Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i jak mamy żyć w zgodzie

Tak mówią o Nas Niemcy /////

Polecane posty

Oto przykladowy kawal "o Polakach" Satz mit 3 Lügen Wer kennt einen Satz mit 3 Lügen? - Ehrlicher Pole, mit eigenem PKW sucht Arbeit! wpiszcie sobie w googlach "polenwitze" czyli kawaly o polakach, znajdziemy dziesiątki stron, i jak mamy żyć z nimi w zgodzie?:O:O:O

Gość elkaakakaka
a mozesz przetlumaczyc?

Gość mis pryszczatek
znam kilka nieładnych o każdej nacji zawsze tak jest

Jakie jest zdanie, które składa się z czterech kłamstw i z ośmiu słów? Uczciwy Polak jedzie trzeźwy do pracy własnym samochodem. Dwaj ludożercy pieką na rożnie posiłek. Jeden zwraca uwagę: – Ty, nie obracaj go tak szybko, bo nie będzie chrupki. – Co ty, to przecież Polak. Jak będę go powoli obracał, ukradnie mi węgiel. Co się urodzi ze skrzyżowania Polaka z Niemcem z dawnej NRD? Osobnik zbyt leniwy, aby kraść. Jaka jest w Polsce różnica między weselem a pogrzebem? Na tym ostatnim jeden uczestnik jest mniej pijany. Polak przychodzi do znajomej. Kobieta rozbiera się, daje gościowi sznur i mówi: „Zwiąż mnie, obróć mnie i zrób to, co wy, Polacy, potraficie najlepiej”. Polak wiąże niewiastę, obraca ją i ucieka z jej telewizorem. Po czym poznać, że Polak jest w niebie? Po tym, że Wielki Wóz nie ma kół. Dlaczego pielęgniarka uderza nowo narodzonego Polaka dwa razy w plecy? – Pierwszy raz, aby pobudzić go do życia, drugi raz, żeby wypluł zegarek ordynatora. Z mrozu jest ta jedna korzyść, że Polacy trzymają ręce w kieszeniach. Co dostaje Polak na 18. urodziny? Twój samochód. Kim jest Polak bez rąk? Osobą godną zaufania. Skąd wiadomo, że w okolicy są Polacy? Cyganie ubezpieczają swoje samochody.

Gość w dupie mam kawaly
Wkurwia mnie, ze sam ambasador Polski w Niemczech przepraszal, za zdjecie Leo z obcietymi glowami niemcow w polskiej (niemieckiej!) gazecie. Czy nas kurwa ktos przeprosil za "kartofla"?

kilka innych dość hmm... osobliwych :O niektóre naprawdę niesmaczne, przykro się robi a potem oni nas oskarżają o brak tolerancji i zaściankowość :O

Gość fdsasaasddffgg
tak... a o niemcach, holokauście, faszystach, niemieckim skąpstwie to polacy nie znają dowcipów...

Polak przychodzi do znajomej. Kobieta rozbiera się, daje gościowi sznur i mówi: „Zwiąż mnie, obróć mnie i zrób to, co wy, Polacy, potraficie najlepiej”. Polak wiąże niewiastę, obraca ją i ucieka z jej telewizorem. } :D:D:D🖐️

Gość fdsasaasddffgg
o Żydach i Rosjanach to w Polsce nie ma ani jednego kawału :O a o umysłowo chorych, homoseksualistach nie ma też ... Jesteśmy baaaardzo tolerancyjnym narodem ...ale dla chamstwa :O

opowiedz jeden o niemieckim skąpstwie, oni zakladają cale strony, portale, programy tv i żewnie się z nas wysmiewają, to nie dziala w 2 strony, my im tak nie ublizamy jak oni nam

Gość elkaakakaka
w sumie to calkiem zabawne heh, przeciez to glupie zarty są... ja jestem uczciwa:P

Boze ludzie przeciez to sa kawały jak kazde inne, policjanci powinni sie obrazic smiertelnie za dowcipy o nich, Żydzi tez, blondynki to juz w ogole powinny popelnic zbiorowe harakiri :o przeciez dowcipy to tylko DOWCIPY, chodzi w nich o stereotyp, ale nikt was nie bedzie traktowal jak zlodzieja czy oszusta gdy tam pojedziecie (mowie subiektywnie - mnie tak nigdy nie traktowali). Wszyscy Niemca kojarza z wizerunkiem wojskowego ze znakiem nazistowskim na czapce krzyczacego "ja wohl", Polaka kojarza z kradziezami samochodow :D Wielka obraza...

w kazdym kraju sa zarty na temat innych narodowosci, to od ns zalezy czy je rozpowszechniamy czy nie. Ja ich nie opowiadam i nie zycze sobie, zeby ktos je opowiadal w moim towarzystwie. I wszystkim pasuje.

