Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerek

same bez ramiaczek..

Polecane posty

Gość komputerek

Zauważyłam ze teraz wiekszosc sukien slubnych jest bez ramiączek, ja natomiast chcialabym z ramiaczkami i nie moge znalezc slicznej sukni z ramiaczkami... Moze podrzucicie jakies linki??

Gość malutka 24
polecam www.margarett.pl tam dobiorą ci sukienkę zarówno do twoich oczekiwań jak i sylwetki. Szczególnie salon w Jankach najlepiej zawsze przymierzyć ponieważ sama wiem po sobie ze czasami wybiera się sukienkę na którą nigdy byś nie zwróciła uwagi a to może być ta jedyna. Ceny są przystępne a obsługa fachowa w każdym calu

Gość nie znam linków
Ja miałam ten sam problem. Mam bliznę na łopatce i po prostu źle bym się czuła w sukni bez ramion a tu wszystkie jak na złość gorsetowe. Miałam bardzo duży problem z wyborem sukni a jeszcze jak wszyscy mi ciągle mówili teksty "Ze teraz jest taki duży wybór", "Jak tam poszukiwania sukni", "A przecież co tam blizna, założysz sobie na wierzch jakąś narzutkę" (super w środku lata) albo że nikt nie zwróci uwagi i po prostu mnie szlak trafiał na takie komentarze. Zwrócą czy nie zwrócą uwagi będę się z tym źle czuła. Wszystko co szukałam na necie i miało ramiączka to po prostu mnie odrzucało albo ceną albo beznadziejną resztą do tych ramiączek. Znalazłam suknię dopiero jak w salonie wyprzedawali takie już niby nie modne suknie i świetnie się w niej czuję. Nie pomogę ci w szukaniu linków, ale mnie też ta moda przeraża. Życzę powodzenia może tobie też się poszczęści.

Gość nie znam linków
imili86 ja powiem że jest śliczna.

Gość nie znam linków
szkoda że ja nie mogłabym takiej włożyć. Ale moja też nie jest zła. Ważne żebyśmy się w nich dobrze czuły.

nie znam linkow...dokladnie o to chodzi zebysmy my sie dobrze czuly w naszych sukniach :) i nie wazne jak innym sie nie podoba wazne my wiemy ze dobrego wyboru dokonalysmy:) ..no i dziekuje za mile opinie:)

Gość malutka 24
a jakiego modelu szukasz czy ma być na grube czy dekolt ma być łudeczkowy ja nie chciałam na ramiączka bo mimo drobnej figury mam duży biust a nie chce przez całe wesele myśleć o tym czy mi sukienka nie spadnie. Faktem jest to że każda ma inny gust i trudno komukolwiek doradzać bo to co podoba sie mi może komuś nie ja preferuje suknie skromne, klasyczne ale wiem ze nie każdy takie lubi. Szukałam dwuczęściowej ale takich chyba nie robią w końcu wybrałam model http://www.margarett.pl/ sonia z kolekcji colezione speziale. Ale faktem jest to że nie ma wyboru co do sukien z ramiączkami można doczepiać ale uważam ze nie wszystkim modelom to pasuje

Gość malutka 24
Ladna nawet przymierzałam ale to nie było to

Ja początkowo miałam mieć bez ramiączek, ale że suknie mam bez gorsetu, plisowaną odcinaną pod biustem to jednak ramiączka będę miała, przynajmniej nie będę się martwiła że suknia mi będzie spadać Popytaj w salonach bo niekiedy jest tak, że nawet jeżeli model nie ma ramiączek to mogą ci ramiączka dorobić, lub w ogóle coś w sukni poprzerabiać

Gość komputerek
ja mam duze piersi i bede sie martwila ze mi spadnie ten gorset, caly czas poprawialabym go ;)

no ta coco tez jest sliczna:) ale nie pamietam ceny jak sie dowiadywalam..bo sama tam zamawialam jak juz link wklejalam:)...ja troche inaczej niz wiekszosc bo na forum kroluje madonna itp :)

Ej dziewczyny a ktoras z was sie orientuje ile kosztuje te sukienkie z madonny ? Bo moja siostra powiedziala, ze wygladaja na bardzo drogie i ze prawdopodobnie koszt takiej sukienki wynosi 15 tys zl.

no dokladnie hejkakohejka mi sie podobala calkiem inna na necie ale jak ja zobaczylam na zywo od razu odpadla nawet nie przymierzalam...a na ta nawet na necie nie zwracalam uwagi :) a na zywo po prostu tak mnie urzekla ze juz nie chcialam zadnej innej i wybralam ta ..nie chcialo mi sie z niej robierac hehe...leciutka taka...mmm cudowna:D

komputerek,wlasnie na te suknie sie uparlam,ale we wroclawiu nigdzie san patricka nie ma:-(

Podpisuję się "obiema recami"- niby wybór jest, ale jak chce się coś odrobine innego to jak na lekarstwo :( a te gołe góry wszędzie to już przesada...........

Gość kasia2020