Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasi to cioty

I co, przegrali z ziomem

Polecane posty

Gość nasi to cioty

Wieszacie te zakichane flagi kupowane w lidlu albo tesco, na samochodach chorągiewki, czapy na łbach, buty biało-czerwone a oni i tak zawsze przegrywają! Wyjaśnijci mi, oświećcie nnie, CO WAS MOTYWUJE???? Przecież to cieniole, zawsze przegrywają, wdupili im nasi rodacy!!! Po co ten cyrk z flagami? Toż to siara i się lepiej nie przyznawać!

ja sie zgadzam z powyzszą wypowiedzią ale moge udzielic odpowiedzi \"po co\"... po to ze lubimy miec nadzieje :D:D po to ze firmy na tych flagach zbijają duże pieniążki :) po to ze raz na czas moze byc kolorowo... a stare świeta typu świeto pracy już nie wzbudzają takich emocji wiec trzeba wymyslec cos nowego po to ze fajnie poczuć się \"zjednoczonym z calym narodem\"...

a tak wogole to Kubica wygral :P wiec nie jest tak najgorzej. nie we wszystkim jesteśmy do d... :D:D:D

Halo.... ludziska. Kibicowanie na tym polega, kibicuje sie Naszym pomimo wszystko. A co mam kibicowac Niemcom bo zawsze wygrywaja...? :) Poza tym dostali sie do mistrzostw i tam graja sami najlepsi, W TYM ROWNIEZ NASI. 2 nastepne mecze wygraja!!!!! No i wlasnie Kubica wygral!!! Kiedys bylo to nie do pomyslenia zeby Polak w formule1....

Trudno nie mówić o błędach kiedy pilkarz jest na wprost bramki bramkarz za nim a ten sobie jeszcze pilką trafic nie może. To nie jest kwestia tego że my źle gramy tylko że albo mamy zeza rozbierznego albo kij wie jeszcze co....

artigiana jak wczoraj powiedzialam ze "mają zeza" to uslyszalam od męza "to wcale nie ejst takie proste trafic sobie pilką w bramkę... wiec juz nic nie powiedzialam :D:D:D Nie znam sie na pilce ale... jak ktos dostaje taką kase! i tyle trenuje to chyba nie powinien mieć wiekszych klopotów z rozróżnieniem kierunków :P:D:D:D

nie jest źle w końcu to Podolski strzelił dwa gole - jak komentator stwierdził - serce ma biało czerwone :) ale nie chciałabym być na miejscu Podolskiego... ani Klose...

Gość Klose to patałach
co on takiego pokazałw tym meczu. Wróżę, że Niemcy kolejny mecz przegrają :P I tak jestem za naszymi. :P

MaMani kochana Niemcy jakoś zeza nie mieli. dla nich to było proste. Tylko my strzelaliśmy wszedzie byle nie do bramki. Ukłony dla męza :D

artigiana no niemcy tez mieli zeza bo jak juz ktos trafnie zauwazyl wczesniej obydwie bramki strzelil polak a nie niemiec... ale cieszmy sie ze chociaz kubica pokazal co potrafi...

Mój maz gra w piłke, ja swego czasu tez grałam i wierzcie mi ze to nie jest tak, ze jestes na przeciwko bramki i strzelasz zaraz celnie, poza tym strzaly na bramke byly.

A Klose to nie patalach, asysty mial, kazdy ma swoja role, druzyna to nie tylko koles który strzela te gole ;)

Gość patałach patałach

Gość krótko o was ...
Ej dziewczyny, co jest z Wami? Zaczynacie gadać na temat o którym niewiele z Was ma pojęcie. Zajmijcie się lepiej kupkami swoich pociech ... Polacy zagrali wczoraj dobry mecz, przegrali - trudno -to jest gra. Pomijam fakt że przy pierwszej bramce Niemców był spalony i ta bramka nie powinna była zostać uznana, natomiast gol Smolarka był jak najbardziej prawidłowy. To jest gra, gdzie nie tylko tych 11 piłkarzy gra. I wybijcie sobie z głowy że Podolski i Klose to Polacy. To pieprzeni Niemcy, Klose nawet po polsku nie chce gadać!!! Śmiać mi sie chce kiedy słysze o podwójmym sercu podolskiego - to sprzedajczyk gorszy od Niemca. A Kubica .... kto to jest Kubica?

ok - może na piłce się nie znam ale dla mnie fakt jest faktem - Podolski strzelił nam gola, można powiedzieć że nam dokoplał a po meczu paradował w koszulce Lewandowskiego - naszej koszulcet. No sorki ale jak dla mnie to gorzej jak sprzedajna dziwka - to było dla mnie gorsze do przełknięcia jak nasz wynik meczu...

