Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandziaa

JAK WPŁYWA CIĄŻA NA KOBIETE Z DEPRESJA?

Polecane posty

czy depresja w ciazy sie nasila czy odpuszcza i mozna cieszyc sie malenstwem dajecie sobie rade z dziekciem w chorobie?

Ja odkąd jestem w ciąży nie pamiętam już co to depresja. Jest zdecydowanie lepiej. Ale i niestety słyszałam o przypadku gdzie ciąża spowodowała ogromne pogłebienie się depresji.

Gość zabzykał mnie na smierc
nie wiem co to depresja. Ja raczej mam juz takich depresyjny charakter i od urodzenia praktycznie mam niezadowolenie, smutek, frustrację, depresję, wściekłośc, lenistwo. Fakt faktem jestem zdyscyplinowana, osiągnełam co miałam osiągnąc, jestem odpowiedzialna itp.jednak uwazam ze cięzko jest żyć w takiej depresjo od urodzenia. Nie ma we mnie radości.rano wstaję zła,że wogóle musze wstac, nie widze sensu.Nie mam zadnych schiz tzn mam ale nie jestem walnięta, moze mam jakis wypaczony obras swiata. Nie wiem jak bedzie dziecko czy nie ł\załamię sie, nie bede zdegustowana i rozczarowana, czy dam rade?nie wiem.

ja mam depresje praktycznie tylko w pracy tzn. czeste zaciskanie gardła tzw.gula w gardle,nerwy i wybychy płaczu przy tym robi mi sie nie dobrze zdaza sie to od czasu do czasu... wynika z sytuacji mojego psychicznego podejscia do spraw ktore sie tu dzieja poprostu sie stresuje i mam czasem lęki chciala bym miec dzidziusia i wyjsc z tego dolka miec dla kogo zyc, ale juz do tej roboty nie mam zamiaru wracac:O ciekawi mnie czy kobiety w depresji, nerwicy decyduja sie na macierzynstwo i jakie to ma skutki???

Gość zabzykał mnie na smierc
ja mam zamiar wrócic po macieżynskim- praca jest wazna. tez mam w pracy stresy,wkurza mnie szef, praca, niska pensja, wogóle dół.

ja bym chciala isc na wychowawczy chociaz rok a pozniej w innej pracy sprobowac niby sa dobre warunki ale ja jednak mam lęk tu siedziec!

witam jestem w 4 m-cu ciazy i depresja wrocila jak bumerang bez lekow czuje sie strasznie ciagle placze mam zle mysli nie chce mi sie zyc mam leki przed kazda czynnosci nawet wstawaniem z lozka z rana:( jak sobie radzicie /radzilyscie w depresji?