Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrolog

Który znak zodiku jest seksowny u kobiet?

Polecane posty

Gość seksowne są Lwice
astrolog, nie przepadasz za Lwiczkami? ;)

Gość Aga2008
Ale z was debile. tego sie inaczej nazwac nie da. astrolog debil numer jeden- znaczenie ma nie sam znak zodiaku a uklad planet w momencie urodzenia- - w jakim znaku byla ktora. Dzieki temu sie wyznacza pewne mozliwe cechy charakteru. kazdy skorpion jest dobry w lozku jest taka sama prawda jak to ze wszyscy polacy to zlodzieje. Mialam jednego takiego na koncie i byl beznadziejny. Waga tez wymagala szkolenia. Za to pan panna mnie nie rozczarowal ;-) o kant dupy takie gadanie potuc. Rownie dobrze mozecie prowadzic rozmowy co myslicie o sklepowych z tesko a tych z osiedlowego... litosci - - kazdy bedzie mowil o tym znaku co przelecial i i tak nie bedzie obiektwyny, bo albo nienawidzi jakiegos eks albo zakochany po uczy w jakiejs miernocie seksualnej nie przyzna ze dobrze to nie jest.

Gość kobieta strzelec
dziewczyny-strzelce,po przeczytaniu topiku widzę ze mamy wspólne cechy;) po1. ta nieprzewidywalnosc,albo jak ktoś rzucił tekstem'jestem strzelcem i mam w d*pie co o mnie myślą' -mam dokladnie to samo.Takze dużo wymagam jestem energiczna, wytrwała-walczę i kocham walczyć o coś,nie znosze nudy i facetów bez polotu. Mój musi być śwetny w łożku bo seks to coś co uwielbiam;)

Gość jajaajajajajajajajajajajaj
astrologu a skąd ty bierzesz takie denne horoskopy? Sam je piszesz? Nic się nie zgadza, ani w moim przypadku, ani w przypadku moich koleżanek.

