carewicz rzeczywistości 47 Napisano 21 godzin temu (edytowany) qqq Edytowano 21 godzin temu przez carewicz rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pakistańskie disco 3 Napisano 21 godzin temu Mnie niezmiennie bawi to: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 47 Napisano 21 godzin temu Faktycznie, wyborcy mają krótką pamięć a co wyczyniała w Warszawie Gronkiewicz to już nawet najstarsi górale zapomnieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 12 Napisano 2 godziny temu Obaj to jedno wielkie nieporozumienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 489 Napisano 2 godziny temu Pamiętam jak dobre ponad pół roku przed wyborami pisałem, że Trzaskowski przegra z Nawrockim o jakieś 150-400K głosów... ale było śmiechów i chichów co nie miara na forumek. A jeszcze wsześniej, gdy jeszcze nie było wiadome kto wystartuje, napisałem, że jak PiS wystawi narodowca Nawrockiego, to zmobilizuję szeroką prawicę i wygra z centolewicowym Trzaskowskim - jeszcze więcej było śmichów i chichów z oszołoma Rymcyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 2 godziny temu 11 listopada Prezydent Karol Nawrocki powiedział "Czołem Żołnierze" donośnym głosem, jakby był na stadionie To nie jest mój Prezydent i nigdy nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: 11 listopada Prezydent Karol Nawrocki powiedział "Czołem Żołnierze" donośnym głosem, jakby był na stadionie To nie jest mój Prezydent i nigdy nie będzie. Mój też nie… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 47 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: 11 listopada Prezydent Karol Nawrocki powiedział "Czołem Żołnierze" donośnym głosem, jakby był na stadionie To nie jest mój Prezydent i nigdy nie będzie. Powinien cicho wyszeptać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 6 Napisano 2 godziny temu Jest prezydentem całego narodu a więc i waszym jełopy. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Powinien cicho wyszeptać Od razu widać że pretendentka do bycia elita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 489 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: 11 listopada Prezydent Karol Nawrocki powiedział "Czołem Żołnierze" donośnym głosem, jakby był na stadionie Straszny zbrodzień... jak on mógł żołnierzy pozdrawiać? Czołem LGBT byłoby akceptowalne... ale żołnierze jacyś... a na co to komu xD Edytowano 2 godziny temu przez RC + 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 47 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Mój też nie… Bążur, pijcie polskie wina... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 489 Napisano 2 godziny temu PS. Oglądałem ten film o Relidze, co mi tu wiele dziewczyn polecało. Faktycznie dobry jak na polskie standardy. Dzięks! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 489 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Smerfetek napisał: Jest prezydentem całego narodu a więc i waszym jełopy. Haha Dokładnie. Demokracja ma swoje reguły. Tusk to rudy pachołek niemiecki, ale jest moim premierem, stety niestety, na tym polega demokracja. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 10 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Bążur, pijcie polskie wina... Ja uznawałam najbardziej pana Kwaśniewskiego. Lech też nie był zły, bo PiS jeszcze wtedy nie był parchaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 10 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, RC + napisał: PS. Oglądałem ten film o Relidze, co mi tu wiele dziewczyn polecało. Faktycznie dobry jak na polskie standardy. Dzięks! Tak, oglądałam go będąc pannicą…. Wzruszający był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 6 Napisano 2 godziny temu Lech nie był zły dla lewakow bo nie żyje xD a jak kwach Filipińczyk rządził to jelopa w pieluchy sråla ale go szanuje haha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, RC + napisał: Straszny zbrodzień... jak on mógł żołnierzy pozdrawiać? Czołem LGBT byłoby akceptowalne... ale żołnierze jacyś... a na co to komu xD Ciekawe, czy kocha Pana Jerzego, od którego wyłudził mieszkanie.. Dalej się powstrzymam i niech milczenie będzie złotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 10 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Smerfetek napisał: Lech nie był zły dla lewakow bo nie żyje xD a jak kwach Filipińczyk rządził to jelopa w pieluchy sråla ale go szanuje haha Mam większą wiedzę na temat tego, co się działo, niż ty, więc zamilcz sfrustrowana hejtero. Polecam więcej książek niż propagandy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Mam większą wiedzę na temat tego, co się działo, niż ty, więc zamilcz sfrustrowana hejtero. Polecam więcej książek niż propagandy. Na którą godzinę idziesz do kina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Sis jest za KO a jest dość konserwatywna Madka Polka a i tak by nie rozumiała nic o tym co tu jest prdolone o lewakach i podręcznych oraz roli babofona bo to bizneswoman z ADHD przy okazji tak Edytowano 1 godzinę temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 6 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, G i n a napisał: Mam większą wiedzę na temat tego, co się działo, niż ty, więc zamilcz sfrustrowana hejtero. Polecam więcej książek niż propagandy. Ok xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 10 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Na którą godzinę idziesz do kina? Na ostatni seans - po 21. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 47 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ciekawe, czy kocha Pana Jerzego, od którego wyłudził mieszkanie.. Dalej się powstrzymam i niech milczenie będzie złotem W twoim przypadku to nie złoto tylko nadzieja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Na ostatni seans - po 21. Późno trochę Ja robię sałatkę jarzynową i biorę się za dokończenie "Heweliusz" 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: W twoim przypadku to nie złoto tylko nadzieja Nadzieja matką głupich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 80 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Smerfetek napisał: Lech nie był zły dla lewakow bo nie żyje xD a jak kwach Filipińczyk rządził to jelopa w pieluchy sråla ale go szanuje haha Siwiec od całowania ziemi jest pchany na szefa kancelarii sejmu. Stare komuchy twarzą nowoczesnych ojropejczyków, paradne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Późno trochę Ja robię sałatkę jarzynową i biorę się za dokończenie "Heweliusz" Nadzieja matką głupich Tak, ale ja lubię tak - ostatnio jak byłam o tej porze to już takiego tłoku nie było. Aż zgłodniałam na myśl o sałatce…z czym ją robisz dokładnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 47 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nadzieja matką głupich Dokładnie, sama się pogrążasz. To twoja nadzieja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 47 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, G i n a napisał: Tak, ale ja lubię tak - ostatnio jak byłam o tej porze to już takiego tłoku nie było. Aż zgłodniałam na myśl o sałatce…z czym ją robisz dokładnie? Zapewne z mężem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 1 godzinę temu Musicie się kłócić kûrwy niektórzy tu szukają przyjaciół, ale syf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach