecko? A wiesz, ile doba ma godzin? :P Proszę podaj mi swój przykładowy dzień, w którym wykażesz godzinowo te 2 etaty, kurs i godziny opieki nad maluchem.

Gość co za paranoja
nie chlopak to Polak a ja mam salon fryzjerski i sprzedaje kosmetyki dziecko chodzi do przedszkola moze ty w Angli pracowalas na zmywaku ja tak sie nie ponize bo nie musze a ty sie tak planujemy 2 dziecko ale wtedy zatrudnie kogos na etat napewno bede zajmowac sie do 3 lat dzieckiem i sie odpierdol ok?

Gość młoda i piękna 19d
taaa i jeszcze ma czas na necie głupoty pisaćg

Gość PARANOJA..
Czyli jesteś właścicielką salonu fryzjerskiego. Więc nie pracujesz na 2 etaty, prawda? A może popierdalasz tam z nożyczkami 80h tygodniowo? :P Śmieszna jesteś.

Gość młoda i piękna 19d
czyli w wynajmowanej klitce (mieszkaniu) poprostu włosy podcinasz za funta tak ? a kosmetyki to angielski avon? no wiadomo chlopaczyna chce stzreic dzieciaka zeby chociaz jedno bylo biale

Gość co za paranoja
dopiero od 3 roku zycia corki otworzylismy zaklad czy cos w tym zlego ze jak poszla do szkoly to rozkrecam sie zawodowo.weekendy zawsze mam wolne,a wy w Polsce harujecie za tysiaka w spozywczaku i tyle macie nawet na dziecko trudno tam sie zdecydowa bo na pampersy brakuje hehe zenada!

Gość co za paranoja
dopiero od 3 roku zycia corki otworzylismy zaklad czy cos w tym zlego ze jak poszla do szkoly to rozkrecam sie zawodowo.weekendy zawsze mam wolne,a wy w Polsce harujecie za tysiaka w spozywczaku i tyle macie nawet na dziecko trudno tam sie zdecydowa bo na pampersy brakuje hehe zenada!

Gość co za paranoja
moja corka jest biala pisalam wczesniej ze moj byly nas zostawil,zazdroscicie-tyle nie bede wam nic udowadniac glupie dupy jestescie duzo musicie sie w zyciu nauczyc narrrrra