Gość *Sami
:O ja tez strzelec

Gość Srzelec
A ja wam powiem tak czytam astrologie od 6 lat jakoś tak, i tylko pod kątem wyboru partnerki zyciowej. Co do samego słońca to powiem że nie ma tka dużego wpływu JEDNAK horoskopy opisowe na cygi.net zgadzają się co do dekady a są tylko stereotypami. Jednakże są tam tez dekady które przecierz wyznacza się po słońcu i w 100% pasują np do mnie. Wiec pokazuje to że jednak słońce ma duży wpływ. I zgodze sie astrologia to zajebiście potężna umiejętność. Jeśli się ma inteligęcje spostrzegawczą i intuicję można wiele się dowiedzieć. I wiem teraz jak wybrać. Odbyłem kilkaset rozmów na czatach z wybranymi osobami sprawdzałem ich kosmogramy co do planet. I wyunąłem wnioski. Wyobraźcie sobie miałem 2 partnerki jedna z pod znaku byka druga bliźniąt ale ma księzyc w byku. Ale obie miały bliźnięta w wenus. I powiem wam że obie miały takie same charaktery co do miłości, wszystko rozwijało sie takim samym tempem w obu przypadkach, ba nawet interesowało je to samo u mężczyzny i zadawały takie same pytania momętami. Najpierw czy lubie potem czy bardzi lubie a potem czy kocham. Wogóle wiele podobieństw pod kątem miłości. Kiedyś na czacie dziewczyna nie chciała powiedzieć kiedy się urodziła (oczywiście to pani koziorozec nieufna myśląca że ją znajde i zabije jak mi powie) Odbyłem z nią dłuższą rozmowę na konkretne pytania i strzeliłem jej date urodzenia co do 5 dni co do dekady wszystko sie zgadzało. Powiedzialem jej jakie ma cechy charakteru i się wręcz po tym zapytała czy ją znam :) Potem wyszło że ma 4 planety w koziorożcu. O pani baran mogę powiedzieć hmmm nie znam dokładnie, mam jedną na oku i musze się conieco dowiedzieć. Lecz do tej pory nie poznałem pani baran na tyle głeboko. Wszystkie jakie znam to konstrukcje planet. Napewno mówią co myślą. I chyba da sie z nimi pożartować:) Wrazie co dają kosza bez wachania. Lubią też sex na maxa, tzn mówią rób mi tak lub spier. jak ci nie pasuje. Lubią ostry sex gdzie pot płynie strumieniami. Ciągną wręcz kochanka za głowe np zeby polizał nizsze partie:) Bo tam chcą mieć dobrze, bardzo impulsywne. Dominująca 2 metrowa baba która ciągnie swojego z metra ciętego kochanka za głowe wrzuca jak worek do samochodu strzela w łeb wałkiem do ciasta i odjezdza to musi byc kobieta baran:) Pani byk :) Znam tylko tą z wenus w bliźniętach, hmmm napewno bardzo urocze i ładne jak nie wiem co. Większość kobiet z pod znaku byka jest bardzo krągłych kształtów, zadnych zwisów itp. policzki ładne krągłe itp. Ale to jakaś planeta za to odpowiada nie wiem jaka. Bliźnięta? Miałem do czynienia z laską co ma wenus słonce merkurego w bliznaiku ksiezyc byk, mars baran ogolnie duzo typowych blizniaczek spotkałem.Hmm zgodze się dosyć łatwe jak dla mnie strzelca bo mamy taki sam światopogląd czyli "huj mnie to co o mnie myslą robie swoje" Dla mnie są fajne, jeśli nie mają prania mózgu że sex jest beee bo wtedy ochoczo się garną do tego:) Napewno są kłamliwe mnie uczciwego strzelca kłamstwa nawet małe dobijają, np mówi ci że to nie ona coś zrobiła i wmawia że czarne jest białe a nie przyzna się będzie kombinować jeśli wpadnie, myśląc "a skąd mógł wiedzieć przecierz nie widział" dalej łże. Ja jestem nawet w stanie zdrade zrozumieć i nie bywam zazdrosny, ale kłamstwa nidgy. Trzeba być fair w stosunku do mnie. Ogólnie uznają cię za inteligetnego jeśli np zrozumiesz ich postepowanie tzn zrozumiesz czemu np kłamały wtedy jest + . Pozatym lubią gadać o uczuciach i są wylewne za to +. Jeśli komuś potrzebna fascynująca żona tylko do sexu a nie jako np podpora życiowa to strzał w 10. Ponieważ bliźniaczka jest mało atrakcyjną partnerką życiową, tylko plotkuje, bilingi za telefon na maxa w góre, często się kłuci w późnym wieku krzycząc prubuje wywrzeć presje, przegrywając