ja równiez na pilce sie nie znam ale zgadzam sie ze panowie Polakami sa tylko teoretcznie a niektoe komentarze są powalajace... my na cale szczescie z braku polsatu ogladalismy mecz po niebiecku :D:D:D pewnie dlatego takie teksty nas ominęly :D:D:D na szczescie :D ja tam rozczarowana nie ejstem. nie ejstem kibicem, splynelo po mnie to czy wygralismy czy przegralismy i nie mialam nawet cienia zludzen ze wygramy :D:D:D ale wkurza mnie to ze robi sie mit wkolo tych facetów i zarabiają kupe pieniedzy i kurna nic z siebie nie dają. a jesli to nie ich wina bo poprostu nie umieją grac ( a tak tez byc może i sie zdarza) to proponuje ich wymienic na lepsze modele. malo w Polsce chlopców ktozy kochają pilke i chetnie zagrają? i nawet trafią do bramki :P:D:D przeciwnika :D:D:D:D

No to moze tak z historii... Podolski czuje sie Polakiem... Teraz mówi ze jest Niemcem, bo jest i ja jemu nie mam za zle, a kawalek serca zostawil w Polsce. Kiedy byl jeszcze młody to pieprzony PZPN stwierdzil ze on sie nei nadaje. Wtedy poszedl do niemieckiej szkoly pilki. To Niemcy zauwazyli ze ten mlody chlopiec potrafi grac, trzeba go tylko wyszkolic. Grał tam przez lata i teraz ma efekty... Wiec skoro Niemcy nauczyli go grac to nei rozumiem o co ludzie maja do niego pretensje. PZPN ma w dupie pilkazy, ich talent, nie zawracaja sobei glowy szukaniem młodych talentów. Dla nich liczy sie tylko to co jest tu i teraz, aby jak najwiecej do kieszeni naładowac.

Gość sylwuniaaaaa
Tiaaaaaa... a teraz Niemcy sie z nas smieja ze oddalismy im Klose i Podolskiego...

z jakich nas? naprawde tak sie utożsamiacie z tym wszystkim? nie pytam zlośliwie poprostu mnie to ciekawi bo dla mnie pilka to czysty biznes. ludzie prowadzą firmy i zarabiają a pewna grupa ludzi zarabia sobie na pilce... nie widze wiekszego powodu zeby sie z tym utożsamiać... ale moze to mój glupi punkt widzenia... moze to moj maz ma racje ze jechal wczoraj na 2 koniec miasta zeby sobie zalatwic antene pokojowa, na ktorej moglby odbierać polsat, a potem glęboko cierpial bo jednak polsat śniezyl :D:D:D

biznes jak biznes...dla mnie biznes to np wiara i dlatego z kościołem się nie utożsamiam...a piłka to piękny sport :D

MaMani--- no to chyba nie ogladalas tego meczu bo jakbys wiedziala to Polska strzelila goola ale im nie uznali a byla taka sama syt. jak u Niemcow!! zawsze mnie wkurzaly wlasnie takie teksty typu \"nie wygrali to sa do du....y\" ale juz nie bede kontynlowac bo nie chce obrazic nikogo kto nie wie nawet o czym pisze!!! ja tam bede trzymac kciuki napewno!!!!

castaya bo sa do dupy :d przez kilka lat nam wmawiali ze Malysz jest super bo wygral kilka razy a potem jak poprostu nie mial juz szans i widac bylo po nim ze nic z tego nie bedzie to wszedzie tylko sluchalismy "nie mozna tracic wiary! Wierzmy w Adama" itd... a Adam swoje dostal, iza i valerin mitte :P:D i ma nas tam głeboko... i co? dlaczego nie postawią na mlodych skoczkó tylko pierdzielą ze ich nie ma... zmaiast sie wziasc i wyszkolic to co roku ta sama spiewka "trzymajmy kciuki za Adasia bo to tylko chwilowy spadek formy"...

Gość sylwuniaaaaa
A co skoki Małysza to nie biznes?? Rowniez cala Polska sie cieszyla ze wygrywal. Kubica nie biznes?? Rowniez sis ciesza jak wygrywa to i mozna pokibicowac naszej reprezentacji w pilce noznej choc naprawde ten sport mnie nie kreci ale jak graja nasi to trzeba to zobaczyc. A tacy najgorsi to nie sa skoro wogole przeszli te eliminacje :) Zawsze jak Polak to Polak :) TRZYMAM KCIUKI !! !! !!

Gość wypowiem sie autorze/rko...
Mistrzostwa polegaja na tym ze sa druzyny. Druzynom sie kibicuje. Flagi sie sprzedaje, pije piwo i z emocjami oglada mecz. Czasmi jest remis a czasami ktos wygrywa a ktos inny przegrywa. Ma to swoja nazwe: SPORT. A JESLI NIE UMIESZ SIE ZDYSTANOSOWAC, kup srodki na przeczyszczenie. I ci ulzy.

:d ano racja sport to sport... tylko taki ostatnimi czasy nie fajny ten sport... malo sportowy...

A ja tam nadal kibicuje naszym:)Od 13 roku zycia chodzilam na mecze Cracovi Krakow i zawze mama nazywala mnie chlopaczara i chyba tak juz zostalo poniewaz te mistrzostwa ogladam z jezorem na wierzchu Nie wiem od czego to zalezy ale jedni lubia pilke inni ja kochaja a jeszcze inni uwarzaja ja za bez sens No wiec "Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie w sercu moim POLSKA i na dobre i na zle":)