Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13-LATKA.

CZY JESZCZE UROSNE??

Polecane posty

Gość 13-LATKA.

mam 155 wzrostu i 13 lat :( Jestem za mała jak na swój wiek.. Mam już miesiączke.. Chciałabym zapytac czy ja w ogole urosne przynajmniej do 160 :(?

Gość spokojnieee
urosniesz urosniesz... ja zawsze bylam najmniejsza w klasie. Jak bylam w twoim wieku to mialam jakies 145cm;D nagle wystrzelilam jak z procy! jakos w wieku 16 lat...moze 15... teraz mam 20 i ponad 170cm:)

Gość 13-LATKA.
chciałam też zapytać , czy to normalne ,że tato przychodzi do mnie w nocy spać ?

Gość 13-LATKA.
To : chciałam też zapytać , czy to normalne ,że tato przychodzi do mnie w nocy spać ? NIE JA NAPISAŁAM. Dziekuje za wypowiedz. A co robiłas ze tak urosłas? A twoi rodzice sa bardzo wysocy chyba nie?

Gość spokojnieee
wiem ze to nie ty;) moi rodzice sa niscy-oboje. mama tak na moje oko 158 a tato 173;)) nie wiem dlaczego tak uroslam.. moze wiecej jadlam? (zawsze bylam niejadkiem, teraz sie to zmienilo:D) kiedys jak jeszcze bylam niziutka to pewna pani mi powiedziala ze bede wysoka bo mam duze stopy :P wtedy nie wierzylam ale miala racje:)) ahh pamietam jak sielam wszystkim rowiesnikom do ramion.. teraz 90% jest od nizszych:))

Gość 13-LATKA.
A JAKI miałas rozmiar stopy ? ja to mam 37 :(

Gość ja tak samooo
uroslam dopiero po 15 r.ż. :)

urośniesz tyko nie jedz słodyczy tylko produkty które przyczyniają się do rośnięcia - mięsko - drób, zupy,jajka kup sobie wapno w aptece -takie tabletki do rozpuszczania w wodzie (ok3 zł) biegaj i ćwicz

Gość spokojnieee
37 w wieku 13 lat to chyba nie malo? nie pamietam juz jaki mialam... w kazdym razie w porownaniu do wzrostu byly duze! chude i dlugie. Pamietam jeszcze ze jak roslam bardzo intensywnie przez rok (klikanascie cm) to strasznie bolaly mnie kosci i glowa!

Gość 13-LATKA.
Dziekuje wam bardzo! :) Ostatnio własnie strasznie duzo jem.. sama się sobie dziwie.. Bo biegałam ostatnio, i 2 razy na basenie już byłam.

Gość ojojojjjj
tez sie w twoim wieku martwilam.ba ....wrecz zalamana bylam!i uroslam do 174cm. ty tez jeszcze sporo urosniesz :)

Gość 13-LATKA.
Dziekuje wam wszystkim za w ogole rady i dodaliscie mi otuchy :)