Smerfetek 6 Napisano 1 godzinę temu Sama jesteś kùrwa muna zauważ z kim fruwasz lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 47 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, bocibot napisał: Musicie się kłócić kûrwy niektórzy tu szukają przyjaciół, ale syf Ić stont. Szukaj przyjaciół na tematach Leżaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 10 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Zapewne z mężem Męża nie posiadam i nie poszukuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, G i n a napisał: Tak, ale ja lubię tak - ostatnio jak byłam o tej porze to już takiego tłoku nie było. Aż zgłodniałam na myśl o sałatce…z czym ją robisz dokładnie? Tak jak na Wigilię. Ugotowane w mundurach ziemniaki, marchew, pietruszka korzeń, seler no i groszek zielony plus przyprawy i majonez. Dużo zieleniny musi być na końcu, bo uwielbiam Ciasta dziś nie robię, bo mi się nie chce, więc zrobię jutro A do sałatki oczywiście ryba pozyskana od wuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 1 godzinę temu A no wiadomo antypatyczne doopki no to pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Dokładnie, sama się pogrążasz. To twoja nadzieja... Uszczypliwy jesteś. Nie idź tą drogą, bo mogę pocisnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 47 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Męża nie posiadam i nie poszukuje. Wiem, damski Leżak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Męża nie posiadam i nie poszukuje. I racja. Dłużej będziesz żyła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 47 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Uszczypliwy jesteś. Nie idź tą drogą, bo mogę pocisnąć. Nie zеsrаj się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, bocibot napisał: A no wiadomo antypatyczne doopki no to pa Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Nie zеsrаj się... Trochę kultury i skończ ustawiać ludzi, bo rządzić to sobie możesz w domu lub w gaciach () Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 32 Napisano 1 godzinę temu 31 minut temu, RC + napisał: PS. Oglądałem ten film o Relidze, co mi tu wiele dziewczyn polecało. Faktycznie dobry jak na polskie standardy. Dzięks! Nie ma za co, polecam się na przyszłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 32 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Nie zеsrаj się... Moja szkoła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 10 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Tak jak na Wigilię. Ugotowane w mundurach ziemniaki, marchew, pietruszka korzeń, seler no i groszek zielony plus przyprawy i majonez. Dużo zieleniny musi być na końcu, bo uwielbiam Ciasta dziś nie robię, bo mi się nie chce, więc zrobię jutro A do sałatki oczywiście ryba pozyskana od wuja Ach, to ta nasza polska słynna sałatka, która w każdym domu smakuje inaczej! u mnie jeszcze dodawało się jajka gotowane i łyżkę musztardy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 47 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie idź tą drogą, bo mogę pocisnąć. 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Trochę kultury i skończ ustawiać ludzi, bo rządzić to sobie możesz w domu lub w gaciach () Właściwa odpowiedź na próby zastraszania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Ach, to ta nasza polska słynna sałatka, która w każdym domu smakuje inaczej! u mnie jeszcze dodawało się jajka gotowane i łyżkę musztardy. Swojskie jajka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Swojskie jajka? Mama skądś tam pozyskiwała od koleżanki, więc chyba tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, G i n a napisał: Mama skądś tam pozyskiwała od koleżanki, więc chyba tak. Zacznij się szykować na randkę i koniecznie coś zjedz przed seansem, bo będziesz głodna A w trakcie nic się jeść nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zacznij się szykować na randkę i koniecznie coś zjedz przed seansem, bo będziesz głodna A w trakcie nic się jeść nie da Chyba zrobię sobie bułkę z szynką, sałatą masłową i serem… popitą herbatką. Zamówił nam miejsca z samego tyłu, wiec może na jakiś popcorn karmelowy się skuszę hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 11 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zacznij się szykować na randkę i koniecznie coś zjedz przed seansem, bo będziesz głodna A w trakcie nic się jeść nie da Mam wrażenie że ludzie właśnie chodza do kina aby się nażreć najlepiej już na reklamach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Wales 9 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zacznij się szykować na randkę i koniecznie coś zjedz przed seansem, bo będziesz głodna A w trakcie nic się jeść nie da Możecie obie sobie zaśpiewać: Nasze rendez vous, tylko w wyobraźni Rendez vous moich snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Chyba zrobię sobie bułkę z szynką, sałatą masłową i serem… popitą herbatką. Zamówił nam miejsca z samego tyłu, wiec może na jakiś popcorn karmelowy się skuszę hihi. Ja siedziałam w 11 rzędzie i miejsce 12.. Byłam na samej górze 1 minutę temu, Szon patrol napisał: Mam wrażenie że ludzie właśnie chodza do kina aby się nażreć najlepiej już na reklamach Nie każdy, bo ja nie jem. Ale Pani, która siedziała obok częstowała mnie popcornem, bo przyszła na seans z córkami. Właściwie to sala była pełna kobiet i może 3 panów na krzyż 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 1 godzinę temu A jak idzie pozyskiwanie nowej koorewki po tym jak żona puściła się z mudzynem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Jimmy Wales napisał: Możecie obie sobie zaśpiewać: Nasze rendez vous, tylko w wyobraźni Rendez vous moich snów Myśle, że najlepiej zrobisz to gwiźdźąc trupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 1 godzinę temu No prędzej film dla bab, one lubią się schizowac, normalny facet pójdzie na coś weselszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Wales 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Myśle, że najlepiej zrobisz to gwiźdźąc trupie Masz niezły śmietnik w głowie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, bocibot napisał: No prędzej film dla bab, one lubią się schizowac, normalny facet pójdzie na coś weselszego A ty byłaś na jakimś filmie z Moonem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jimmy Wales napisał: Masz niezły śmietnik w głowie. Jak każdy tutaj. Ale ważne, że w domu porządek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A ty byłaś na jakimś filmie z Moonem? Ty byłaś bo go kochasz i uzależniasz się uczuciowo ja tylko naiwna jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Fantazjuje o innych digidongach czy jak się to mówi od dawna i mi nie zabronicie babofony Edytowano 1 godzinę temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach