Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nana24

PODOBA WAM SIE TEN NAJNOWSZY WÓZEK?

Polecane posty

JAK MYSLICIE CZY JEST PRAKTYCZNY I DO JAKIEGO WIEKU POSŁUŻY, SYN MA TERAZ 4,5 MC

Gość Wózek jak wózek

mnie sie wizualnie podoba tylko ciezki jest troche prawie 10 kg...

Gość kkkkkkkkkkkggggg
za taką cene to mi sie nie podoba,są ładniejsze za 300 moze bym kupiła

ZASTANAWIAM SIE NAD ZAKUPEM ALE NIE WIEM CZY JEST WART SWOJEJ CENY

Polecam wózek firmy Graco, składa sie jedna reka, tyle ze jest to wózek spacerowy ale taki wiekszy, dzieki temu posluzy dziecku na bardzo długo, jest wytrwaly, ma duzy kosz na zakupy, fajne gadzety, mozliwosc polozenia dziecka itd

no tak cena i ciezar odstrasza a tak wogole to wydaje sie byc funkcjonalny...

graco są beznadziejne :O amortyzaja zerowa ciężkie jak cholera koła turkoczą (u większości nie u wszystkich) gondolka wkłądana do wózka, taka miękka jest tak mała że dziecko pojeździ w niej co najwyżej 3 miesiące (zakłądając ze urodzi się małe dziecko a nie 4kg) nie, nie i jeszcze raz nie jak bym miała kupić graco bo nic innego nie ma to wolałabym dziecko nosić na rękach

ze tak sie zapytam ale jak synek autorki ma piaty meisiac to juz gondolki mu nie potrzeba :)

pisałam ogólnie o wózkach graco co nie zmienia faktu że ich nie lubię i nie są tak fajne jak wydawałby się to na zdjęciu widzę je na co dzień, ma go też koleżanka i ten wózek to porażka :O pojedyncze koła z tyłu po pewnym czasie jeżdżenia zaczynają "żyć własnym życiem" :O

witam...faktycznie wizulnie jest fajnym wózkiem ale mało prktycznym....to jest spceróka trzeba siedzisko przekładac jak np słoneczko świeci, a w innych rączke tylko przełożysz i już jest dobrze poza tym nie można zrobić by dziecko mogło sobie pospać a przecież to też jest ważne...w sumie bym odrdzała ten wóżek...pozdrawiam

Ja osobiście uważam że loola to fajny wózek i warty ceny ale to napewno nie jest najnowsza nowośc ;)

Gość ale czemu
ja mam graco Quatro, choc mam do niego moze kilka zastzrezenz perspektywy czasu,ale jest fajny,latwo sie sklada,duze wygodne siedzisko,kola sa jak najbardziej ok, a ten z pierwszego zdjecia autorki,wedlug mnie ma jakas taka keipska raczke i mala budke - jak slonce zaswieci to przechlapane

Gość onamama
Wózek nawet ładny, ale ta cena - szok!!! Mam identyczny, lżejszy, za 1/3 tej kwoty.

Ktos tutaj chyba nie mowi o Graco. Jestem w szoku widzac taka opinie... Ja mialam graco pojedyncze i teraz mam dla dwójki dzieci. Jest to super wytrzymaly wózek. Koła absolutnie nie zyja wlasnym zyciem... jezdzilam nim z córka po zakupy i to ogromne, a kola nic sie nei skrzywily. Teraz mamy identyczny wózek tyle ze siedzisko z przodu i z tyłu. Idealny...

calkiem nowa masz ten quatro duo czy jak tam sie pisze? ja sie w taki na wiosne chce zaopatrzyć ale ejszcze mysle czy nie wybrac zwyklej parasolki dla blizniaków...

Tak mam ten Quatro Duo. Jestem bardzo zadowolona, pomimo tego ze córka 1,5-roczna siedzi z przodu to jest bardzo wytrzymaly. No i cena przyzwoita, bo kosztuje tyle samo co zwykły. Mój synek lezy sobie z tylu i widac ze mu sie tez podoba ;) Polecam

Gość Allegrowiczka pełną gebą
plus loli to taki,że mozesz przełozyć siedzisko raz tak raz tak,w mało której spacerówce jest przekładana raczka(któras tu sie wywodziła że mają...?poprosze przykład!)Minus-zero amortyzacji.Za takie pieniadze chociaz to powinno byc.

Gość babcia Frania pralka Frania
Ja tez mysle ze za taka cene da rady znalesc ladniejszy,owszem jest ladny ,ale nic specjalnego wedlug mnie