płacze i gra swą role niby skrzywdzonej oby jej było na wierzchu. Kłuci się też dla samej potrzeby kontaktu. Nie umie gotować, zajmować się domem, czuć obowiązek, dbać o dzieci i dokładność, wszystko jest na odpier. W sexie otwarta prowokacyjna, dla mnie jedna z najlepszych kochanek zwirzy się z każdego szczeguliku w zyciu sexualnym:) Np powie ze ma tam tatuaż:) . Ogolnie kłamią ale dobrze je ukierunkowywując można to troche zmienić. Czasem sie przyznają że to robiły. Raczyca? Bardzo chce sexu lecz ma zasady i jest niesmiała i jeśli nie zamierzasz z nią być nici z sexu, pozatym jest czesto mało pomysłowa w łozku, woli leżeć tulic sie i wyznania prawić, a napewno jest oryginalnie sexowna, np założy rajstopy podniecające w starym stylu, podwiązke itp:) Ogolnie jest sentymentalna i lubi to co stare interesuje sie dzieciami kwiatów, lubi lata 70te rock itp:) Ciagnie ją w te kliamty. W sexie bardzo się wtula, co najgorsze nie patrzy czy czujesz to samo. Na bank woli ulegać lecz kusi sexownym strojem i zboczonym zachowaniem że nie sposob nie zaliczyć:) To tylko ona założy mało gustowne a zboczone okulary do wytrysku na twarz pobudzając fantazje:) Pani lew? Jak dla mnie za poważna, przygląda się uważnie jaką masz o niej opinnie i sprawdza czy jest prawdziwa. Lubi być rozpieszczana chwalona głaskana jak to królowa. Bardzo lubi komplementy i to jeszcze wyrózniające ją sposrod kolezanek najlepiej w ich gronie. W sexie jest hmmmm:) jedną z najlepszych kochanek podobnie jak bliźnieta. Dla mnie porozumiewanie z nią jest zbyt oficjalne i poważne przynajmniej na tyle ile zna. Lecz wsumie jest fajna i dobrze się kocha ogólnie lubie lwice jeśli nie są zbyt... ważniackie i wywyższone np. wytyka ci błędy ort. i cwaniakuje że jest lepsza, kobiecie nie przystoi. Też są wmiare łatwe bo lubią sex. Lecz są zbyt dumne żeby dac się od tak. Trzeba je komplementować u upewniać w tym że są super(bo są:) . A dalszego ciagu nie znam. Ale wiem że parner w łozku bedzie zadowolony bo dają to co mężczyzna chce i nie trzeba im o tym mowić i same zrobią tak że meżczyzna je zadowoli i wszyscy będą zadowoleni. Jęczy i krzyczy bardzo się wczuwa tak jak to kazdy facet lubi:) Pani panna hmmm moje zdanie jest takie. Są mało inteligętne choć bardzo lubią jak sie je chwali, za to że są mądre itp. Jeśli się chce ją zdobyć ,komplementy będą pomocne, lubi dotyk od czasu do czasu lecz nie nachalizm. Poprostu wystarczy być obok i z czasu się uśmiechnąc zagadać coś miłego pochawlić i to juz kwestia czasu, sama sie zakocha. Lubi jak ktoś mało gada a jej np toważyszy w codziennym życiu. napisze sms itp. wtedy uzna kogoś za madrego. Patrzy czesto czy ktoś ma poukładane w głowie bo jest zbyt mało inteligętna żeby domyśleć się że człowiek jest zmienny i sytuacje pokazują jaki jest naprawde. Jest mało wymagająca a przynajmniej sama tak przyznaje. Zadbana dobrze ubrana bardzo ciepła to jest ten typ kobiety do którego aż chce sie tulić. Waga? Dużo nie zauwazyłem, obcy mi znak wiem tylko tyle że dostaniesz plusa jeśli ona się przekona że ty uznasz że ona się już nie zmieni. Bardzo fajnie sie gada o zyciu bo jest bardziej tolerancyjna. Nic wiecej nie wiem. Pani skorpion? Podobno taka sexbomba, ciekawe bo tego nie zauważyłem. Najgorsze jest to że sie z niej nieda skorzystać jeśli się jej nie zdobędzie lub przynajmniej przekona. Trzyma cnote dla kogos kogo kocha. Pozatym mało atrakcyjna partnerka zyciowa, wszędzie sie awanturuje, kłuci nie zwracając uwagi że każdy sie patrzy na nią jak na idiotke, podobnie jak bliźnięta w późnym wieku. Jest wredna, ale najzgrabniejsza w całym zodiaku jesli ma własciwy wpływ planet. Ogólnie jest tajemnicza dlatego nic nie wiem o sexie:) Ale można sie z nią dobrze pobawić, ma poczucie obowiązku żeby wszystko