Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nice.

mój facet goli pachy

Polecane posty

bo twierdzi ze latem musza miec lepsza wentylację. czy to znaczy ze jest pedałem?

Gość tak tak rzuc go natychmiast

Gość angeldevil
ja tez bym chciala zeby moj facet golil pachy:O przeciez wtedy sie koles tak nie poci, a yty od razu o pedalstwo gopodejrzewasdz??:O ile ty masz lat??:O

Gość goskagoska
moj tez i wcale mi sie to nie podoba...uwazqam ze odbiera mu to meskosci, nie wiem czemu, ale takie mam odczucie...

no dla mnie to tez jest niemeskie, ale włosy pod pachami są nieestetyczne, dlatego tolerowalam, gdy je mój były depilował.

Gość Mondra z wyboró
Niestety jest pedalem... Tylko prawdziwy facet nie goli pach i fiuta!

moje pytanie to nie ile ty mas zdziecko lat tylko z jakiej jestes planety XD

Gość HHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAH
Twoj facet to definitywna ciota:-O Mozna miec wlosy pod pachami dbac o chigiene i wcale nie trzeba smierdziec

Gość podolska
Nie wyobrazam sobie faceta z wygolonymi pachami:O Jak facer dba o higene i uzywa antyperspiranta, to nie smierdzi.

Gość goli sobie czy kolegom
? to wazne...

Gość alicjaaaaaa
bardzo dużo facetów goli pachy,jesteście nie z tego świata.To świadczy,że dba o siebie.Zwłaszcza teraz,jak jest gorąco.

Gość buahahabu
a ja mojego sama namówiłam żeby golił

Gość njjgjjggfgg
a jak oglądasz reklamy dezodorantów czy któryś facet ma owłosinoe pach?chyba nie. podolska - sama się nie gól tylko używaj antyperspiranta ,ciekawe czy coś ci to da.

Gość idiotena
nice ale ty glupia jestes://// zerwij z nim i znajdz sobie jakas owłosiona małpe o np tego - http://www.voila.pl/137/36zzb/?1 ten to napewno ma mnósrwo kłaków pod pachami

Gość vsfvsd
Mój goli pachy, zwłaszcza teraz, w upały bo nie lubi mieć tam włosów gdy pot cieknie po ciele i nic go nie obchodzi kto co o tym myśli (mnie o zdanie też nie pyta a ja się cieszę że ładnie pachnie).

Ja golę od 18 roku zycia ... człowiek i estetyczniej wygląda ... i nic się tma nie skręca, i nei mam wiecnzie mokrych pach, i brak jest tych wstrętnych rudych włosów jak co niektórczy faceci mają ... :/ A używanie antyperspirantu na nieogolone pachy, nie wiem czy jest takei super wydajne. Taki facet pewnie psika się tma 3 razy dziennie .... a myje te pachy co 2 dni :/ Ja poprostu uznałem ..że to bardziej higieniczne ..i czuję się z tym bardziej komfortowo ...ale żeby zaraz od tego pedałem miał być ... Jakoś nie czuję zmiany orientacji ... ;p

Gość porada
Ale dziwne jestescie, co z tego ze goli pachy??? zaraz pedał, Moj tez goli i mnie z tym dobrze, jak sie do niego tule to nie mam w zebach jego włosów, poza tym sie tak nie poci, a jak sobie wyobrazam owłosione pachy z kropelkami potu to mi sie podnosi....wazne jakim jest człowiekiem a nie czy ma pachy ogolone