Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daguara19

pomocy,to ważne...

Polecane posty

Gość Daguara19

otóż musze opanować sporo materiału do jutra do 8 rana na egzamin;/ a mam taki problem ze jestem troche rozbita, czytam to i nie potrafie sie skupic... czytam 10 razy to samo i średnio do mnie dociera co czytam;/ ponadto troche senna jestem,rozbita i ogolnie sie zle czuje. nie potraie sie zkoncentrowac!!! jestem jak neptyczka ; / co mam zrobić! pomocy .mial ktos taka sytuacje? ja kompletnie nic jeszcze nie umiem:(

Gość mileczka25
ja dzis uczylam sie i caly czas robilam bledy nawet w najprostzych zadaniach.Postanowilam godzinke przerwac to i naprawde odpoczac o niczym nie myslec i pomoglo

Gość Daguara19
halo halo halo!!! czas mi tykaaa ;( pomocy~!! studenci pomocy!!

Gość a ja powiem
musisz sie skupić wyjdz na dwór napij sie wody mineralnej i odejdz od tego komputera!!!!!!!!!

Gość Daguara19
tylko ze ja sie obawiam ze ta godzinka mi nic nie da a sracze cenny czas ;( głupia dupa ze mnie! wiem.. odkladam na potem, i nie biore pod uwage ze potem moze mnie 'wziasc' zmeczenie i nic uz nie zrobie ;( ale pomozcie mi !

Gość to zmiast siedziec na kafe
rusz dupe i idz sie uczyc tępoto! myslisz ze ktos pstrykie palcami i poda ci tajemniczy sposób na naukę! trzeba bylo uczyc sie wczesniej a nie zawracac dupe

Gość Daguara19
okej... wyjde na dwor... przejde sie do sklepu...krotki pacer sobie zrobie, napije sie wody... wroce i sprobuje sie skupic! a jak nie pomoze co jeszcze moge zrobic ? mam tabletki sesja, odobno na koncentracje ale slyszalam ze je wycofali bo cos z nimi nie hallo i boje sie brac . ;/

Gość ja ci mówi tak
albo idx spac, wstań o 3-4 i jazda na kawie

Gość Daguara19
na wkucie... ; /

idz sie wykap, ciepla kapiel pomaga, relaksuje poczujesz sie lepiej! ciepla nie goraca bo bedziesz senna! ;) ja przed wczoraj zakuwalam do 5 rano a o 6 wstalam :D jeszcze sie pouczylam do 9 i na 10 egzamin i to ustny. adrenalina zrobila swoje i gadalam jak motorynka ;) nie polecam tego sposobu ale jak juz masz zarwac nocke to uswiadom to sobie ze DZIŚ SPAĆ NIE BĘDZIESZ! dasz rade ;) bez 5 nie wracaj ;p

Gość Daguara19
Bambooszek dzieki ;) jesli tobie pomaga to i ja wyprobuje... oj.. a noc zarwana bedzie;( ale trzeba to przeżyć. trzeba zdać. ide sie przejsc...wezme kapiel,napije sie zielonej herbaty i do nauki.. moze z godzine albo 2 pośpie tej nocy ;D

Gość po pierwsze to
musisz wylaczyc kompa i spierdalac z kafeterii. niestety..

Gość Mnie pomaga....
-kawa -30 min snu(jest to nawet udowodnione naukowo) -zielona herbata (pazona przez 2 min ) -tusipek -kokaina ;)

jeszcze zalezy czego sie uczysz! i czy ustny czy pisemny, zawsze mozesz porobic sciagi ;) ja sciagac nie potrafie ale za to szybko sie ucze, raz przeczytam i juz mam zagadnienie opanowane

Gość Daguara19
zazdroszcze Bamboszek;) pisemny..ustny we wtorek ~ uczylam sie na balkonie... powiem,że pomagało świerze powietrze i zielona herbatka ;) ide zaparzyć kolejna zielona herbate i do dziela..! potem poczytam w kąpieli... potem znów sie przewietrze i daaajesz ;) d o rana opauje mam nadzieje material i jak zdam egzam. to sie pochwalę nawet ;) ale bez zagalopowywania... ;P mam red bulla w zapasie takze mam nadzieje ze bedzie dobrze ;) j bamboszek też sciagac nie umiem bo mnie zawsze kurde złapią ;/

Gość Daguara19
;D ;D ;D do rana mam czas... bede spedzac prerwy na balkonie z laptopem ;D

Gość Daguara19
no i coś nie mam zdolności do nauki ;( moge 20 razy czytac jedno i to samo imi z glowy wylatuje ;( nie moge sie skoncentrowac, skupic... ;/ ehh ...

Gość Daguara19
co na pamięc i koncentrację ???????????????????????????

Gość Daguara19
:(