wyglądało jak należy tzn randka naprzykład. Zamiast oceniać jak ktos się stara, pomaga mu w tym. Jak coś ją zdenerwuje np samochody to powiedzmy pofantazjuje ale najchętniej pójdzie do fabryki i wystrzela wszystkich pracowników bo powiedzmy kiedyś nie było samochodów i jakoś ludzie żyli wiec powinno ich nie być:) Pani strzelec hmm bardzo inteligetnie rozmawia, lubiana przez każdego, docenia rozmówce, tolerancyjna. Można powymieniać poglądy bezstresowo ze kogos oleje, jesli sie ma argumęty może nawet na to przystać. W łozku jest dobra zgodzi się na wiele jest indywidualistką dlatego bardzo chce żeby jej sex był wedłgu scenariusza jej mózgu dlatego jest wymagająca. Lecz nie znaczy to że kocha się z zapamiętaniem, bo pomysłów ma kupe i zalezy ktory jej wpadnie do głowy to robi. Bardzo fajnie się rozmawia śmiech itp na bank:). Nie lubi fałszu zresztą jak ja:) Np jak starasz się udać że jest ci dobrze, nawet nie mysl ze tego nie zauważy. Koziorozec? Na moje oko dziewczyny bywają bardzo dwulicowe, są najbardziej hamskie, nie wiem czy nie bardziej jak barany. Jeśli czegoś nie rozumieją albo mają okres wyzywają bezpodstawnie od debil itp. Ogólnie mało inteligetne niczym panny. Typowe egoistki które dbają tylko o siebie. Napewno bardzo pomysłowe i jak nie są dziewicami i lubią duzo zeczy stestować. Nawet dewiacje. Są często bisexualne bo nie dogadują się z facetami i mają manie i wyrobione zdanie że kazdy facet to dran itp na podstawie suchych faktów obrażają itd. Wywyższają się, krzyczą, bardzo impulsywne jak coś nie podpasuje. Z drugiej strony bardzo uczuciowe bardzo gorące jeśli kogos kochają, czasem zachowują się jak małe dziewczynki obawiające się np w porównaniu: o to czy jak dotkną grzejnika to sie nie podpalą czasem. Ogólne malkontentki, itp. najtrudniejsze do zdobycia, ciekawe partnerki zyciowe podobnie jak byki. Lubią żartować lecz boją sie że będą odżucone przez środowisko jak coś powiedzą, zamartwiając się jak małe dziewczynki o takie głupoty. Są naogól zdecydowane. Czesto hamsko dają to do zrozumienia. Lecz te wmiare normalne są ciepłe choć też do czasu. Nie wiem wogole dlaczego miał bym je zdobywać... i co mają takiego atrakcyjnego oprucz pomysłowosci sexualnej i urody. Wodniczka ? Doda jest wodniczką, lecz te wszystkie np opinnie które wyraża że "ktoś coś tam to jest dopiero normalnie..." pochodzą od kilku planet lwa w jej kosmogramie i wyraznie to widac Takie opinnie lwica wygłasza. Wodniczki są bardzo fajne komunikatywne i miłe, bardzo tolerancyjne chyba najbardziej z tego co wiem. Ciekawie się gada o erotyce. Sex dla nich nie jest celem a raczej narzedziem do zadowalania partnera one lubią czuć to ze partner jest zadowolony z ich niabanalnych sztuczek i oddania:) Są też wodniczki nimfomanki, lecz nalezy pamietać i dobrze wszystko dogadać, bo wodniczki dużo obiecują a jak przychodzi co do czego to hmmm... lipa. Ogolnie lubiane i naprawde dziewczęce istoty:) Ryby? Typ romantyczki, nie spotka sie na sex jeśli nie będzie romantycznego miejsca itp. lubi porywy namietnosci, szybko sie zakochuje przy romantycznym klimacie w dodatku jest spokojna i woli przeczekać jak się kłucić, jest uległa i delikatna. Bardzo wrażliwa nie można sobie robić z niej żartu bo obraża się jak gbur. Choć i na to są sposoby:) Ja obecnie mojej kol moge posłać niecodzienną wiązkę i już wie ze ma sie nie obrazac bo naprawde tak nie sądze:) Tylko sobie z niej zarty stroje:) Dla mnie wygrywa Wodnik, Lew, Bliznieta, Strzelec. W tej kolejności. Najbardziej sexowne bo i najłatwiejsze:) Mnie podnieca kiedy jest łatwa zdobycz bo chce sie bzykać a nie wiązać :) Powiedzmy Lecz nie wiem czy którejś z powyższych pań bym odmówił bycia w stałym ukladzie zachowując przy tym wierność... raczej nie bo robią za 3 inne znaki :)

