Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soddexa

Boje się

Polecane posty

Gość soddexa
32 ja a on 50 ale choć już troche widać tą różnice to bardzo jestem z nim szcęśliwa dalej jest códownym kochankiem i mimo że jesteśm ze sobą ponad 8 lat sex nie jest tylko rutyną z byłym mężem byłam rok po ślubie i nigdy nie bylam tak w pełni szczęśliwa jak jestem teraz a był tylko 2 lata starszy

Gość soddexa
sory za blędy ale pisze jedną reka przez małego w brzuszku bo nie wygodnie mi sie znim leżu przed laptopem hi hi

Gość a co myslicie o
a ktory to miesiac? jak sie czujesz? opowiadaj:)

Gość soddexa
zacyna się 6 bardzo się z mężem cieszymy z naszego maleństwa to ma być synek mam nadzieje ,że się uda hi Czuje się tak średnio , choć lepiej niż z A jak byłam w ciąży , ale to może przez stres w tedy 3 tygodnie leżałam w szpitalu

Gość a co myslicie o
a macie imie wybrane? ale fajnie. ciesz sie tym i nie martw sie rodzina tak bardzo. zawsze to szansa na pojednanie, jedzcie. wnuczka pozna babcie. moze oni nie umieja teraz byc bardziej wylewni, nie umieja sie wprost przyznac jak bardzo tesknia? moze odgrywaja niedostepnych? sam fakt, ze dzwonili juz cos mowi. jedzcie tam we 4:)

Gość soddexa
tak Paweł wiesz moja rodzina mnie nie rozumie bo dla nich mój mąż jest stary a że mieszkamy w małej wsi w małym domku w biednej częsci Polski to dla nich znaczy ,że żyje w nędzy mój mąż też pochodzi z tych terenów co ja więc ten wyjazd był naszą świadomą decyzją odcięcia się od tego co było i co nas odtraciło nie czóje się przez to gorsza

Gość soddexa
nie wiem czemó jak chce zrobić Ó bez kreski też mam z kreską coś mi klawiatura odmawia pracy hi hi

ja bym poszła za głosem serca - jeśli potrzebujesz pogodzić się z rodziną to jedź, a jeśli wolisz pogodzić się z myślą, że nie chcesz mieć kontaktu z rodziną - to wg mnie też nie jest to zła decyzja;)

Gość soddexa
powiedziałam mamie o ciąży szok jest nie zadowolona

Gość hthtreg
olj ja , twoje zycie twoj brzuch!!! pokaz im wszystim jak bardzo sie kochacie i jak jestescie szczesliwi na przekor wszystkim!!! moze wkoncu pojda po rozum do glowy... to nie rodzice maja dyktowac z kim bedziesz to jest twoja dobrowolna decyzja oni moga tylko ja zakaceptowac i siedziec cicho bo i tak zrobisz to co chcesz.. pokaz im!!! jestem calym sercemz toba!!! i powodzenia z synkiem ;)zazdroszcze, my sie wlasnie staramy ;)

Gość soddexa
byłam było tragicznie źle

soddexa bardzo Ci współczuję ale jak sama stwierdziłaś rodziny się nie wybiera. Najbardziej zastanawiające jest to że bardziej interesuje Twój były mąż a nie Ty i Twoja rodzina, oraz co ludzie powiedzą, a kogo to interesuje oni zawsze znajdą jakiś temat do plotek. A jak się Ty czujesz?

nie wstydź się swojego szczęścia i swojej miłości. stało sie tak jak sie stało, czasu nie wrócisza sama masz prawo do własnego szczęścia i jako dorosła osoba sama o sobie decydujesz. Jeśli pojedziesz z mężem będzie Ci ciężko ale bez niego jeszcze ciężej.