Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Geronimo 57

Pomóżcie mi,proszę !!!

Polecane posty

Gość Geronimo 57

Jestem od roku ze wspaniałą dziewczyną 165 cm wzrostu,szczupła,ciemne włosy,oczy szaro-niebieskie,biust trójeczka,jest wspaniała chyba mnie kocha,jest cudowna,wesoła,można z nią porozmawiać na różne tematy,wychodzimy do restauracji,do kina,spacery,wszystko sobie mówimy,przepadam za nią po prostu,planowałem z nią swoją przyszłość ale jest jedno "ale".Od od jakiegoś czasu tj.dwóch miesięcy współżyjemy ze sobą,moja Myszka bardzo długo sie przed tym broniła mówiąc że będę zawiedziony,że jest jeszcze czas itp.Nadmieniam że moja dziewczyna ma 19 lat.Pamiętam ten pierwszy raz gdy dotknełem jej cipki,wyczułem pod majteczkami jakieś duże zgrubienie,byłem lekko zaciekawiony co to jest ?Okazało się ze ma taką dużą lechtaczkę,byłem tym zawiedziony i lekko mowiąc zdegustowany :(,miałem wrazenie jakbym się kochał z małym chłopcem,ta lechtaczka wyglądała jak małe prącie a do tego duże wargi sromowe to wyglądało jak małe prącie z "firankami".Nie wiem ale mam lekką awersję do seksu od tamtej pory.Sprawdzilem póżniej tak wg."palca" i wychodzi że moja dziewczyna ma 8 cm lechtaczkę co mam robić aby się przemóc ? Pomóżcie !!!!

Gość taka prawda ona
marzyciel 🖐️

Gość łechta bez nagaru
oj lubi się chłopców, co ??? :(

Gość Geronimo 57
nie czekałem na głupie wpisy tylko o pomoc,wogóle załuje że zrobiłem ten wpis,czekam na powazne wpisy !!!

Gość łechta bez nagaru
wiesz pan, że cała łechta to ponad 20cm. więcej widzisz, fajnie masz. :)

Gość Porada
A może porozmawiaj z nią na ten temat, sądze, że po tym cały problem zniknie, to wszystko dzieje sie w Twojej głowie, a milczenie na ten tamat jeszcze go pogłębia! Napisze więcej jak bede wiedziała, ze przeczytałes wiadomosc, nie chce sie rozpisywać:)

Gość 8cm
to chyba troche przesadziles:|

Gość Geronimo 57
Witam kochani :) hej :)) wszystko jest w porzadku czytalem na ten temat jak sie dowiedziałem najdłuższa łecvhtaczka jaka została zmierzona miała dokładnie 12 cm, normalne mogą mieć do 5,5 cm.Z dziewczyną nie rozmawiałem na ten temat bo nie chciałem jej urazić ale... sprawdziłem dokładnie,tak bardzo dokładnie jej długość i ma tak między 5,5 a 6 cm czyli wszystko jest w porządku !:) tylko strach miał duże oczy :)naprawdę napisałem prawdę a niektórzy myśleli ze to "sciema".Wiecie co ? polubiłem łchtaczke mojej dziewczyny :) dosłowanie i doustnie :) pozdrawiam wwzystkich !!!

Gość doswiadczona Klara
toz to juz maly kutasik moze cie lechtaczka analnie bzyknac!

Gość doswiadczona Klara
ale fanie sie takim dzyndzlem pobawic! zazdroszcze ci

Gość salesia
współczuje ci, to musi być ohydne - dziewczyna z takim dzyndzlem. Lepiej choć do mnie ,jestem zgrabna i mam małą pipke estetyczną. Taki żart :-) Ale jak można z takimi firanami i dzyndzlem, bleee, zobaczysz zbrzydnie ci to i w przyszłości będziesz chciał to zrobić z inną - bez dzyndzlów.

Gość Geronimo 57
Widzę ciekawe wypowiedzi :( ciekawe czym sa kierowane,ja już zadnego problemu ze swoją dziewczyną nie mam,wprost przeciwnie już pisałem na ten temat,tak jest sie czym pobawić,ale to nie jest najważniejsze,najważniejsze jest to że nie uraziłem jej w nieodpowiednim momencie,ze przytrzymałem język za zebami i wyszło mi tom na dobre.a inwektywy niektórych osób wiszą mi kalafiorem - 5 kilowym !!!!!!!

A zatem wszystko dobrze się skończyło. Umiałeś zaakceptować budowę swojej dziewczyny, nie robiłeś jej niepotrzebnie wyrzutów, a ona już się przed tobą nie wstydzi. Gratuluję.

Gość Geronimo 57
Dzieki Florek :) zaakceptowałem swoją dziewczynę jaka jest i wydaje mi się że ona jest super naprawdę :)