Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaagggggggg

anorektyczki

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaagggggggg

co sądzicie o dziewczynach, które wpadły w tę chorobę, zrobiły o krok za dużo...i ukrywają się myśląc, że są zdrowe?

Gość lllllllllllllllllllllllmkkl
wiem coś o tym.......

Gość
to choroba psychiczna... tu nie ma co sądzić. durne są te, co na dietach zakładają tematy \"od jutra głodówka\" albo \"ile schudnąc na 500kcal dziennie\" :/ ja znam jedną dziewczynę, która była kiedyś anorektyczką i dostałam od niej ochrzan za chęć odchudzania

Gość lijgffd
anoreksja zostaje w psychice...wiem , że ja z tego nie wybrnę tak szybko ale staram się żyć normalnie, chociaż przeliczam wszytkie kcal i nadal nie jem polowy produktow

A ja mam rocznikowo 22 a mam 163 cm i waże 44 kg. Nie dam rady być grubsza bo moi rodzice też są szczupli. Każdy mi mówi, że ile lasek chciało by tak wyglądać jak Ty. Jasne ściema dobra rzecz. A jak chodziłam do 1 klasy podstawówki miałam 18 kg na 120 cm. Zawsze będę szczupła

Gość
lijgffd -----> ta dziewczyna o której pisałam, to na co dzień zjadała masę słodyczy, na wykładach z tyłu się kamuflowała i jadły z koleżankami batoniki itp, mówiła o sobie i kumpeli "chodzący piknik" :D tak więc optymistyczne prognozy na przyszłość :)

Gość lijgffd
:) ja mam 165cm i waże 42kg

a ja 161 i 46 kg i też wiem że nie dam rady przytyć, a naprawdę jem wszystko co się da :O no ale cóz...

Gość anka1ss
ale ci dobrze,ja to musze jesc dzien w dzien salate zeby nie przytyc,juz mi bokiem wychodzą te zodkiewki i ogorki.