Gość vvvvv
-Jak odróżnić niemiecką kobietę do niemieckiej krowy? Po kolczykach.

mogę sie mylić, ale chyba reklama z sikającymi Niemcami którym Polak kradnie samochód pojawiła się wcześniej, niż zdjęcia (w polskiej gazecie) z tymi uciętymi głowami? Czy nie tak było?

Gość buahahaha
vvvvv prawda prawda :D 🖐️

Gość yiopiop
dowcipy to dowcipy ale bez przesady one są obrazliwe a nie smieszne a niemcy ZAWSZE obrazali polaków i to się raczej nie zmieni oni mają nas gdzieś rządają odszkodowań za wypędzenia ale kur*** jakie wypedzenia (jałta) teraz są żarty ,pomówienia a co bedzie pózniej już raz napadli na polskę co ja mówie nie raz tylko "setki" razy żarty żartami ale bez przesady oni dosłownie za wszystko sie obrażaja co na nich się powie w polsce a jak oni coś powiedzą to polska milczy oni w du**** mają co polacy na to dla nich my to jesteśmy ludzmi drugiej kategorii i wogóle szkoda gadać nienawiśc ze strony niemców do polaków zawsze istniała

Gość dadader3222222222222
Lol ich poczucie humory. Żal po prostu. Niech na siebie spojrzą . Na te ryjee paskudne. Niemki wyglądają jak krowy.

Gość vvvvv
Dlaczego sędzia nie uznał bramki Smolarka? Bo z przyzwyczajenia na widok Niemców podniósł rękę do góry.

Gość xcvx
Jest wiele pieknych Niemek, chociazby wsrod modelek.

tak piękne są 2 niemki H.Klum i ta druga Claudia ;P TYLKO 2

Gość mis pryszczatek
mówisz o klaudi szifer? tej niezgrabnej wielkiej babie z wystajacymi kroliczymi zebami?

Gość yiopiop
hahah dobre ale shifer jest rzeczywiście ładna ale niemki są ogólnie brzydkie moze czasami sie zdarzy jakaś ładna

Niemki były są i będą brzydkie. :D

Gość komiwojażer
kiedy nadejdą czasy ,że po meczu POLSKA-NEMCY albo innych takich, nie będziemy gadać o II WŚ. z utęsknieniem czekam na zmienę klimatu, bo to już przechodzi ludzkie pojęcie. Głupi przykład, to wczorajszy mecz. Chicałem się dowiedzieć z kim to ostatnio reprezentacja Niemiec wygrała czy przegrała. czy mamy jakies szanse, kto jest w formie a kto nie. Jedyne co było w gazetach i popularnych portalach to to ,że był mecz w deszczy 35 lat temu a nasi rodacy są nastawieni jak na Grunwald. A po meczu miałka i kretyńska dyskusja, że Klose to zły a Podolski to dobry Niemiec. czas ruszyć mózgiem do przodu, z poszanowaniem historiii ale bez ciągłego nawracania do przeszłości bo można się porzygać. a dowcipy była są i będą i Polacy jakoś nie musza popadać w kompleksy w tej działalności "literackiej". a jak komuś się nie podobają Niemki to niech zagłosuje na naszą miss mistrostw Europy 2008:D czy jak to się tam nazywa.

Gość yiopiop
komiwojażer historii nikt nie zmieni i nie wyrwie nam z pamięci TEGO CO ZROBILI NAM NIEMCY i jeszcze sie z nas nabijaja i upokarzają ,wiesz dla mnie to nie jest smieszne niemcy to pusty naród i tyle

A czy żaden Niemiec nie zauważył, że sami Niemcy w tej reklamie odlewając się na poboczu OLALI własnym ciepłym moczem z własnych niemieckich narządów WŁASNY HYMN? Ciekawe jaka by była reakcja polskiego MSZ, gdyby nucili POLSKI HYMN? :D:D:D:D

czy chcemy czy nie to jest rana, ktora nie zagoi się jeszcze przez dziesiątki lat - w końcu to nasze babcie, nasi dziadkowie, za wczesnie na zabliźnienie ran. a Niemcy? zero skruchy, zero chęci pomocy, jeszcze z nas szydzą :/

Gość yiopiop
Szukanie dziury w całym tez sie nad tym zastanawiałam dziwna ta reklama troche

Gość bimbom
Dlaczego Niemcy cenią polskich kafelkarzy? Bo wreszcie dowiedzieli się jak powinno się układać kafelki. A dlaczego Niemki ich cenią? Bo wreszcie dowiedziały się co to znaczy orgazm.