Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sugar Sugar

co sądzicie o tej piosence na pierwszy taniec?

Polecane posty

Gość lilulala
eee.... dlaczego młode babki słuchaja tylko takich staroci? czasem mam wrażenie, że urodziłam się w jakiejś innej epoce :P ja nie chcę być stara i słuchać hitów z lat 70! :o

Gość dla dziewczynki
piękna piosenka :) A do poprzedniczki - lepiej na pierwszy taniec wybrac Rubika :O

starocie starociami- ale niektóre są piękne- chcemy zatanczyc walca a ta piosenka akurat jedna z kilku które przyszły mi do głowy. Są rózne wykonania moze byc np. troszke szybsze. A co do pierwszej wypowiedzi - jakie to ma znaczenie czy stara piosenka? pytałam czy wam sie podoba a nie czy stara..:)

cos mi sie nie chcą filmiki wyświetlać - ale podejrzewam ze dirty dancing albo jakas czyli wolny kawałek a potem cos szybkiego- niby śmiesznego;) mi sie ten pomysł akurat nie podoba:)juz zbyt oklepane

Gość ihgugu
fajne jest jak ktos potrafi tanczyc

popatrzcie na tekst:) From this moment life has begun From this moment you are the one Right beside you is where I belong From this moment on From this moment I have been blessed I live only for your happiness And for your love I'd give my last breath From this moment on I give my hand to you with all my heart Can't wait to live my life with you Can't wait to start You and I will never be apart My dreams came true because of you From this moment as long as I live I will love you, I promise you this There is nothing I wouldn't give From this moment on You're the reason I believe in love And you're the answer to my prayers from up above All we need is just the two of us My dreams came true because of you From this moment as long as I live I will love you, I promise you this There is nothing I wouldn't give From this moment- I will love you as long as I live From this moment on Od tej chwili Od tej chwili życie się zaczyna Od tej chwili Ty jesteś jedyna Miejsce do którego należę jest obok Ciebie Od tej chwili Od tej chwili, jestem błogosławiony Żyję jedynie dla Twojego szczęścia I dla Twojej miłości, oddam mój ostatnio oddech Od tej chwili Daję Ci moją dłoń wraz z całym sercem Nie mogę czekać do dzielenia życia z Tobą Nie mogę czekać do początku Ty i ja, nigdy nie byliśmy daleko od siebie Moje sny się spełniają dzięki Tobie Od tej chwili tak długo jak żyję Będę Cię kochać, obiecuję Ci to Nie ma czegoś, czego nie mogę Ci dać Od tej chwili Jesteś powodem dla którego uwierzyłam w miłość I Ty jesteś odpowiedzią na wszystkie moje modlitwy z góry Wszystko czego potrzebujemy to my we dwoje Moje sny się spełniają dzięki Tobie Od tej chwili tak długo jak żyję Będę Cię kochać, obiecuję Ci to Nie ma czegoś, czego nie mogę Ci dać Od tej chwili Będę Cię kochać, obiecuję Ci to Od tej chwili

yyy...z tanczeniem średnio :)- dlatego zapisaliśmy się na kurs indywidualny- tam nam ułożą układ -:)

Gość oklahoma
Fajna o miłości i do walca :)

Gość pegi-felek
Wredniak bardzo ładna -też o niej myslę...