Gość bliznieta sa beznadziejne
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O

Gość z obserwacji,,,
barany uparciuchy, ograniczone wodniki najpaskudniejsze z calego zodiaku bliznieta falszywe,same nie wiedza czego chca koziorozce materialisci,szczerzy,konkretni ryby lelum polelum,bez polotu raki nudni skorpiony seksowne,lubia dobra zabawe lwy wyniosle strzelce wyrachowani

Gość Zagnica
jestem wodnikiem i nie uwazam sie za paskudna heheheh. moze przecietna bardziej niz paskudna;]

Gość Zagnica
oczywiscie o charakter chodzi

Gość kot13
niestety z przykrością muszę przyznać że kobiety strzelce są najlepszymi kochankami.

Gość z obserwacji,,,
zagnica chodzilo mi o facetow wodnikow nie kobiety

Gość Zagnica
ok sorki nie zauwazylam.... jesli chodzi o facetow to skorpiony sa najlepsi w lozku

Gość Astrolog Kafetełe
Nie liczy się tylko sam znak zodiaku, ważne w jakiej dekadzie się urodzi, data urodzenia, ascendent -> dom, godzina urodzin. Z wodnikami zgadza się. .facet wodnik - wielki szkodnik, nie nadaje się do związków.

Gość do pana strzelca
ktory tak ladnie opisal wszysytkie znaki jestem pania strzelec, mozesz cos wiecej napisac na temat naszego znaku bo widze ze sie dobrze orientujesz

Gość to jest dobre
komiczne "Wiadomym jest jak wiele My i Nasi zawdzięczamy baśni o Chrystusie" :D:D:D:D:D:D:D

Gość rybka..
Ryby - uczuciowe, wesołe, kokietki. Typowe kobietki, lubią plotki, damskie robótki, ploteczki. Szybko i mocno się zakoch*ją, ale są raczej stałe i wierne. Lubią dzieci. Z wyglądu raczej niskie z tego co zauważyłam, drobne, ale zwykle z zaznaczonymi kobiecymi kształtami, z wiekiem niewiele sie zmieniają, średnio ładne, ale brzydkie tez nie, za to zawsze zadbane i to jest ich wielki plus." Uczuciowa i owszem.. Plotki nie dla mnie.. (nawet nie znam sąsiadów) Owszem szybko i mocno się zakochuje.. Z tą wiernością to nie przesadzajmy :P w końcu często się zakochujemy! Co do niskości, to akurat rzadko która jest ode mnie wyższa... owszem kobieca, ale wg reakcji facetów lepiej niż średnio ładna ... Zadbana na pewno...

Gość pani baranica
zgadza sie o dziwo w 100%

Gość pani baranica
jestem durnota o dziwo

Gość SkorpionNajGorszy
Jestem skorpionem, i nie dobrze czytac o moim znaku o tyle ze my tylko na seks, okazujemi molosc jak kochamy sie i tyle, nie kupowanie czekoladki i kwiati. Oproc tego, z mojej obserwacji to naj lepsze kobiety to, drugi skorpion, na pierwszym miejscu, bez granic, wszystko zrobi w lozku i zna swoja wartosc seksualna. Nastepne, to byk, pozniej ryba i moze tez lew.

Gość Skorpion84
Skoripon najlepszy nieuku :O

Gość astrolog
Ja rak nieborak :D

Gość Pieniążek - ona
STRZELEC Od dłuższego czasu bardzo interesuję się znakami zodiaku, bardzo dużo rzeczy się zgadza. JA: wysoka szczupla zdrowe wlosy oczy zwyczajne ładny tyłek :P (wszyscy byli mi to mówili) wielki pociąg seksualny ale jestem dziewicą otwarta bardzo szczera wyrozumiała potrafię wiele wybaczyć empatyczna bywam bardzo nerwowa ale zazwyczaj jestem wesoła, często się śmieję, "zaraźliwy śmiech" potrafię rozbawić celne riposty potrafię dogadać uwielbiam, gdy w dyskusji ktoś przyznaje mi rację mam swoje zdanie, nieprzejednanie bronię swoich argumentów bardzo wierna lubiana przez różne środowiska płaczliwa wrażliwa palę papierosy, lubię alkohol, próbowałam też paru innych rzeczy lubię szybką jazdę autem lubię śpiewać (choć nie mam głosu) tańczyć (choć zbytnio nie umiem) lubię inne znaki ogniste żywych ludzi, rozesmianych, optymistów można mnie dotknąć do żywego miła dla obcych (tak mówią bliscy :P )

