Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz nie wiem sam

Bolesny okres a ciaza

Polecane posty

Gość Juz nie wiem sam

Cytat:"Chcialbym sie spytac z ciekawosci swej czy kobieta bedaca wciazy moze miec okres ,ktory ma takie same nasilenie i czas trwania jak przy normalnym i czy moga go poprzedac nasilone znaczniej niz dotychczas objawy PMS. Moze on wtedy byc znaaacznie opozniony??? Czym to jest spowodowane" 2 miesiace temu troche przesadzilem mimo iz stosunku nie bylo Doszlo do malego incydentu. Niepozornego. Wtedy sie bardzo denerwowalem. Dziewczynie mej spoznial sie okres ale jak zrobila test i wyszedl negatywny wkoncu na momencie przyszedl. Byl bardzo bolesny. W tym miesiacu sie spoznil jeszcze bardziej. Przyszedl jednak i byl obfitszy i byl tak mocny ze nie mogla chodzic (jeszcze mocniejszy). W mojej glupiej bani ubila sie mysl ze ona moze byc w ciazy. Wiem ze okres w ciazy jest mozliwy. A to byl prawdziwy 100% Normalnie kazdy inny jest pewiem ze jak wystapil oktes to juz moze spac spokojnie. Ja jednak musze uslyszec to od kogos. Czy to moze byc jakas infekcja?

Nie martw się to nie może być ciąża, a jeśli okres Twojej dziewczyny jest tak bolesny, to zalecam wizytę u lekarza, to może dostanie coś na ból konkretnego,a nie zwykła tabletkę z kiosku

Gość Juz nie wiem
nie miala zadnych szczegolnych obiawow. Nie pokoi mnie ta prega od pepka w dol i ta gesta wydzielina. Naprawde Duzo sie naczytalem na roznych forach. Chyba a duzo. Za pierwszym razem byla u lekaza ten jej te tabletki przepisal i kazal czekac. Tego samego dnia zrobila test. Dziekuje CI za dobre slowo. W srode idzie do lekarza.