Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaz

jaki krem na zmarszczki dla cery trądzikowej ,mieszanej =tłustej

Polecane posty

Gość zalamanaaaaz

jaki krem na zmarszczki dla cery trądzikowej ,mieszanej =tłustej po ktorych nie wyskakuja wam zadne niespodzianki ?pomocy! macie jakies ulubione??

Gość MAM ten sam problem
szukam, ciągle szukam, planuję zakup kremu lierac mat chrono, są kremy z avene do cery mieszanej, svr też ma taki z retinolem, podobno lekki, poczytaj na wizażu, na razie stosyuje tylko nawilżacze, bo mam pełno pryszczy, bolesnych gul, ile masz lat?

Gość zalamanaaaaz
ja juz trzy dni na wizazu szukalam, i jestem w totalnej kropce.ostatnio wydalam kupe kasy na la rocha possey cala serie plus filtry, bo mimo ze mam juz 24 lata wciąz mam okropny tradzik, moja skora robi sie malo jędrna , mam zmarszczki pod oczami, koszmar.boje sie wydac kolejną kase na krem ktory mnie zapcha bądz po ktorym wyskocza kolejne pryszcze ...

Gość zalamanaaaaz
i nie mam pojecia jak pogodzic leczenie tradziku z zmarszczkami

Gość comtessa
ja mam 32 lata, problemy z pryszczami i powoli pojawiają się pierwsze zmarszczki. Musisz zrozumieć, że cudów nie ma i kremy na zmarszczki to jeden wielki pic na wodę. Używam kremu nawilżającego dla dzieci Hipp, a gdy czuję, że skóra potrzebuje lepszego natłuszczenia, smaruję tłustymi kremami dla dzieci albo olejami np. z kiełków pszenicy. Kiedyś miałam fazę na kupowanie przeróżnych "cudownych" kosmetyków, wydawałam na nie masę pieniędzy a efekty żadne, dałam więc sobie spokój i jestem zadowolona.

Gość MAM ten sam problem
cudów nie ma, ale retinol podobno działa naprawdę, tyle, że w większych stężeniach, pod oczy mogę ci polecić Redermic LRP, wg mnie b. dobry, ja mam 25 lat, trądzik i skóra traci jędrność, tez jestem załamana, spróuj też tabletek ujędrniających skóre od środka, oli femin, a mat chrono podobno odnawia skórę, tak twierdzi producent ;)

Gość MAM ten sam problem
ale wiem jakie problemy sprawia taka skóra, póki jest młoda można ją trochę potorturować lekami na trądzik potem masakra, chyba wrócę do hormonów, może się unormuje :O

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ja stosowałam na noc Avene Ystheal+ (podobno przeciwzmarszczkowy) a na dzień Lancome Pure Focus Anti-Ageing. Ja miałam cerę mieszaną ze skłonnością do wyprysków i strasznie mi się świeciła. Ten Lancome był boski, znikał z twarzy po nałożeniu i bardzo dobrze się na nim trzymał podkład, i bardzo wydajny bo to żel. A Avene na noc też był ok, bo przeciwzmarszczkowy i odnawiający skórę. Tylko czasami za mało mnie ten zestaw nawilżał.

Gość zalamanaaaaz
dzieki wielkie :)

Gość gość
Na noc krem z kwasem pirogronowym a na dzień krem liftingujący z peptydami biomimetycznymi

Gość gość
W życiu każdej kobiety przychodzi taki czas, kiedy sięga po pierwsze kosmetyki przeciwzmarszczkowe Taka konieczność pojawiła się także u mnie. Dlatego postanowiłam wykonać je sama w domu korzystając z półproduktów kosmetycznych. http://mlodzinadorobku.pl/kosmetyki-przeciwzm arszczkowe-zrob-je-sama/

Gość yulca
może dodatkowo poza kremami powinnaś używać maseczek do cery trądzikowej i tłustej bielendy z serii carbo detox, powinny pomóc poprawić stan takiej skóry