Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ProVitamina

Które imię bardziej się Wam podoba?

Polecane posty

Gość oba do kitu
co to za imie Nataniel??? a patryk to patyk albo stary pryk

Gość bla bla blaf
Patryk

Gość odpowiadam kretynce
Natan....blehhhhhhh...co to kurrwa za imię kretynko, jak na dziecko bedą wołac jak na psa??????Natan sratan.....

Gość patryk ładniejsze

Gość ja jestem spod znaku RYB
Nataniel... (to imię występuje też w pisowni Natanael) jeśli w urzędzie trafisz na jakąś głupią babe to ci nie zarejestrują jako Nataniel Natan a Nataniel to dwa różne imiona

Gość kciukiem
wali cie?? co ty spears jestes, zeby jakiegos nata gnata dawac?/ a patryk juz tak przerobione, ze hej, od cholery patrykow jest, wysil sie cus fajnego wymysl moim zdaiem( nie wiem czy ci sie podoba) fajne imiona to: mikolaj, blazej, stas, feliks cezary(czarek:)) , albert

Gość oba do kitu
juz lepiej Jonatan ;)

nataniel...?? coż to za nowy wymyślunek? brzmi BE- ZNA- DZIE- JNIE.... proszę nie krzywdź dziecka.....

Gość oba do kitu
albo Dzonatan:D albo KEwIN :D brajan i tp..

Gość akurat britnej nadała
swoim synom normalne anglojezyczne imiona :P

Gość kciukiem
no jasne ze to nie dla twego dziecka, spojrz tylko co masz w suwaczku pod nickim, boshh glupota ludzka nie zna granic...

mój chrześniak ma na imię Natanael...nie chcieli go zarejestrować jako Nataniel...super jest to imię :)

Gość jak dla psa
to Natan lepsze :)

Gość kciukiem
no jakos nie widze zeby to byl suwaczek do ktorys tam urodzin dziecka. to jest ewidentnie suwak do narodzin dziecka:) nie wciskaj nam tu kitu

Kciuk czy jak ci tam... wez wyjdz stąd prosze. czy ja gdzies napisalam ze nie jestem w ciązy? albo ze szukam imienia dla dziecka? wiec wez mi nie udowadniaj swoich racji bo niebardzo umiesz czytac tekst ze zrozumieniem. Nie podoba ci sie zadne imie, ok juz wiemy wiec żegnam czule- przyjelam do wiadomosci chamie

Gość bla bla blaew
a nadawaj se jakie chcesz imie: brajan , dzonson, kewin oliwki srywki co mnie to obchodzi! to ty dzieciaka skrzywdzisz nie ja ..... nowobogackie hehe i bedzie Brajan Nataliel Kewin Bąk blehehehe

Gość tylko te dwa do wyboru
to sorry ale zadne

Gość ale jazdaaaaaaaa
zadne mi sie nie podoba

a według mnie skrzywdzenie dziecka to danie mu imienia typu Zofia,Franciszek, a poza tym nie wiesz jakie twoje dziecko będzie miało gust..może by chciało mieć na imię Nataniel niż Feliks bo jeśli ja bym miała wybierać to wolałabym mieć na imię np.Jessica niż Zofia

Gość kciukiem
nie jestem chamski po prsotu nie wciskaj kitu ludzie ci juz dali do zrozumienia, ze krzywdzisz dzieciaka juz w brzuchu, w dupie cie źga przez to i juz ale jk tam chcesz, twoj dzieciak twoja sprawa, choc najlepiej by dla niego bylo jakbys dala azor dżeki albo inny max, lepsze psie imie niz te pirdy co tu wypisujesz

Feliks :o...to może jeszcze Zdzisław,co? :O:O

Gość kciukiem
no jasne, a pozniej te biedne dzieci beda zapier... do urzedu z paierem o zmiane imienia badz nazwiska, tj jak to pewnie moja mala roczna sasiadka zrobi, jak juz zrozumie, ze wstyd przez glupia matke nazywac sie jessica kiełbasa, znam wiele takich przypoadkow, na szczescie moja matka byla normalna: provitaminko mam na imie maria