aphex_twin 77 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBu napisał: Świat nie wierzy lzom To jest wesołe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: To jest wesołe? Tobie i tak wesolo jak po aperolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 77 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, tadek batyr napisał: guns n roses To wesołe? Ja potrzebuje wesołe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 77 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBu napisał: Tobie i tak wesolo jak po aperolu Jak podczas libacji z truchłem benniego Nie, ale serio potrzebuje wesołej a znam same zamuly jak sie okazuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 77 Napisano 2 godziny temu To musi być coś w stylu manam przyszłam na świat. Nie ballada , nie zamula o tym ze najlepiej w zyciu jest sie za/bic. idealnie polska Bez enejow Sylwii Grzeszczak itd. prosze pokażcie jak sie znacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 10 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: To musi być coś w stylu manam przyszłam na świat. Nie ballada , nie zamula o tym ze najlepiej w zyciu jest sie za/bic. idealnie polska Bez enejow Sylwii Grzeszczak itd. prosze pokażcie jak sie znacie habakuk rozczochrany łeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 77 Napisano 2 godziny temu Jezu co to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 77 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: habakuk rozczochrany łeb Odpada:p makumba tez odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 6 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, aphex_twin napisał: Odpada:p makumba tez odpada no to andrzej du.da i dozynki w lednicy mnie to najbardziej bawi z polskich utworow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 334 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, aphex_twin napisał: A co to jest? Ja znam ttlko ciapaty don’t break my heart Ale o coś w tym stylu ci chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 77 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Ale o coś w tym stylu ci chodzi? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, aphex_twin napisał: Dzieki może być coś w tym stylu a przychodzici ci jeszcze coś do głowy? Ja bardziej słucham smutnych ale czekaj mize ta: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 334 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, aphex_twin napisał: Nie Haha nie doczytałam, zmyliło zmnie to ciapaty w tej chwili nic wesołego w klimacie maanamu nie przychodzi mi do glowy. Edytowano 2 godziny temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, aphex_twin napisał: Dzieki może być coś w tym stylu a przychodzici ci jeszcze coś do głowy? Jeszcze ta zobacz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 10 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, aphex_twin napisał: Odpada:p makumba tez odpada Makumba jest fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 179 Napisano 2 godziny temu 27 minut temu, aphex_twin napisał: Moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Smerfetka miała 25 smerfojagód wzrostu, a osiłek był średni na jeża Czyli kto był wyższy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 179 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, aphex_twin napisał: idealnie polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 77 Napisano 2 godziny temu O fajne może być coś w tym stylu tez!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 77 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Jeszcze ta zobacz: O to by sie nadało tez dzieki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 77 Napisano 2 godziny temu Zapomniałam ze Kasia Kowalska prócz piosenek o swojej głębokiej depresji ma tez ‚cos optymistycznego ‚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 135 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Czyli kto był wyższy Papa Daddy kużwa Smerf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: Zapomniałam ze Kasia Kowalska prócz piosenek o swojej głębokiej depresji ma tez ‚cos optymistycznego ‚ Ale po co ci ta piosenka? Bo zależy na jaką okazję? Jakbyś brała ślub polecam Inną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 77 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale po co ci ta piosenka? Bo zależy na jaką okazję? Jakbyś brała ślub polecam Inną Na pewno nie ‚już mi niosą suknie z welonem’ mój piękny panie ja go nie kocham taka jest prawda cudowna piosenka na 1 taniec Nie no na ślub nie miałabym problemu wybrać Edytowano 2 godziny temu przez aphex_twin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Papa Daddy kużwa Smerf Zapamiętaj Osiłku ja jestem wysoka jak buda dla psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, aphex_twin napisał: Na pewno nie ‚już mi niosą suknie z welonem’ mój piękny panie ja go nie kocham taka jest prawda cudowna piosenka na 1 taniec Nie no na ślub nie miałabym problemu wybrać Na ślub ta najlepsza: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu Lubię jeszczcze tą choc to ich troje to wiem obciach: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 135 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Zapamiętaj Osiłku ja jestem wysoka jak buda dla psa Ty też pamiętaj Smerfetko ja w kopalni robię za siedmiu kransoludków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach