aphex_twin 77 Napisano 2 godziny temu Dobra dzieki za pomoc coś wybiorę a na deser ode mnie: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ty też pamiętaj Smerfetko ja w kopalni robię za siedmiu kransoludków Lubię tą: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: Dobra dzieki za pomoc coś wybiorę teraz jak wkleilas to przypomnialem sobie - katrina roguckiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 77 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: teraz jak wkleilas to przypomnialem sobie - katrina roguckiego Coś dla ciebie: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin_jack_flash 4 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 135 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Lubię tą: Ja też: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ty też pamiętaj Smerfetko ja w kopalni robię za siedmiu kransoludków Sorry znów smutna ale nie mogę sie powstrzymać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 198 Napisano 2 godziny temu Idziecie spać? Wyszłam na ogród i nie zdziwi mnie, jak niedługo zacznie padać śnieg.Jest tak zimno na zewnątrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin_jack_flash 4 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Idziecie spać? Wyszłam na ogród i nie zdziwi mnie, jak niedługo zacznie padać śnieg.Jest tak zimno na zewnątrz U mnie coś stuka dziwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBu napisał: U mnie coś stuka dziwnie smierc czyha na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 10 Napisano 2 godziny temu I ksiezyc nisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: smierc czyha na ciebie W końcu ile czekać można na te blac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBu napisał: U mnie coś stuka dziwnie Pewnie włamywacz ci sie do domu włamuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin_jack_flash 4 Napisano 2 godziny temu ostatnie z dedkacja dla Krejzolki, spac ide Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Idziecie spać? Wyszłam na ogród i nie zdziwi mnie, jak niedługo zacznie padać śnieg.Jest tak zimno na zewnątrz Nie idziemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 135 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Sorry znów smutna ale nie mogę sie powstrzymać. Spoko, może innym razem zagramy choć nie lubisz english wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin_jack_flash 4 Napisano 2 godziny temu in the summer , wed be Krejze wed fool around all the time Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Spoko, może innym razem zagramy choć nie lubisz english wiem. Znam angielski ale piosenki lubie polskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 9 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, BabkaBożaBu napisał: Kości obcinaja A na odwrót? Kości pogrubiają? Grubsza kość to więcej siły jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, tadek batyr napisał: smierc czyha na ciebie Na ciebie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 198 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, BabkaBożaBu napisał: U mnie coś stuka dziwnie Zadzwoń pod 112 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 198 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Na ciebie też Złego diabli nie biorą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 10 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Margherite napisał: A na odwrót? Kości pogrubiają? Grubsza kość to więcej siły jest. Na odwrót to wydłużanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zadzwoń pod 112 Sama przegonię paszol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 198 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBu napisał: Sama przegonię paszol I słusznie bo wielka baba jesteś jak ja.. Tylko nie ze Śląska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 9 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, BabkaBożaBu napisał: Na odwrót to wydłużanie A to mi pasuje Jeszcze kości pogrubianie, chociaż trochę. Filigranowa jestem, ale nie chuda. Ps.Bałabym się wydłużać i tak. Edytowano 2 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: A to mi pasuje Jeszcze kości pogrubianie, chociaż trochę. Filigranowa jestem, ale nie chuda. To mogę oddać do przeszczepu bo ja się zmniejszam do 165 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBu napisał: To mogę oddać do przeszczepu bo ja się zmniejszam do 165 Ok Dogadamy się jak się zdecyduję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Złego diabli nie biorą On nie jest zły tylko diabeł go nawiedził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach