Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisioreczka

zakochana w draniu ...

Polecane posty

Gość wisioreczka

w facecie ktory jest mlodszy spotyka sie raz z jedna raz z druga potem ze mna a potem wyjezdza i wraca....niby ze stala dziewczyna jak zapomniec?

dla "rzeczywistosc" po co te rade? masa kobiet zakochuje sie TYLKO W DRANIACH :) te kobiety olaja TOTALNIE nas, porzadnich :) one tak chca, wiec ok. Jedynie co trzeba im odmowic to "prawo do bycia pocieszone" :)

Gość natalios
Wszystkie te dobre rady są do niczego! Drań potrafi tak silnie oddziaływać na kobietę, ma tak niesamowity magnetyzm, że wszystko, co nazywa się logiką i rozsądkiem zdycha w zaraniu. Najlepsze jest to, przynajmniej w moim przypadku, że przez lata z politowaniem patrzyłam na kobiety, które dla mężczyzny gotowe były wszystko zrobić, z porzuceniem rodziny i dzieci włącznie. Cha, cha, teraz już bardzo dokładnie wiem co w tym chodzi! Zakochałam się tak, że jestem w stanie wszystko dla niego zrobić. Nie myślę czasem nawet o dzieciach, o mężu wcale, wiecie, to ciekawe, jak bardzo drugi człowiek obiektywnie wcale znów nie taki cudowny jest w stanie zawrócić w głowie. Przeznaczenie? Licho wie, na pewno obudził we mnie kogoś, kto bardzo mi się teraz podoba, odkryłam w sobie niesamowity potencjał i energię, dzięki niemu jestem teraz osobą SZCZĘŚLIWĄ, pewną siebie, spotkanie z nim to był po prostu cud i metafizyka. Nie zostawię rodziny, on nie nadaje się do stałego związku, zresztą ja też nie ale nigdy go nie zapomnę i nie zapomnę tego, co dla mnie zrobił. Tęsknie za nim jak wariatka...

Jak zapomnieć? To w końcu samo przejdzie, tyle razy zrobi z Ciebie balona i frajera że nie mam mocnych w końcu będziesz wszystkiego miała dość. Najlepszym lekiem jest systematyczne podawanie trucizny, tak to wygląda, Ile w tym prawdy? Nie nam to oceniać, to nie my.

Gość Ewk@@
ludzie temat jest z 2008 roku :P

natalios --- jakbym czytała o sobie :( spotkałam drania, była namiętność, cuuudowny seks, poźniej kłotnia, bo okazało się, że ma kogoś. wrociłam do swojego partnera z którym jestem do dziś, mamy dziecko. a ja nie mogę zapomnieć o NIM, mamy sporadyczny kontakt... ale on chce ode mnie tylko seksu. nie spotykamy się, ale nie wiem czy długo tak wytrzymam i chciałabym o nim zapomnieć ,ale jak ????