Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia1985

Po jakim czasie od stosowania yasmine można kochac sie bez obaw???

Polecane posty

Gość Gosia1985

W sobotę dostalam okres i wieczorem wzięłam pierwszą tabletkę yasmine..na ulotce niestety nie znalazlam informacji po jakim czasie można się bezpieczie kochac..dlatego do Was kieruje moje pytanie.. mam jeszcze jedno: pierwszego dnia wzięłam tabletkę o godz 21:30, a wczoraj o 22:10..w ulotce pisze żeby stosowac je o tej samej porze.. ale czy taka róznica może byc problemem? Dzięki za informacje:) Gosia

jestes juz zabezpieczona od pierwszego dnia tabletki... ale nie sadze abys chciala sie kochac podczas okresu... na poczatek podczas pierwszego opakowania przez tydzien lub dwa mozna sie dodoatjowo zabezpieczyc prezerwatywa.. a jesli chodzi o godzine... to nic sie nie stalo jesli jedna tabletke wzielas o 21.30 a druga o 22.10... roznica w braniu tabletek moze wynosic do 12 godzin ale lepiej tego unikac... :)

Gość Gosia1985
Dzięki szatynka:) bo naczytałam się na forum że alo od pierwszego dnia,albo po pierwszym opakowaniu, któś nawet pisał że jak się zaczyna brac tabletki to dopiero po 3 opakowaniach jest ok..a na ulotce nie pisało..jeszcze raz dziękuję:)