Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umcumc

Laski są śmieszne że są takie emocjonalne

Polecane posty

Gość umcumc

Facet po zerwaniu, myśli o lasce góra dwa dni, a te rozpaczają, doszukują się przyczyn, nie wiedzą jak mają żyć, jak idą w jakieś miejsce które kojarzy im się z poprzednim facetem to od razu on im się przypomina..... LITOŚCI... na świecie jest milion facetów, więc zamiast się przjmować jakimiś byłymi, zajmijcie sie soba

Gość bababetix
moze to nie jest smieszne. ale kobiety marza o zyciu jak w bajce ...ksiaze.......cudowny dom....dzieci...... ale tak nie jest. szkoda ze jestesmy takie emocjonalne.....przesrane!

Gość ada42113
czy ja wiem czy to smieszne jest? moze dla kogos tak.Ile ja sie kiedys wyplakalam za takim pajacem jakos to dla mnie smieszne nie bylo.

I to jest jedna z najpiękniejszych rzeczy u kobiet, właśnie ta ich uczuciowość. Oczywiście nie wszystkie też takie są, tak jak i nie wszyscy faceci, to zimne, pozbawione emocji dranie. Ja się do nich nie zaliczam, mógłbym napisać niestety, bo mam z lekka przekichane z tego powodu, ale nie napiszę tego.

Kurde, miałem wyjść na dwór/pole, a tu znowu mnie zaczepiają :o . Jaki mazgaju, kiedy ja ostatnio marudziłem i płakałem na kafe, jakieś wieki temu chyba, z tydzień temu? :P :D

Słabosć mężczyzny w dużej mierze polega na tym że nie potrafi uzewnętrzniac emocji. Był film w którym małżenstwo zmaga sie ze śmiercią syna. Podczas gdy ona boleje krzyczy i lamentuje , on z kamienną twarza co rano ubiera garnitur i idzie do pracy jak gdyby nigdy nic się nie stało. Po jakimś czasie gdy kobieta się uspokaja i zaczyna spokojnie układac się we własnym wnętrzu, mężczyzna stacza się dosłownie i w przenośni, nie tylko pogrązając siebie ale równiez pociągając za sobą kochającą go kobietę.. na samo dno. Kamienne twarze mężczyzn w obliczu sytuacji gdzie emocje są i okazac je trzeba sa widokiem tragiczno- komicznym. dzieki temu rzecz jasna żyja krócej, no i jest ich więcej w zakładach psychiatrycznych. Przetransponowałam z innego topiku, bo na temat.:)

Gość hahhahhhhahha
my jesteśmy rozemocjonowane?????????? dobre sobie!!!!!!!! a wczoraj po meczu to kto ryczał przed kamerą i szlochał że Polska przegrała hihihihihihihihihihi

Gość ada42113
ja bylam troche na balkonie sie poopalac ale słabe jakies to dzisiejsze sloneczko slabo mnie dzis chwycilo.A duszno strasznie

fakt kobiety są uczuciowe, ale to nie jest wada:) zresztą facet jak kocha to też bardzo przeżywa i potrafi bardziej przeżywać niż kobieta, ale widocznie dla ciebie jest to śmieszne trudno ludzie którzy posiadają uczucia są bardziej lubiani a ty chyba widać nigdy się jeszcze nie zakochałeś bo nie uwierzę, że gdyby cię zdradziła czy zmarła dziewczyną, czy żona po dwóch dniach by ci przeszło

Gość Będziesz tak drwił
Aż Tobie się to przytrafi wtedy Ty będziesz tu wypisywał jaki to jesteś skrzywdzony.Życie jest przekorne na Twoim miejscu zaczeła bym się bać śmiej się śmiej

Gość majtki z drutu sa dobre
ja jestem smieszna, bo nie jestem pusta lala bez uczuc??? sentymentalna i nudna!!!! o tak wole byc dla ciebie smieszna itp. a ty kraz i zaliczaj puste blondyny, spalone solarium:D z pieknymi tpsami i mini az po pachy:D kazdy lubi co lubi, wiec...gon sie

Gość umcumc
chciałbym żeby wszyscy ludzie mieli jedną płeć bo wtedy z czystym sumieniem mógłbym bzyknąć Leo Beenhakker'a :classic_cool: na cholere jakieś emocje i inne 🖐️

Gość umcumc
Chodziło mi o to, że na rozpaczanie po zerwaniu z facetem tracicie życie, bo po przeczytaniu kilku tematów widzę że niektóre dziewczyny nie potrafią zapomnieć o facecie nawet przez kilka lat, przecież to jest masakra. Zamiast się cieszyć życiem to one rozpaczają, a w tym czasie już mogłyby poznać faceta który będzie o wiele lepszy. Wydaje mi się że nie warto tracić zycia na rozmyślanie o byłych!

kobiety poprostu kochają, prze swoją miłość niejednokrotnie dowartosciowują was (mężczyźni-chłopcy) ale u nas to nie glupota, a zaleta, i chyba tylko dla was (mężczyźni-chłopcy), bo gdyby zaczeły was traktowac tak, jak wy niekiedy kobiety, sami płakalibyście jak mazgaje i niekiedy tak jest :)