Gość Blue Eyed Gemini
Jestem Blizniaczką , z ascendentem w Raku. Mam męża spod Panny, od 17 lat tego samego. Najczęstszy zarzut, który od niego słyszę to perfekcjonizm. Rzeczywiście, jak coś robić to uważam, że albo dobrze albo wcale. Może się czepiam, ale nie wymagam od innych więcej niż od siebie. Nie jestem łatwa, jak czytam wszędzie o Bizniaczkach, nie zdradziłam nigdy męża, choć nieraz miałam pokusy. Przed nim miałam jednego partnera. Dbam o siebie i lubię rzeczy z najwyższej półki, więc jestem dość droga w utrzymaniu. Przy tym nie patrzę na metki, ale na jakość (mój perfekcjonizm), niestety jak coś mi się podoba, to przeważnie okazuje się być drogie. Jestem wolnym duchem, czasem czuję potrzebę np. pojechać na jakiś koncert z przyjaciółką 8 godzin samochodem, albo na nieplanowane wakacje z dnia na dzień. Mój mąż przywykł do tego i nie robi już w tej chwili problemu, ani scen zazdrości, nie pyta po co mi to. Przyjeżdżam w super nastroju, wypoczęta i milsza dla wszystkich. Mam nastoletnie dzieci i uważają mnie za super mamę, z problemami przychodzą do mnie nawet ich koleżanki, bo mówią, że ja jestem "cool" a nie mogą iść po radę do własnych matek. Większość moich znajomych jest młodsza ode mnie. bo rówieśnicy i starsi nie wytrzymują mego tempa życia. Więc uwaga panowie, jeśli macie Bizniaczkę- można dostać zadyszki. Uwielbiam gotować i faceci często się do mnie kleją, jak spróbują mojej kuchni. Dbam o siebie, ćwiczę 5 razy w tygodniu po półtorej godziny, próbuję nowinek fitness, uwielbiam tańczyć. Od 20 lat ważę tyle samo i noszę ten sam rozmiar ubrań, za wyjątkiem, kiedy byłam w ciąży. Jem mało ale tylko zdrowe rzeczy- nie tknę np. białego pieczywa, albo fast food. Jedynym grzechem jest gorzka czekolada- uwielbiam. W seksie- muszę kochać, albo nic z tego. Lubię fantazję - mój mąż musi się starać, bo jak ma być byle jak to nie chcę wcale. Panny nie mają za dużo polotu, więc tu czuję niedosyt i czasem marzy mi się jakaś odmiana, ale kocham męża, bo poczciwy jest, więc nie szaleję. W partnerze cenię inteligencję i ogólną wiedzę, otwarty umysł. Dużo czytam, mam tonę zainteresowań i lubię dyskutować. Jestem gadułą, ale nie plotkarą. Nie znoszę plotek i nie plotkuję. Albo walę prawdę w oczy albo trzymam język za zębami. W życiu jestem zaradna, nie trzymam się kurczowo partnera, w domu potrafię zrobić wszystko oprócz elektryki, mam kilka zawodów, znam biegle 3 języki. Z innymi Blizniakami albo natychmiast się zaprzyjazniam, albo się nie cierpimy- nic po środku. Facet spod Panny ma swoje plusy- jest rodzinny, odpowiedzialny, zazwyczaj ma otwarty umysł i wiele zainteresowań. Seks- spory temperament, mało polotu, niestety.

Gość Życiowy
To i ja się wypowiem w tym bardzo bliskim mi temacie charakterystyki znaków zodiaku. Wypowiem się na temat kilku z nich, niektóre rzeczy nie będą nowością, gdyż wiele trafnych spostrzeżeń padło już na forum - ma być o kobietach? Niech będzie. A więc: Bliźnięta - Lubisz spokój, pewność, stałość, zgłębiać różne tematy, i czuć w każdej sytuacji, że jesteś tym jedynym, że słodkie spojrzenia, flirt i uwodzenie są zarezerwowane tylko dla ciebie? To nie u bliźniaka. Trudny, zmienny charakter, wiecznie w ruchu, zero spokoju, szybkie przeskakiwanie z jednej rzeczy na drugą, kariera i wianuszek towarzyski plus gadulstwo byle płynęła rozmowa, żelazne zasady są jej obce, słabe granice przyzwoitego zachowania, czasem bardzo bezduszne, aż się wierzyć nie chce, przy częstym infantylnym zachowaniu, dwie twarze, jedną którą kochasz, z drugą nie chcesz mieć nic wspólnego, sztuczny uśmiech przy każdej okazji, żeby poznać szczery, trzeba długo obserwować, świat jest piękny, nie ma zagrożeń, a zwróć uwagę to zrobią oczy. Potrafią być serdeczne, są bardzo towarzyskie, kochające(ale nigdy pewny na 100% nie będziesz, wystarczy moment i całe jej gadanie idzie na śmietnik), niedowartościowane oraz podatne na wpływy. Miłe, koleżeńskie, optymistyczne, wesołe, pociągające, często fałszywe. Nie znoszą nudy, samotności, lubią działać w grupie i szukają uznania. Czasem inteligentne. Na koleżankę dobry, na żonę - na własne ryzyko! Koziorożce - wyniosłe, specyficzne poczucie humoru, spokojne, skryte, zarozumiałe, strażniczki domowego ogniska, kochają rodzinę, można im zaufać, wierne, praktyczne, na pierwszy rzut oka chłodne, zdystansowane, inteligentne, czasem materialistki. Trochę takie arystokratki z 18 wieku ;) Wodniczki - działają człowiekowi na nerwy, są ciekawe, interesujące, ale kapryśne, niezadowolone, wyraz twarzy potrafi powiedzieć wszystko, ciekawskie, mają "swoją wizję" różnych rzeczy Już mi się nie chcę dalej pisać, wystarczy

Gość życiowy,trafnie,akurat opisany
mój znak :)

Gość Życiowy
Czyli który? :P

Gość znak $ jest sexowny
:classic_cool::D🖐️

Gość najwiecej sexapealu i wogóle
Tylko tylko BYK :)